Invictus Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Znači, imam samo prva dva i Netherworlds, pa bih jako cijenio linkove za ostatak. Quote
Grobodan Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Šta podrazumevaš pod prva 2? Pošto imaju i kompilaciju... Quote
Prisoner of Dreams Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Па ваљда је мислио на The Curse Of Twisted Tower и The Isle Of Hydra, пре тога имају само демо. А компилација је после тога. Quote
Prisoner of Dreams Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 @ Invictus Линк: Twisted Tower Dire - Crest Of The Martyrs (2003) http://rs51.rapidshare.com/files/62265480/...the_Martyrs.rar Quote
M-16 Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 Šteta što niko ne piše na ovoj temi. Sjajan bend! Nažalost, pevač Tony Taylor je nastradao u februaru u saobraćajnoj nesraći. Obradili su Name, Rank and Serial Number od Fista. Okačena je na njihovoj myspace stranici. Evo i jednog snimka sa novim pevačem http://www.youtube.com/watch?v=hWp1dpRnt30 Quote
Runner Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Od njihovih albuma sam slusao "Crest of the Martyrs" i odusevio se. Sjajan heavy/power metal sa razbijackom energijom i melodijama istovremeno! Fali mi prvi album, a ostale imam (u mp3 formatu ). Quote
Runner Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 Novi album treba da se pojavi ovih dana, vidjecemo na sta ce liciti. Naziv je "Make It Dark", a ispod je front cover. Moj prvi utisak je da omot izgleda previse stripovski. 1 Quote
M-16 Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 Nije gori od ovog sigurno Očekujem solidan album, do sada nisu podbacili Quote
Grobodan Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Ni meni se ne sviđa cover, ali koliko čujem dobar je album pa hajde da proverimo: http://www.mediaboom.org/341659-twisted-tower-dire-make-it-dark-2011-scene.html Verovatno odradim i intervju. 2 Quote
Grobodan Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Na prvo slušanje mi je već bio bolji od Netherworlds (btw imao sam promo neko vreme), novi pevač malo više mlak od pokojnika ali radi posao kako valja. Album je konkretniji, traje 35 min pa je više NWOBHMast u tom procesu i naravno više catchy. Sve u svemu, ja sam sasvim zadovoljen. Jebe ova godina sa hevijem, novi Vicious rumors, U.D.O., Hell, Wolf, In solitude, Portrait i sad ovo - sve dobri albumi. 1 Quote
Јарослав Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Добар нови. Одличан. Видим да су мало опречна мишљења око Netherworlds-a, али мени је баш фино легао. Иначе, код овог бенда се не може а не приметити како су им сви омоти комични. 1 Quote
Ајлин Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 To im je trejdmark Sad ćemo da vidimo. Ako je tako kako pričate, ima da pa'ne šoping Quote
Ајлин Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Odličan je novi album, meni je posle ovih mutljavina što sam slušala ovih dana baš dobro čučnuo! Fino isprah uši i odobrovoljih se. Sve ono što TTD jesu, melodično pa posoljeno, ma voziš se i pevaš :pivopije:Aune odlično zvuči, naslovna pesma je prava poslastica, od ostalih Torture Torture malo odskače ali meni se svidela. Čudo kako nepunih 40 minuta raspevanog retro powera osamdesetih kupuje dane dobrog raspoloženja 1 Quote
Zlatko Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Kako je dobar album... Slusace se ovo duze vreme. 1 Quote
Runner Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Preslusao sam album vise puta i svidja mi se. Djeluje dosta kompaktno i furiozno i ostavlja veoma pozitivan utisak. Brzina i melodija od prve do posljednje sekunde, iskreni i posteni heavy metal. Ovaj novi pjevac ima mozda pomalo tanak glas, ali moze da prodje. Prve cetiri pjesme podjednako dobre, onda "White Shadow" i "The Only Way" primjetno slabije, nesto kao filler tracks, pa onda za kraj pamtljiva "Torture Torture" i veoma dobra "Beyond the Gate". Odavno nisam preslusao jedan ovako poletan i svjez album! to je to – heavy metallll!!! :rockdevil: 1 Quote
Grobodan Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Znači svi smo se složili - jedno lepo izdanje Poslah pitanja za intervju, ako se gospoda udostoje da odgovore kačim link ovde naravno. Quote
Ајлин Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Preslusao sam album vise puta i svidja mi se. Djeluje dosta kompaktno i furiozno i ostavlja veoma pozitivan utisak. Brzina i melodija od prve do posljednje sekunde, iskreni i posteni heavy metal. Ovaj novi pjevac ima mozda pomalo tanak glas, ali moze da prodje. Prve cetiri pjesme podjednako dobre, onda "White Shadow" i "The Only Way" primjetno slabije, nesto kao filler tracks, pa onda za kraj pamtljiva "Torture Torture" i veoma dobra "Beyond the Gate". Odavno nisam preslusao jedan ovako poletan i svjez album! to je to – heavy metallll!!! :rockdevil: Čekaj čekaj preslušaj još koji put pa ćeš promeniti mišljenje o The Only Way :D Zarazan je album evo ga vrtim ne znam koji put Quote
Grobodan Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Twisted Tower Dire intervju Metal sound Nije što sam ja radio ali stvarno dobar intervju, sve su ljudi rekli što treba da se zna o bendu. It sounds good in Manowar lyrics but sacrificing things for metal in “real life” is a really fucking stupid decision in my opinion when it comes to having a successful band or having a family. Quote
Grobodan Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Baci pohvale / pokude / komentare kad pročitaš. Quote
Divlji Tigar Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Intervju je odličan, vidi se da su OK likovi. Posebno mi se sviđa deo gde objašnjavaju zašto nisu hteli da postanu veći bend. Vidi se da su čvsto na zemlji, naravno postojala je šansa da uspeju, ali nisu bili u prilici da toliko rizikuju. Ono za Manowar tekstove je priceless. Nisam ni moga da predpostavim koliko im se sranja desilo, ono za Skotovu kuću e baš bedak. Zaista genijalan intervju, čista 10! Quote
Grobodan Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Tnx A vidiš, ja nisam znao da se pokojnik drogirao... mislio sam da hevijaneri to ne rade Šteta onakve glasine. Quote
Recommended Posts