Najtmerinjo Najgori Posted September 16 Report Posted September 16 Slazem se. Pesma je jako dobra. Cucemo i uskoro album. Quote
Haos sam ja Posted September 16 Report Posted September 16 Dobra pesma. Nikad nisam slušao bend, zainteresovao sam se nakon Igrorovog opisa frontmena. Quote
vudun Posted September 16 Report Posted September 16 Isto. Nikad slušao bend, sada vidim da mi promakao biser... Quote
Najtmerinjo Najgori Posted September 16 Report Posted September 16 Onda vam preporucujem da posebno preslusate albume iz 80ih koji su sirovi ali jako kvalitetni. Meni se bas svideo Penetration Point iz 89-e,on mi je i najbolji. 2 Quote
HellAwaits Posted September 16 Report Posted September 16 +1 za Penetration, a singl stvarno obećava. Ne bi bilo loše da svrate do nas, sponzor Skamsung. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted September 16 Report Posted September 16 Hvala HellAwaits. Singl obecava i nadam se da ce i album biti dobar. Pa da malo dignemo ovu temu koja je skoro pa zamrla, utiscima o istom. Voleo bih i ja da dodju ovde i da vidimo te 'specificne nastupe' Nasty-a, mada ko zna... Quote
Najtmerinjo Najgori Posted October 10 Report Posted October 10 Konacno se pojavio. Album ima jebacku energiju. Aranzmani su vrhunski. Ima ga i na torentima,ko ne voli da slusa preko YT-a. Podelio sam ovu pesmu gde gostuju braca Tardy iz Obituary-a,koja mi je i jedna od najboljih na albumu. Quote
Angelystor Posted October 10 Report Posted October 10 Normalno da najbolja kad od pre 40 godina Quote
Najtmerinjo Najgori Posted October 10 Report Posted October 10 Jedna od najboljih sam rekao,jeste,ali je odradjena sa vokalom John Tardy-a vrhunski,da mi je dobila neki poseban smek. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted October 15 Report Posted October 15 Posle par slusanja albuma i dalje vrhunski utisci. Jedan od boljih albuma u ovoj godini. Evo linka za ceo album. Quote
Angelystor Posted October 24 Report Posted October 24 Više no solidan album, prijatno iznenađenje, najbolji delovi kad baš zvuči kao nastavak na Penetration Point. Iako su potpuno drugi ljudi upleteni, ali vidi se da su im srce, i prsti, na pravom mestu. Ronnie bolje studijski nego uživo zvuči svakako, iako ne radi ništa posebno. Ali sa druge strane, ne može čovek da čuje "Sixth Finger", a da mi ne iskoči njegova krvava faca. Okej instrumental, ali kontam da im je samo trebalo nešto za live da može na miru da baca tv 5 minuta. Quote
Recommended Posts