Valtiel Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Zanimljivo je da su u apsolutno svim magazinima dobili maksimalne ocene za oba albuma ali prodaja je isla vrlo slabo. Quote
Dead Man Drinking Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Evo, da ne budem lenj. Bukleti oba albuma su skenirani. Na prvom se i tekstovi mogu pročitati. Estaic Fear Quote
WindrideR Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Ja sam oduvek mesao Estatic Fear i The Sins Of Thy Beloved Sad mi je na umu jedna pesma ali ne mogu da se setim ko je u pitanju od ova dva benda a ni kako se zove Pocinje veoma tiho i onda iznenada krece prodoran growl/scream i to zvuci extra! Zna li neko koja je stvar u pitanju? Quote
Imrahil Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Trebalo bi da je u pitanju The Sins Of Thy Beloved Inace, Estatic Fear je stvarno jako dobar bend, da se nadovezem na neke postove od gore Quote
Recommended Posts