TarKalion Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Obsidian je jedan od bendova koji se usudio da svira COB.Svirali su svuda,najvise na 202ci. Evo pa dajte neki komentar da bi ljudi znali dal da se trude i dalje POZDRAV SVIM MEATALERIMA!!!! Quote
Exilion Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Cao mare...Ja sam klaviaturista Milan,,,P.s. Drago mi je da si otvorio ovaj topic...Ali samo ..Bio je i pre otvoren, pa je zatvoren iz odredjenih razloga... <(*_*)> I trebalo bi da kazem kao clan ovog benda...Da ne radimo vise samo tribiut...Vec sada krecemo i autorske,tako da,sto pre uradimo koju,sviramo javno..pozzz Quote
Vonjagla Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 poz svima kul ste !! dabre! jure te kobre! kobre? da bre ! Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 jos jedan CoB tribute .....jbt...... Quote
Exilion Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 jos jedan CoB tribute .....jbt...... Josh jedan????Ima ih ukupno 2...Dark preachers i Obsidian...Ajd mi reci josh neki..? HC neracunam,posto nisu svirali vec 1 god... Quote
Petar the Great Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Poz za Obsidian. samo napred u autorskom radu. Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Josh jedan????Ima ih ukupno 2...Dark preachers i Obsidian...Ajd mi reci josh neki..? HC neracunam,posto nisu svirali vec 1 god... ima jedan u kovinu , moj drugar ih odlicno vodi i odlicno sviraju , to je djura iz esgarotha ! ima jos jedan ali ne mogu da se setim tacno kako im je ime! ali podrska u svakom slucaju! ali morate i autorske stvari , ne priznajem bend bez autorskih pesama! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Auuu...sto volim ove: "UUU....jos jedan COB tribute!" i sto te ne priznaju dok se ne pojavis na Wacken-u ili kom vec festivalu... Quote
Narsil Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 ako nisi primetio napisao sam apsolutna podrska!!! Quote
TarKalion Posted February 7, 2007 Author Report Posted February 7, 2007 Ma ljudi OBSIDIAN je bend koji su sastavili ljudi koji svi vec imaju bend koji svira autorske pesme.Momci iz Kovina (gorespomenuti) su u OBSIDIANU.Mi smo se skupili da sviramo COB jerbo to volimo.Ako bude autorskih COOL,mada ja sve svoje ideje ulazem u Two Suns Setting.Ako ih neko iz benda napravi sviracu ih naravno. Quote
Geozee Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Obsidian je jedan od bendova koji se usudio da svira COB.Svirali su svuda,najvise na 202ci. Evo pa dajte neki komentar da bi ljudi znali dal da se trude i dalje POZDRAV SVIM MEATALERIMA!!!! Do jaja ste! Quote
TarKalion Posted February 8, 2007 Author Report Posted February 8, 2007 Do jaja ste! FALA TI KO BRATU Quote
Santa Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Eh owako...da tako!!!pozdraw za OBSIDIAN i narawno Dabra (Ameliju Pulen)hahaha... odma na stwar...Kada ce neka swirka, oc na neku shutku... aj swe najbolje! u zdrawlje Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Analizator-202 Razloga... Quote
krofnica Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 aj, ne diraj mi mog obrnutog teletabisa!!! Bas mu je slatka kosica, a na kraju krajeva izrasce.... Dacu ja tebi Ameliju Pulen...gde se toga seti PozZ za Milanceta, a bendu sve najbolje, nadam se da ce skoro neka svircica!! Quote
TarKalion Posted February 10, 2007 Author Report Posted February 10, 2007 Jes ti clan benda? Ja sam gitarista u bendu Quote
Guest Shickey Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Samo napred momci imate moju podrsku, ako vam ponovo bude trebao tonac - zovite. Quote
Geozee Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Ja sam gitarista u bendu Brate koji? Ma nema veze, obojica sibate... SAMO NAPRED!!! Quote
Narsil Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Ma ljudi OBSIDIAN je bend koji su sastavili ljudi koji svi vec imaju bend koji svira autorske pesme.Momci iz Kovina (gorespomenuti) su u OBSIDIANU.Mi smo se skupili da sviramo COB jerbo to volimo.Ako bude autorskih COOL,mada ja sve svoje ideje ulazem u Two Suns Setting.Ako ih neko iz benda napravi sviracu ih naravno. djura(ivan) svira u ovom bendu Quote
Geozee Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Lik koji je otvorio temu je trebo da ostavi imena clanova. Quote
blacksmith Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Lik koji je otvorio temu je trebo da ostavi imena clanova. sto smaras coveka? koga li boli uvo kako se zovu clanovi.... na ti imena: Vokal - Sasha Gitara 1 - Marko (TarKalion) Gitara 2 - Filip KlavijaturE - Milan (Exilion) Bubanj - Igor (atl) Bass - Milos (blacksmith) Motorna Testera - ??? bend je inace samo jednu (prvu) svirku odsvirao u ovom sastavu... uglavnom su svirali session muzicari iz Kovina, Djura i Vlada i fala im ko rodjenima... obojica sviraju dojaja i bila je dobra zajebancija sa njima... ete... Quote
Geozee Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Red je da znamo imena... Kako znamo ime James Hetfield-a. Morao je covek da se predstavi. Quote
Narsil Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 bend je inace samo jednu (prvu) svirku odsvirao u ovom sastavu... uglavnom su svirali session muzicari iz Kovina, Djura i Vlada i fala im ko rodjenima... obojica sviraju dojaja i bila je dobra zajebancija sa njima... ete... tsepesh i djura tsepesh do jaja svira klavijature , jebe kevu , a djurino umecje na gitari je odlicno! Quote
Geozee Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Gitaristi shure... samo to mogu da kazem... Charlama. Quote
Recommended Posts