exorcist Posted June 13, 2002 Report Posted June 13, 2002 Bas lepo sto se mirite! the best -------------------EVEREVE!!!-------------------
WallflowersPart Posted June 19, 2002 Report Posted June 19, 2002 dark goth zar ti sebe smatras tolikim poznavaocem gothica?mozda ti je cudno sto se ubacujem ovako odjednom ali vec duze vreme citam i cudim se koliko se proseravas
Thule Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 Hvala ti na lepim recima sreco, divna si . Ne, ne smatram se TOLIKIM poznavaocem, ali smatram da sam bolji poznavaoc od nekih pojedinaca, sa kojima se i raspravljam. Ako ti mislis da si bolji poznavaoc od mene i moguce da to i jesi u redu nemam stvarno nista protiv, ne mislim ni ja da sam sveznajuci. Ali ipak mislim da to nije nacina da mi tako nesto saopstis kao sto si ovde ucinila. Mozda ces se sloziti sa mnom, a opet mozda i neces. Sta god ja mislim o drugima, bilo lose bilo dobro ne govorim na takav nacin. A i polaskan sam sto pratis moje postovanje. Bas si zlatna .
Thule Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 Uostalom mislim da bi bilo mozda bolje da si se ukljucivala u moja proseravanja tamo gde si mislila da ih ima pa da si mi na fin nacin sve to objasnila, kao sto sam ja uveren da ti umes, nego ovako, ali sad sta je tu je. Makar si se nasmejala na kraju .
WallflowersPart Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 ne pratim ja samo sta ti pises vec i drugi...ali ti gotovo svima nadjes zamerku....previse si se uziveo u ulogu sreco :roll: ali pored svega me ipak odusevljavas...
TtuEd Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 Type O Negative, volim Type O Negative aaaaaaa volim TON! Ima josh dobrih ali JA VOLIM TON AAAAAgrrrrraaaa a: a: a: Type O NegativeeeeeeeeeEEeeeeeeeeewedskdjswo 8O krlj 8O Uf, zagrcnuh se. Elem, iz navedenog je jasno da je moja omiljena grupa Type O Negative.
Thule Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 Ja nadjem zamerku samo tamo gdje je mogu naci i gde imam sta da zamerim . U koju sam se ja to ulogu toliko uziveo? Uostalom zar to nije tajna uspeha poznatih glumaca - kako se dobro uziveti i saziveti sa ulogom (kako biti uloga ). E vidis ovo se zove preseravanje . E da umalo da zaboravim (hehe), sto te ja to odusevljavam?
WallflowersPart Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 pa bas zato sto si to rekao....lezi ti ta uloga.samo je trebalo pokrenuti to u tebi...
Thule Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 E sad si me totalno izgubila . Nisam bas najbolje ukapirao sta si tacno htela da kazes, posto si bila malo skrta na recima . Ako ti nije problem malo elaboriraj.
WallflowersPart Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 pa uglavnom dajem kratke i jane odgovore...imas potpunu slobodu sa shvatis kako god hoces ono sto sam rekla.ako ti ne ide vrati se malo u nazad :roll: samo dobri glumci to mogu!
Tormentor Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 Zar ne moze to preko privatnih poruka? Smorili ste sa vasim prepucavanjima.
WallflowersPart Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 Zar ne moze to preko privatnih poruka?Smorili ste sa vasim prepucavanjima. uzeo si mi rec iz usta
Thule Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Boze moj, pa zar se mi prepucavamo? Ja mislim da bas fino pricamo ko koga odusevljava, cime i zasto . Doduse jeste da ovo nije topic za to, i da bi ja trebalo da upozoravam na ovakve gluposti ali ajde sad...
Tormentor Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Pa naravno da nije topic za to. Valjda treba da se prica o najboljim Gothic bendovima a ne o tome ko bolje glumi.
TtuEd Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Zar ne moze to preko privatnih poruka?Smorili ste sa vasim prepucavanjima. Da bre! :x
Bloody_Mary Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 ne pratim ja samo sta ti pises vec i drugi...ali ti gotovo svima nadjes zamerku....previse si se uziveo u ulogu sreco :roll: ali pored svega me ipak odusevljavas... hahahha
Bloody_Mary Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Najbolja gothic grupa a koja do sada nije nabrojana je Antichrisis(naravno mislim samo na album Cantara Anachoreta).Takodje volim Deine Lakaien,Lacrimosu i In Mitra Medusa Inri.Umalo da zaboravim da mi se svidja i prvi album Evereve-a.Ne znam u sta bih svrstala Haggard ali i oni imaju zanimljivu muziku.
Bloody_Mary Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Boze moj, pa zar se mi prepucavamo? Ja mislim da bas fino pricamo ko koga odusevljava, cime i zasto . Doduse jeste da ovo nije topic za to, i da bi ja trebalo da upozoravam na ovakve gluposti ali ajde sad... naravno goth da si ti uvek fin
Thule Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Boze moj, pa zar se mi prepucavamo? Ja mislim da bas fino pricamo ko koga odusevljava, cime i zasto . Doduse jeste da ovo nije topic za to, i da bi ja trebalo da upozoravam na ovakve gluposti ali ajde sad... naravno goth da si ti uvek fin :oops: :oops: Ovaaaaj pa hvala ti :oops: :oops:, ali ne mogu da te ne pitam "A kako ti to znas?"
Bloody_Mary Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Ma nista 8) Jednostavno znam....uvek si tako fin i uctiv
Thule Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Ovo je osecam bilo onako kao sarkasticno, zar ne .
Bloody_Mary Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Pa...ne mislim ja da ti nisi fin ali pokusaj da ispostujes tudje misljenje i nemoj da se smejes ljudima zbog njihovog ukusa...NIje lepo
Thule Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Ma ne pogresno me zaista shvatate. Apsolutno postujem tudje misljenje, sto ne znaci da se moram i slagati sa tim nekim. Razumete? Uglavnom oko cega se ja svadjam sa ljudima jeste koje grupe po meni nisu gothic. To je cisto neko objektivno shvatanje ovog pravca. Nije to moje subjektivno misljenje.
Recommended Posts