M-16 Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Svaka čast za intervju, odavno ne pročitah bolji Quote
azal Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 (edited) sad sam cuo jednu stvar kod ortaka na fejsu, bas dobro zvuci. ima taj night on broken smek pomalo edit: nevermind, to je bila stvar iz 2001 Edited July 7, 2011 by azal Quote
M-16 Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Nov je skroz u speed/nwobhm fazonu dok su stariji radovi bili čist heavy/power metal. Preslušaj, nećeš se pokajati Quote
Grobodan Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Iz 2001? Pa to je nešto sa kultnog The isle of Hydra, i dalje njihov najbolji album. Skidaj to Lazo. Quote
azal Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 (edited) dada, to mi se dopalo. ne znam za ovo novo, previse je straight, nema taj misticni stari fates warning vajb. taj pevam iz bunara oldschool reverb na glasu secam se da su isto imali neki bas dobru pesmu na nekom Hellion Records sampleru sto sam ima, ali ne znam sa kojeg albuma, ali neki stariji sigurno. Edited July 8, 2011 by azal Quote
Grobodan Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Za Hellion je izašao Isle of Hydra, jedini njihov na tom labelu. Quote
Divlji Tigar Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 (edited) Da konačno napišem utiske o novom albumu. Još jedan u nizu odličnih albuma koji su izdati ove godine, 36 mintuta odličnog metala. Na albumu nema loše pesme,a po meni su najbolje: "Mystera", "Snow Leopard", "The Stone" i " Torture Torture". "Beyond the Gate" je pesma iz demo perioda, stara verzija je sa pevačicom. Ocena: 10 P.S. Imam original disk. Edited July 8, 2011 by Divlji Tigar Quote
Runner Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 We’re happy to announce that No Remorse Records will be releasing our newly finished sixth full length album. The release date will likely be February 2019. We’re really excited about this one, more details soon Quote
Runner Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 (edited) Nova stvar! Album izlazi u martu i zvaće se "Wars in the Unknown" http://www.youtube.com/watch?v=O_sXH4brsaU Edited January 30, 2019 by Runner Quote
Grobodan Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 Uprkos ovom zaista irealnom omotu meni ovo ispade bas lepo iznenadjenje. Nesto sam zaboravio na bend ali uvek im se rado vracam jer imam neku licnu vezu s njima, Bosko me nazad u dan progonio da cujem Isle of Hydra i na kraju mi isti srezao. Elem ovaj album posle blage promene zvuka na prethodniku se neznatno vraca na stariji epic zvuk ali zadrzava zaraznu notu Make it Dark, sto se mene tice super kombinacija. Nema nekog palamudjenja, samo iskreni ug hm zvuk za posvecenike sa minimumom sminke. Quote
azal Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 ja ne mogu da prezalim onog pevaca pokojnog, mnogo bolji od ovog. Quote
Angelystor Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 Meni ovaj lik ovde i ok koliko mi je nepodnošljiv u Walpyrgus-u. Inače, album standardan TTD album za mene, muzika podosta na mestu, ali me ne radi uopšte Quote
Recommended Posts