BLAGOJE Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 but it also reveals that new PxDx drummer Adam Jarvis’ Misery Index bandmate, Jason Netherton, and two of Scott Hull’s Agoraphobic Nosebleed bandmates, Richard Johnson (also from Drugs of Faith) and Kat Katz (also ex-Salome), all contribute guest vocals to the record. fap Quote
kuruz Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 у, тај Misery Index је одличан бенд Quote
BLAGOJE Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 u usta te jebem rekoh iscurio Quote
Geralt of Rivia Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 eno vam 4 prve pesme sa novog na soulseek-u, jebu majke koliko su dobre. sve pesme koje sam cuo sa novog do sada su bez greske, bice ovo albumcina samo takva. Quote
Lou Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Ja to samo zbog tebe. Inače, slušao sam glas lika koji snima (glas otišao u kurac) i pomislio da je to J.R. jer se isti tek kasnije pojavio. Quote
BLAGOJE Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 (edited) eno vam 4 prve pesme sa novog na soulseek-u, jebu majke koliko su dobre. sve pesme koje sam cuo sa novog do sada su bez greske, bice ovo albumcina samo takva. kako me navlacite na tu sektu pizde jedne ali ne mogu da odolim jebote Edited September 30, 2012 by BLAGOJE Quote
Talvi Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Bile su malopre pesme ali presporo išao dl pa odustah, a i neću tako ipak, kad je već kratak album daj da ga čujem celog odjednom. Quote
BLAGOJE Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 skidaj odmah odmah prva pjesma riff univerzuma Quote
Lou Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Meni bi bilo preglupo da čujem fazon 5 minuta grind albuma van konteksta. Quote
BLAGOJE Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 ja samo sam sposoban da kazem jebote bog i krv iusovu Quote
Geralt of Rivia Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 juce sam ih silovao na repeat nisam umeo da se zaustavim koliko peru. ali kakve riffcine na cetvrtoj i ova riba iz agro nosebleed izdominirala. bas do jaja sto su zvali ljude da gostuju s obzirom da je malo sjeban glas hayseu taman da se doda vise jacine u vokal sekciji. Quote
BLAGOJE Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 eve je sa katherine katz,svrsavam u litrima hayes meni nikad bolji,ne laj na njih nabicu te glavom Quote
chess Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 a pusite ga taman se iscimah da je leakovalo jebeno sranje, svaki dan proveravam, odrao sam one pesme od slusanja ne mogu vise treba mi album ko droga u venu Quote
Grobodan Posted October 2, 2012 Author Report Posted October 2, 2012 album jebe majke i savija sarme koliko je dobar, malo ga uoldskulili (postoji li ova rec?) Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 pusite ga imam osjecaj da ce do kraja dana da procuri,nemoj slucajno da je ko rekao da nece Quote
darthmoog Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 evo upload: http://www.multiupload.nl/8PVF9KYRQ0 4 Quote
Recommended Posts