KRANG Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 mislim da sova realno nema nikakvu ozbiljniju konkurenciju.
Out Of Time Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 KULTURA OSEĆAJ SENZIBILITET stvar je prosta!
marcoman Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 pazi kad sova ja danisam ja bio bih sova i: Sova Sova je ptica. Ona danju spava, a nocu je potpuno slepa, kao slepi mis. Posto ja ne znam puno o sovama, pisacu o zivotinji koju znam. To je krava. Krava je sisar. Ona ima sest strana: gornju, donju, levu i desnu. Na zadnjoj strani je rep. Na kraju repa je jedna cetka. Ona sluzi da se krava brani od muva, da ne bi upadale u mleko. Mleko visi ispod krave. Na prednjoj strani je glava, koja sluzi da na njoj rastu rogovi. Rogovi sluze da bi krava bola. Glava sluzi da bi na nju stala usta. Krava jede malo, jer ono sto pojede, jede dva puta. Usta sluze i da bi krava mukala. Ako ne muce onda su joj usta puna. Muska krava je Vo. Vo nije sisar. Meni jos uvek nije jasno kako se dobija mleko?
Out Of Time Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 sunashce ti kalajno, ovo ne beshe ni smeshno, a ni bajno!
Vlaja Buraz Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 I ja sam za pingvina. Uopšte neće da leti a ipak ne da drugima da ga ne zovu pticom.
Anоnymous Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Ovo je Avantgarde Metal forum. Pelican je tačan odgovor. You all fail. gg.
أصحاب Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Budgie, definitivno. Budgie je englesko ime za vrstu papagaja "tigrica". Inače, ne znam da li ste upoznati sa bendom koji je slavu tog papagaja podigao na nivo rock muzike. Najdebilniji omot: http://www.budgie.uk.com
Гера Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 pingvin! djordje miljanic - pingvin na forumu!
Dowla Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Sova definitivno, odma' posle nje pelikan
Buddha Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 kos, naravno. sova je daleko od kul. THE OWLS ARE NOT WHAT THEY SEEM. pingvin je presmesan, dakle, nije kul. pelikan nije ptica, pelikan je bend.
Kent Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Stiglic. Uz psa najbolji covekov prijatelj.
ThePowerhead Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 (edited) Sova i to ćuk! Ptica dodo bi možda bila dobra da nije istrebljena. P.S. Zašto je ova tema na avantgarde metal podforumu??? Edited February 3, 2007 by ThePowerhead
Vitamin K Experience Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Zato što je KRANG kliknuo na Avantgarde Metal -> New Topic. Neizvesnije glasnje nigde ne videh. KOS.
Haralampije Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 (edited) pingvin je presmesan, dakle, nije kul. priznajem, glasao sam za pingvina ali sad se kajem. ipak sova Edited February 3, 2007 by Haralampije
Buddha Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Ceda je moj covek. Haralampije, priznaj da si glasao za sovu samo zbog krenkija. ja otkad gledam Twin Peaks, ne mogu vise da gledam Kranga istim ocima
MEGGY Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 kiwi, njenom prerađevinom mažem martine.
Supergalactic Lover Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 covece, najkul ptica je noj. vi ste zaslepljeni opcijama koje su ponudjene i ne razmisljate ni malo van toga. jedina ptica cija jaja mogu da se porede sa mojim mudima. rispekt za noja. i pelikan je kinda kul, ali veliki je to jaz.
RaVeN Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 ma gavran je najcool 'tica !!!....a i kos, posto sam mu dao glas !!
Recommended Posts