Dani Posted July 2, 2002 Report Posted July 2, 2002 Ok, cisto onda da te obavestim da sam visok 1.70 i da imam 85 kg i da sam sav u bubuljicama . LAZE! (morala sam) ZNAM a:
Cinnamon Girl Posted July 2, 2002 Report Posted July 2, 2002 Zar covek laze??!A ja sam se taman ponadala da postoji bar JEDAN dobar tip u Jugi... 8)
Thule Posted July 2, 2002 Report Posted July 2, 2002 Ma lazu da lazem. Ne lazem . Ana vjeruj ti meni.... Znam ja sve
mirror Posted July 3, 2002 Report Posted July 3, 2002 Ma lazu da lazem. Ne lazem .Ana vjeruj ti meni.... Znam ja sve ne verujem,ali necemo o tome ovde...za to postoje neki drugi nacini,mesta i situacije...
Nifelheim Posted July 3, 2002 Report Posted July 3, 2002 Nemate vi pojma.Najbolji su BAUHAUS i JOY DIVISION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thule Posted July 3, 2002 Report Posted July 3, 2002 Za druge nacine, mesta i situacije cemo jos videti. Nifelheim, slazem se da su Bauhaus i Joy Division jedni od najboljih, ali iskreno ja vise volim (naravno) Fieldse .
Lilith Posted July 4, 2002 Report Posted July 4, 2002 Primecujem samo da je ova tema pocela da gubi smisao :roll:
Midnight Madness Posted July 8, 2002 Report Posted July 8, 2002 Nemate vi pojma.Najbolji su BAUHAUS i JOY DIVISION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i agree.. ali ima jos bandova naravno... deine lakaien, to/die/for, in grey, darkwell, inkubus sukkubus, two witches, diary of dreams, Black Tape For A Blue Girl, Lacuna Coil, 69 eyes, Haggard.... etc etc etc etc etc a:
Thule Posted July 8, 2002 Report Posted July 8, 2002 A ti si soulfly, a ja zamalo da shvatim ovo za gameboy ozbiljno
Sinstrel Posted July 10, 2002 Report Posted July 10, 2002 ali ima jos bandova naravno...... Haggard.... Haggard gothic?!!! Daj bre jer si ti to nesto pomesala? Jeste da ima zenskih vokala (ALI TO NIJE USLOV DA BEND BUDE GOTHIC!!!) ali Haggard nikako nije gothic. Mislim istina ne znam u koji zanr bi ih stvrstao ali u gothic sigurno ne bih. Oni su neki (pazite sad!) renesansni-simfo-progresiv-black/gothic-ili-tako-nesto...
sanguinia Posted July 10, 2002 Report Posted July 10, 2002 ali ima jos bandova naravno...... Haggard.... Haggard gothic?!!! Daj bre jer si ti to nesto pomesala? Jeste da ima zenskih vokala (ALI TO NIJE USLOV DA BEND BUDE GOTHIC!!!) ali Haggard nikako nije gothic. Mislim istina ne znam u koji zanr bi ih stvrstao ali u gothic sigurno ne bih. Oni su neki (pazite sad!) renesansni-simfo-progresiv-black/gothic-ili-tako-nesto... E jeste, taj nesrecni Haggard... mislim da su toliko preterali u nabacivanju instrumenata i vokala da ni sami vise ne znaju koji su zanr. Gothic sigurno nisu, kao sto sam vec spomenula za gothic treba imati nekog osecaja za meru.
~~~SoulFly~~~ Posted July 10, 2002 Report Posted July 10, 2002 j********** kako je to sve komplikovano i slozeno ... pusti te je ako je ona to videla u svojoj glavi kao gothic onda neka bude tako ... lakse malo ... vi kao da gledate da neko pogresi ,pa onda `AHHAA ,TO NIJE GOTHIC!`... azzo na kraju si ipak napisao i /gothic . 8)
Midnight Madness Posted July 10, 2002 Report Posted July 10, 2002 ok.. nisu gothic... ali imaju elemenata tog pravca i zato sam ih tu negde ubacila.... a to da su neki "renesansni-simfo-progresiv-black/gothic"... e za to cu se samo slatko nasmejati...
Thule Posted July 10, 2002 Report Posted July 10, 2002 j********** kako je to sve komplikovano i slozeno ... pusti te je ako je ona to videla u svojoj glavi kao gothic onda neka bude tako ... lakse malo ... vi kao da gledate da neko pogresi ,pa onda `AHHAA ,TO NIJE GOTHIC!`... azzo na kraju si ipak napisao i /gothic . Pa da to je nasa misija na ovom forumu .
Sinstrel Posted July 12, 2002 Report Posted July 12, 2002 Za ~~~SoulFly~~~ >>> Ipak sam napisao gothic... jao kakav sam ja licimer :roll: Za Midnigth Madnnes >>> Vazno je da se smejemo... Za Nephilm-a >>> Jao provalili su nas, sada vise ne mozemo da provociramo, buuuhuuu...
Thule Posted July 14, 2002 Report Posted July 14, 2002 Za Nephilm-a >>> Jao provalili su nas, sada vise ne mozemo da provociramo, buuuhuuu... Hiljadu mu bubnjeva darkwooda, sada cemo morati naci novu zanimaciju .
~~~SoulFly~~~ Posted July 16, 2002 Report Posted July 16, 2002 ...e ljudi razocarali ste me ... ja sam mrtav ozbiljan hteo da vam skrenem paznju na vasu nepaznju ... ma kome ja pricam... snosicete posledice zbog vaseg ponasanja ... zavrsice te u raju!!!
Thule Posted July 16, 2002 Report Posted July 16, 2002 ...e ljudi razocarali ste me ... ja sam mrtav ozbiljan hteo da vam skrenem paznju na vasu nepaznju ... ma kome ja pricam... snosicete posledice zbog vaseg ponasanja ... zavrsice te u raju!!! Nadam se da hocu....
Midnight Madness Posted July 17, 2002 Report Posted July 17, 2002 e ode ova tema u K**** :x ... Arsene stvarno.. mogao bi je ZATVORITI a: a: a:
Thule Posted July 18, 2002 Report Posted July 18, 2002 U pravu si Brano, tema je zatvorena, a i uskoro ce i u The Deep Vault
Recommended Posts