Vampyr Poet Posted February 27, 2002 Author Report Posted February 27, 2002 Shto se tiche dali ne NW goth il' nije... Ovaj predzadnji "Wishmaster" je power, dok po meni "Oceanborn"[najbolji] je goth[metal]
[Nocturno] Posted February 27, 2002 Report Posted February 27, 2002 quote: Prvi poslao GothiK: Shto se tiche dali ne NW goth il' nije... Ovaj predzadnji "Wishmaster" je power, dok po meni "Oceanborn"[najbolji] je goth[metal] Stargazers je po meni mozda i najbolja njihova stvar... mozda je Away bolja...
mirror Posted February 27, 2002 Report Posted February 27, 2002 ja glasam za "away" i "astral romance"
:={MaYa}=: Posted May 5, 2002 Report Posted May 5, 2002 Iako Nightwish ima neosporivi kvalitet kao grupa koja se davno dokazala,ipak se meni licno vise dopada fazon sa dodatkom muskih vokala... Naravno THERION...
~~~SoulFly~~~ Posted May 6, 2002 Report Posted May 6, 2002 za mene je najbolja gothic grupa NIGHTWISH!! a: 8)
Lilith Posted May 6, 2002 Report Posted May 6, 2002 za mene je najbolja gothic grupa NIGHTWISH!! a: 8) opet zezas a:
Thule Posted May 16, 2002 Report Posted May 16, 2002 Nightwish, grrrrrrrrrr :evil: :evil:. I taj Nightwish mi se vise popeo na vrh glave. A gothic su koliko je i Karleusa gothic.
Midnight Madness Posted May 16, 2002 Report Posted May 16, 2002 Hmm.. da 'vidimo' jos koji dobar gothic band... hmmmmmmDA... recimo Two Witches, Black tape For A Blue Girl, 13 Candles, Love Like Blood, Funhouse etc etc etc. a: 8)
Dani Posted June 5, 2002 Report Posted June 5, 2002 London After Midnight Theatre Of Tragedy Nightwish Therion a: a:
Thule Posted June 5, 2002 Report Posted June 5, 2002 London After MidnightTheatre Of Tragedy Nightwish Therion a: a: HA HA HA HA HA HA!!!!!!! Necu objasnjavati zasto. Ljudi vec znaju.
Gwydion Posted June 5, 2002 Report Posted June 5, 2002 HM, ako bih ovog dana morao da sastavljam listu onda bi to bilo: Siouxsie & the Banshees/Creatures Christian Death Bauhaus Sex Gang Children Alien Sex Fiend ... pa onda ostali...
Dani Posted June 5, 2002 Report Posted June 5, 2002 London After MidnightTheatre Of Tragedy Nightwish Therion a: a: HA HA HA HA HA HA!!!!!!! Necu objasnjavati zasto. Ljudi vec znaju. :x :x :x
Dani Posted June 5, 2002 Report Posted June 5, 2002 Jel to treba da znaci nesto ? Sta ti mislis??? 8O :x
Dani Posted June 6, 2002 Report Posted June 6, 2002 London After MidnightTheatre Of Tragedy Nightwish Therion a: a: HA HA HA HA HA HA!!!!!!! Necu objasnjavati zasto. Ljudi vec znaju. I zasto si bas mene citirao?? :? :roll:
Thule Posted June 6, 2002 Report Posted June 6, 2002 Pa recimo da si procitao prethodnih par strana znao bi zbog cega sam tebe citirao, kao i jos mnoge pre tebe. A i da si malo bolje upoznat sa stanjem na forumu ne bi ni morao citati nista, samo bi ti se kazalo .
Dani Posted June 6, 2002 Report Posted June 6, 2002 Pa recimo da si procitao prethodnih par strana znao bi zbog cega sam tebe citirao, kao i jos mnoge pre tebe. A i da si malo bolje upoznat sa stanjem na forumu ne bi ni morao citati nista, samo bi ti se kazalo . Uostalom slusam sta hocu
ATILA Posted June 7, 2002 Report Posted June 7, 2002 Ljudi samo mi jedna stvar nije jasna,zasto se stalno svadjate.Ovo je sajt na kome treba da se informisemo o metalu i svemu sto je vezano za njega,ili ne vezano ali pozitivno.Drago mi je sto ste tako mnogo pisali na ovu temu pa se i slabije informisani metalci,kao ja ,mogu informisati o onome sta ih zanima.Ali smanjite svadje,ok?
Dani Posted June 7, 2002 Report Posted June 7, 2002 Pre svega on je mene prvi citirao :x kao sto sam vec rekla rekla slusam sta hocu 8)
Thule Posted June 11, 2002 Report Posted June 11, 2002 Ma sreco slusaj ti sta hoces samo nemoj trpati grupe u pravce kojima ne pripadaju. Slusam i ja Pearl Jam ali ih ne stavljam u heavy metal, ni u gothic,... . Kapiras?
Dani Posted June 11, 2002 Report Posted June 11, 2002 Ma sreco slusaj ti sta hoces samo nemoj trpati grupe u pravce kojima ne pripadaju. Slusam i ja Pearl Jam ali ih ne stavljam u heavy metal, ni u gothic,... . Kapiras? Da nebi kvarili topic mogli bi da prestanemo sa prepucavanjem :roll: Sta ti mislis? :?
Thule Posted June 13, 2002 Report Posted June 13, 2002 Ma sto se tice topica, svi su prepuni ovakvih gluposti, tako da ne smeta, ali da se mi ne bismo vise zamarali bolje da prestanemo .
Recommended Posts