Aeoliah Centaurus Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Moj jedini komentar. Vaš ? Quote
זאבים Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 imam samo THE FAILURE EPIPHANY 2CD, dovoljno da se zaljubim u OWO ! Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 (edited) Ja imam Sick Fuck i Sacrament:) I dobro je,dobro je:)))) Edited July 3, 2007 by ^Rainbow_Monkey^ Quote
זאבים Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ja imam Sick Fuck i Sacrament:) I dobro je,dobro je:)))) Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Sick Fuck rulz:) I nisam uopste provalila da riba peva dok nisam videla slike na myspaceu xD Quote
זאבים Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) Sick Fuck rulz:) I nisam uopste provalila da riba peva dok nisam videla slike na myspaceu xD seresssssssssh ? swo wreme sam sumnjala u to .. jer na trenutke se bas izwaljuje dae zzensko ..a na trenutke 05 pomisliss da NIJE.. pa tako u kruG. a onda, 05 jbt, tu je pesma 'zombie boy' .. i txt ide smthn like I want to be your zombiegirl if u can be my zombieboy.. razmisljam, nie lik waljda gay i riba je na omo2 ..swe je ukaziwalo na to .. Thnx, sad ih joss wise gotiwim Edited July 5, 2007 by dreaminion Quote
זאבים Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) fck ..SHE' S BJUDIFUL ...... Edited July 5, 2007 by dreaminion Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Aha,na trenutke se izvaljivalo,ali kad sam videla slike,sve je postalo ocigledno xD lol Btw,znas li mozda sta znaci ovaj znak sto ima istetoviran na ruci?:/ Videla sam to i na nekim psyclon nine slikama:/ Quote
זאבים Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Aha,na trenutke se izvaljivalo,ali kad sam videla slike,sve je postalo ocigledno xD lol Btw,znas li mozda sta znaci ovaj znak sto ima istetoviran na ruci?:/ Videla sam to i na nekim psyclon nine slikama:/ mislim dae logo nekog benda u pitaNju, jbmliga.... poznato mi jako deluje.. e, al owa riba me odussewila ..a to nie lako skroz je hardcore. Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Hahah,sirovina XD Pa,mora takva dabude kad onako vristi xDDD Quote
זאבים Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Hahah,sirovina XD Pa,mora takva dabude kad onako vristi xDDD izmixowan joj je glas skroz je psycho ))) nabavi kako znass i umess ceo album.. ja npr ne mogu nigde da nadjam psyclone 9 a swidzaju mi se opako Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Aha,malo previse izmiksovan,ali ok je Skida mi se ovaj The Failure Epiphany,a i Psyclon Nine imam sve:) Isto sam sve skinula sa eMulea iako svi kazu da je sranje XD Quote
Aeoliah Centaurus Posted July 20, 2007 Author Report Posted July 20, 2007 (edited) Teško mi je povjerovati da nakon faking cca 5 mjeseci netko odlučio nešto napisati na ovu temu. Da, Unter Null opasno rula, i to je opće poznato. Naša draga gospođica Dunham, sada već i mama, je otpočetka bila zajebana likušica, i to se, kao u kod Emilie Autumn, koju nikako da stignem skinuti, pokazalao kao nešto -- posvemašnje dobro. Žena zna svirati violončelo i klavir, kao i Emilie, te se njezine dark a la baroque stil dobro primjenjuje na sve što ona radi, jer radi sa guštom. Nekoć davno je bila opsjednuta Psyclon Nineom (tetovaža na ruci JEST logo od Psyclon Ninea), te ga je obožavala. Žena je inače poznata kao full kool riba, imam njezin account na youtubu, poslali smo si par poruka, a i imam njezin account na last.fmu. Jako kool riba, kao i Anthony Mathers iz Tactical Sekta i Aslan Factiona (on je, zapravo, glavni za obadva projekta, mada je meni Aslan Faction puuuuno draži i bolji od TC-a, ali je AS, sada deceased, a TC i dalje fura punom parom naprijed.). U svakom slučaju, jako je žena dobra, a njezinu opsesiju Psyclon Nineom potpuno shvaćam. ~ edit ~ Žena ima još jedan sideprojekt, "Stray". Check it out on the myspace ! Edited July 20, 2007 by Aeoliah Centaurus Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Hahha,zamislite da vam keva ovako izgleda xDDD Aj skinucu Stray,bas da vidim da li je dobar kao Unter Null:)) Quote
זאבים Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 eeeeeeeeee ... LADNOO !! hwala na info-u imam odawno par pesama od Stray_a i mjuza je cak jako slichna Unter-u .. ali nisam ni pomisljlala da je to swe powezano. sada, kada malo bolje poslusham, stwarno JESTE njen glas i ceo fazon je tu .. thnx Quote
Emily Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) Skinuh Unter null sasvim slucajno,iako nije u mom fazonu,odmah mi se svidelo..Prva pesma koja mi prirasla za srce zombie boy,pa sam nasla na spacu i njene slike,devojka sjajno izgleda..Sve u svemu mnoogo dobar bend Edited August 28, 2007 by *Gdjica Chioda* Quote
זאבים Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 http://biohazard-waste.blogspot.com/search/label/Stray Samo ccu reci : stray. Quote
Dead Dreamer Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 http://biohazard-waste.blogspot.com/search/label/Stray Samo ccu reci : stray. Quote
זאבים Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Na tom blogu inace moze swasta da se nadje. Quote
Dead Dreamer Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Znam, prilicno je dobar, zar ne ? Quote
זאבים Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 Moving On je novo poglavlje u njihovom zvuku. 1 Quote
Recommended Posts