RNA Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Ne mogu da verujem da je i njihova tema bila kolateralna steta velikog brisanja! dakle, bend je upravo izdao svoj 5. album "Netherworlds", a prethodna cetiri su ili odlicni albumi, ili prokleta remek-dela, mislim pre svega na "The Isle Of Hydra". Inace, novi album jos nisam posteno preslusao da ostavljam detaljnije utiske, ali za pocetak zvuci kao klasican Twisted Tower Dire i to mi se mnogo svidja! Quote
DragonHeart Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Slobodno i za novi mozes da pripises epitete koje si dao i za ostale albume. Jednostavno ne mogu da omanu. Quote
Goxy Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 nisam slusao samo crest of the martyrs,a ovaj novi sam stavio na skidanje.the Isle Of hydra je genijalan. Quote
Grobodan Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 kako 5 albuma?zar nije 4?ako racunas i onu kompilaciju,doduse... the isle of hydra - kvlt Quote
DragonHeart Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Da, 4 albuma bez kompilacije. Quote
RNA Posted February 6, 2007 Author Report Posted February 6, 2007 Zajebah se, ogromna je bila pauza, pa sam se prebacio. Quote
Grobodan Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 evo,preslusah Crest of the martyrs,posle mnogo odlaganja. jos jedan super album,samo mi se na ovo prvo slusanje cini da su malo drrugaciji u odnosu na prva 2 - krace pesme,vise mi vuce na svapsku skolu hevija,cemu najvise doprinose oni Sieclovi prepoznatljivi back vokali...no,sve u svemu,jos jedan dobar hevi metal album,jedva cekam da nabavim i netherworlds Quote
RNA Posted February 22, 2007 Author Report Posted February 22, 2007 Rekoh ja, gde god Pit Silk zapeva to odmah zvuci kao Iron Savior. Da nije toga, album bi mnogo manje vukao na nemacki power. Quote
Grobodan Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 nema veze,u svakom slucaju je odlican zasto li je ovaj bend underground...? Quote
RNA Posted February 23, 2007 Author Report Posted February 23, 2007 Zato sto se nisu svideli nekom guzonji iz Nuclear Blasta ili century Medie koji bi u njima video brzu zaradu i koji bi ih gurao svim silama. Uz malo bolju reklamu i distribuciju bi mogli biti veci. A mozda je samo stvar u tome da njihhova muzika nije za sve. Quote
Grobodan Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 vise je ono prvo,says I uz dobru reklamu,daleko bi dogurali. uporedi crest,nedajboze Hydru sa poslednjim izdanjima Primal Fear,Manowar...nebo i zemlja. nepravda pa to ti je,sto bi rekao usrani Kalimero. Quote
RNA Posted February 23, 2007 Author Report Posted February 23, 2007 Ima jos jedan bitan probelm - iz Amerike su. Da su iz Evrope vec bi svirali na svim znacajnijim festivalima u Nemackoj, jer ne bi bilo skupo dovuci ih i imali bi znacajnu bazu fanova. Ovako samo posvecenici znaju za njih, jer ne zaboravimo da su fanovi njihove muzike ponajvecma u Evropi. Quote
Invictus Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Imam original Netherworlds. Kakav fantastican artwork. A ni album nije los. Quote
RNA Posted February 8, 2008 Author Report Posted February 8, 2008 Ако ми не прође аукција за Satan's Host реиздање, сутра шаљем паре за "Netherworlds" на плавом винилу. Чак сам успео да нађем и "Secret Demos", али у Америци, поштарина прескупа, а и примају само пејпел. Quote
Grobodan Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Meni Netherworlds najgori nji'ov. Quote
RNA Posted February 12, 2008 Author Report Posted February 12, 2008 Јес', али и даље је супер. Шта ћеш кад су људи поставили високе стандарде. Quote
RNA Posted August 23, 2008 Author Report Posted August 23, 2008 Дакле, интензивно преслушавам "Netherworlds". Заиста јесте најлошији њихов албум. Генерално је добар, али ни принети претходним двама албумима. Quote
Bata Trokrilni Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 I za ovo ne mogu da nađem linkove za skidanje, a ono što sam čuo na youtube dobro zvuči. Quote
RNA Posted September 18, 2008 Author Report Posted September 18, 2008 Ту ти не могу помоћи, пошто сам комплетирао њихову дискографију на плочама и дисковима. Quote
Dead Man Drinking Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Gore pomenuti Netherworlds imaš na www.bunalti.com Quote
Bata Trokrilni Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 (edited) Ovo je dobro. Dobro! Za razliku od Wolf-a, koji me i nije baš prodrmao, ovaj bend ima ono što tražim. The Isle of Hydra mnogo jak album. Vokal me pomalo podseća na Joachima Cansa. Jedino što nisu baš bend na prvu loptu, već ih treba malo duže slušati, da bi se stekao puni utisak. Edited October 8, 2008 by Prince of Darkness Quote
Grobodan Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Ime neko linkove za Crest i Netherworlds? Zagubih negde albume, trazim linkove i ne mogu da nadjem nigde... Quote
Grob Bez Dna Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 ima na tresmagedonu.ak nisi registrovan tamo, mogu da ti posaljem linkove na pp. Quote
Bata Trokrilni Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) Konačno sam skinuo Crest of the Martyrs i smatram da nije ni blizu albuma The Isle of Hydra. Edited July 3, 2009 by Prince of Darkness Quote
Recommended Posts