C.A_R.I.A. Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Elem,sto rekoh jednom davno,pesme ne nazivam imenima,glupo mi je skroz. Ako bas mora,nek bude neki broj. I pesme nemaju mala i velika slova,tj sva slova su jednake velicine. DOZVOLIĆU TVOM POGLEDU DA OSTAVI CRVENE TRAGOVE PO MOJOJ KOŽI DOZVOLIĆU REČIMA DA UTISNU SE U SRŽ DUBOKO,NAGLO I BOLNO I HLADNOĆU ŠTO ISIJAVAŠ KAD GOD SAM BLIZU, ISTRPEĆU MRŽNJU,NA NEKI TVOJ NAČIN I ĆUTANJE U OČIMA ZABORAV U POKRETIMA STRAH U REČIMA ŠTO NEDAŠ DA BAR ZA TREN ODAGNAM GA... IZDRŽAĆU,SAMO DA VIDIM SJAJ JEDNOG DANA,POZNATI BLJESAK... ŠTO REĆIĆE MI DA BLISTAVA PTICA JE NAŠLA SIGURNO MESTO U TEBI btw,pesma br 1 odnosno 2 su bile objavljene pre par godina,isto na ovom forumu.
Jedite Govna Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 izvanredno napisana pjesma. svidja mi se, veoma.
VOJVODA Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Pa cekaj malo, jel' tu bilo seksa? Jesi l' ga omastio?
Guyana Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Pesma je fenomenalna A to da pesme samo numerises mi je poznato...Od kad znam za sebe pisem pesme....najteze mi je da smislim naslov,vecina ga i nema... Jos jednom svaka cast:)
C.A_R.I.A. Posted February 7, 2007 Author Report Posted February 7, 2007 Pa cekaj malo, jel' tu bilo seksa? Jesi l' ga omastio? E neke stvari se nikada nece promeniti. @gyana: totalno mi je glupo (uvek bilo) da potrosim vreme lupajuci glavu oko naslova pesme koji je dobar. ili - ako nesto smislim kao naslov sto valja,sad svi iscekuju da cuju zasto se bas tako zove pesma Tako da se tradicija nastavlja. I stampana slova 'till death sto se mene i pesama tice.
VOJVODA Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 E neke stvari se nikada nece promeniti. Znaci nisi.
woman_of_dark_desires Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Pesma mi se mnogo svidja! A i trip bez naslova je super Make your own rules
PerditaDurango Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Ajde za stampana slova,ali gramaticke greske...
C.A_R.I.A. Posted February 8, 2007 Author Report Posted February 8, 2007 Znaci nisi. Htedoh reci da si ti bio i ostao duhovit,ali ipak nemam te asocijacije kao ti. ne znam za druge,ja sam uvek otvoren za predloge i sugestije. Btw,imam nesto veci broj pesama,pa ponekad ne stignem da sve sredim kako treba. No,gde sam pogresio ?
PerditaDurango Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 (ako je pitanje bilo upuceno meni) nedas=ne das recice=reci ce To su ipak elementarne stvari i bas bodu oci.
C.A_R.I.A. Posted February 8, 2007 Author Report Posted February 8, 2007 okej,ako je samo to,mislio sam da je to mnogo vise. Hvala u svakom slucaju. Ma davno sam ja isao u srednju skolu... pogresi se vrlo lako,a i rekoh da nesto spada u pesnicke slobode
Recommended Posts