BLAGOJE Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 bas sam juce vrtio phantom,sve sam rekao sta mislim vec na temi.ostavljaju bez teksta ocigledno. Quote
Talvi Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 ^Eternal Ban molio bih. Hahahah, tek sad videh. Nekome su malo porasle moci u medjuvremenu... Quote
F4R15 Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Ljudi, ima kakvih novosti što se ovog benda tiče ? Quote
WIZARD OF GORE Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 kad neko od članova benda vidi ovaj tvoj post, napisaće šta trenutno rade/planiraju nemoj da se brineš, neće te ostaviti na cedilu 1 1 Quote
F4R15 Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 A ja mislio da su zaboravili na ovu temu 1 Quote
chess Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aBDkIXXWy7U 1 Quote
darthmoog Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Meni na phantomu smeta produkcija dosta, ali je dobar album svakako...poslednjih par meseci slusham one stare demo-e , painter of dead girls i onaj 38 counts of battery ili tako neshto...mnogo iskreno. Quote
F4R15 Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 Mnogo ne mogu da slušam to Super je ova zadnja trojka albuma, mogao bih da ih vrtim do besvijesti Quote
BLAGOJE Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 Meni na phantomu smeta produkcija dosta, ali je dobar album svakako...poslednjih par meseci slusham one stare demo-e , painter of dead girls i onaj 38 counts of battery ili tako neshto...mnogo iskreno. sta fali produkciji na PL? Quote
chess Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 Nista......sa PL -a mi je najjaca stvar The Machete Twins Quote
Talvi Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=89pIJBb34rs Quote
Grobodan Posted November 28, 2011 Author Report Posted November 28, 2011 Sad i ja nađoh to... ništa se živo ne čuje. Quote
Geralt of Rivia Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 odavno ih nisam pustio, nesto su mi sjebane pesme izbacuju neki error, moram ponovo da skidam diskografiju... jel ima nekih vesti o novom albumu? Quote
Uruk Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 a daaaaaj. znaci konstantno se premisljam da li da idem, i sad ovo. ajoj. Quote
Speed_Dead Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 eee a kad bi ih neko dovukao ovde? Quote
azal Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 (edited) mislim da su oni bas skupi jer su ekskluzivni. Scott Hull ima pravi posao i zaradjuje mnogo dobro tako da nece da svira bilo gde i da gubi vreme ako ne mora. uglavnom sviraju festivale i nekoliko odabranih gradova po americi svake godine. mislim da retko kad odrade vise od 10 koncerata godisnje zato i ljudi plate dobre pare da ih vide. Edited December 8, 2011 by azal Quote
Speed_Dead Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 pitam se ond akako s eisplati izdavacima da izdaju album i sl... ako ovi ne promovisu .. tj ne rade turneje Quote
Uruk Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 (edited) Zato sto su jedan od najpoznatijih ekstremnih metal bendova danas. Loze se na njih i oldskuleri a i moderni metalci. evo pricaju ovde bas kako ne rade turneje cesto zbog obaveza, i zasto su okilavili sa izdavanjem muzike Edited December 8, 2011 by Uruk Hai Quote
Speed_Dead Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 pa pazi obustavili su objavljivanje jer im snimci kostaju hiljade a niko nece da im da ako ne sviraju...e sad merch pa valjda ne prodaju toliko da im se ispleti do jaja su bend ali mislim da oldskuleri ne slusaju pig distrojer..pa ovi su nova skola grinda.. a i te publike nema bas toliko..jebem li ga mozda gresim Quote
Uruk Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 pazi, ne svi, ali ja znam dosta ljudi koji uopste ne gotive bilo kakvu noviju skolu u metalu i slusaju PD, pa na osnovu toga govorim. Hipsterski je ovo bend, realno , tako da ih slusa dosta ljudi koji inace i ne slusaju grind nesto preterano. Mislim, ja znam cure koje ne slusaju metal a slusaju PD (u posebnim prilikama doduse) Quote
Speed_Dead Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 (edited) pa pazi prvo to je Relapse bend.. zato ih mnogi i slusaju.. bend realno kida.. to stoji Edited December 8, 2011 by Speed_Dead Quote
Recommended Posts