Santa Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 auuu!al je owde umro topick...ccc!!!!al nema weze... ajde u zdrawlje Quote
TarKalion Posted April 8, 2007 Author Report Posted April 8, 2007 Evo nove svirke!!!!!!! Sviramo u subotu 14.4. u Vranju sa 202jkom. Opet nema para majku mu... Quote
blacksmith Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 raspade se ovaj bend... bese dobar... nek' mu laka zemlja... moze slobodno modovi da zatvore ako hoce temu... Quote
Geozee Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 (edited) Ja mislim da znam... neki clanovi zive van bg-a... bar ja tako mislim... Edited April 25, 2007 by Geozee Quote
Petar the Great Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Aha, JoS je otvorena tema, javite se Zasto niste svirali da Atlantidon u Kuglasu!!! Quote
Exilion Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Pero sine,klaviaturista je bio da skupi par nagrada po italiji,.Bas u to vreme tako da nije mogao da bude na 2 mesta u isto vreme,mada su oni mogli da zovu vladu,ja se nebi bunio..ali jbg...ZAo mi je..I ispalio sam ih i za Vranje,,,Isto sam bio u inostranstvu na takmicenju..Vazno da sam na oba bio LAureat tj 100 od 100 poena... p.s. ne hvalim se,zamo kazem...pozz Quote
TarKalion Posted May 7, 2007 Author Report Posted May 7, 2007 Ma bre nikako da se nadjemo ovijeh nedelja pa da zasviramo.Svi do guse u obavezama.Svi bre nesto van BGa. Ali...bice,bice. Tko vrijedi,leti! Quote
Exilion Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 TarKalion@ Tko vrijedi,leti... Znam tu recenicu...To si uzeo iz Alan Forda.. <(*_*)> jel sam pogodio... Grupa TNT i Alan Ford...pozz svima p.s. Mnogo mocan strip,pogledati obavezno.. Quote
METAL Man Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Ljudi cete da sviramo ponovo zajedno? Samo ovaj put Igor pazari neko vece pojacalo. Pozz Quote
TarKalion Posted June 22, 2007 Author Report Posted June 22, 2007 Ljudi cete da sviramo ponovo zajedno? Samo ovaj put Igor pazari neko vece pojacalo. Pozz Ja sam za samo moras nekako da kontaktiras Saleta jerbo je on GLAVNI. Quote
Exilion Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 lol ovo jos postoji ? Ako je neko od clanova obsidiana na forumu neka se javi nekada p.s. inace obsidian ne postoji jedno 2 god koliko ja znam :S ali jbg.. Quote
blacksmith Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Zdravo Milance, dobri brate... =) Naravno da ne postoji bend, tema stoji samo kao uspomena... ; ) Quote
Exilion Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 Desi somi care kada cemo na pivo Quote
Recommended Posts