chess Posted June 15, 2021 Report Posted June 15, 2021 bome razbi, sve jake stvari, dosta starih stvari, zvuk je ekstra, cini mi se da se malo JR popravio vokalno Quote
SkullKrusheR Posted June 20, 2021 Report Posted June 20, 2021 koliko je jako što se tokom jennifer čuju likovi iz publike kako izgovaraju tekst, naročito kad viknu THIS IS ART na kraju. Quote
Haos sam ja Posted April 14, 2022 Report Posted April 14, 2022 Možda kameni ne igra jer je zauzet proučavanjem PD diskografije Quote
vudun Posted April 15, 2022 Report Posted April 15, 2022 Nigga nije svestan da... ruke su nam krvave do ramena... Quote
Talvi Posted December 2, 2023 Report Posted December 2, 2023 On 6/20/2021 at 11:40 PM, SkullKrusheR said: koliko je jako što se tokom jennifer čuju likovi iz publike kako izgovaraju tekst, naročito kad viknu THIS IS ART na kraju. sad baš slušam opet ovaj lajv i naježio sam se na ovom delu haha Quote
Talvi Posted March 10 Report Posted March 10 https://metalinjection.net/this-is-just-a-tribute/pig-destroyers-blake-harrison-has-died Quote
Recommended Posts