Midnight Madness Posted May 18, 2002 Report Share Posted May 18, 2002 So... Sta mislite o ovom grckom zenskom black metal sastavu??? Po meni veoma odlican band.. samo fuck sto ne mogu sve naci od njih ovde (demo "Dancing In The Dark Lakes Of Evil" i prvi album "Doomed, Dark Years").. imam samo "Rise From Within" koji je ODLICAN a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted May 18, 2002 Report Share Posted May 18, 2002 Nikad cuo.... Otkud ti to?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kArLo Posted May 18, 2002 Report Share Posted May 18, 2002 Kad se jednom ti i ja, nekim cudom, budemo sreli, daces mi nesto od njih jer vec duze vreme nameravam da ih cujem. 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted May 18, 2002 Author Report Share Posted May 18, 2002 Nikad cuo.... Otkud ti to?!? ma ne znam.... nabavila sam od nekog ali se ne secam tacno od koga :roll: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted May 18, 2002 Report Share Posted May 18, 2002 Imam ja i super su.... odlican vokal rekao bih da je musko da me nisu uputili u to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomant Posted May 18, 2002 Report Share Posted May 18, 2002 "]Imam ja i super su.... odlican vokal rekao bih da je musko da me nisu uputili u to... Tacnije da te atomant nije uputio i dao ti album Meni se iskreno ne svidja...ali dobro to je moj ukus...nekako mi nema tu mracnu atmosferu koja treba da se nalazi u svakom black bendu... Sve u svemu znam neke ljude koji su trebali da ih dovuku u Bg. ali od toga nema nista...mozda zbog samih likova koji su bili u kontaktu sa njima (Kanibal ce valjda znati o kome je rec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted May 18, 2002 Report Share Posted May 18, 2002 Hm......... zene, to me malo nervira ali jebiga (ala sam patrijarhalan)........... Dobra produkcija, solidan vokala ali prosecna muzika.............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baphomet Posted May 18, 2002 Report Share Posted May 18, 2002 nisam slusao...ali ako Kanibal kaze da je muzika prosecna onda verujem da je - prosecna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2002 Report Share Posted May 19, 2002 Svirka je O.K. Malo ih izvlaci to sto su devojke, pa daju malo egzoticnost bendu, pa su tako dobile na populanosti...Treba obratriti paznju na njih u buducnosti, bice to dobar bend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIOCH Posted May 19, 2002 Report Share Posted May 19, 2002 Sta da vam kazem kult!!! Nije prijemcljivo na prvo slusanje,ali svakim novim slusanjem otkrivas nesto novo.Voleo bih da ih cujem uzivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted May 19, 2002 Report Share Posted May 19, 2002 Ma super su... steta smo mi nemamo neki zenski black band.. ili death[jOE VOLEO BI TO PRIZNAJ... ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIOCH Posted May 20, 2002 Report Share Posted May 20, 2002 jok ti bi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted May 20, 2002 Report Share Posted May 20, 2002 nisam slusao...ali ako Kanibal kaze da je muzika prosecna onda verujem da je - prosecna... Veruj......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomant Posted May 20, 2002 Report Share Posted May 20, 2002 "]Ma super su... steta smo mi nemamo neki zenski black band.. ili death[jOE VOLEO BI TO PRIZNAJ... ] Meni pricas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 20, 2002 Report Share Posted May 20, 2002 Sad ce opet da bude, opet ovaj AzzA nesto pametuje ali moram da kazem da mi se ne svidjaju nesto specijalno! I ja sam cuo samo "Rise From Within" (normano kad sam CD zdipio od Midnight). Ima par pesmica koje su okaj mada, stvarno prosecno... jedino eto sto je zenski bend pa se istice po tome, ali to nije dovoljno... mislim pohvale za njih, eto dokazase i one da mogu da budu deo extremnog metala! Usput mislim da ne bi bilo tesko da ih dovuce neko ovde s obzirom da su cice iz Grcke... valjda! :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted May 20, 2002 Report Share Posted May 20, 2002 ma da... nisu nista posebno ali su grkinje u pitanju... voleo bih da vidim kako izgledaju... sad cu da potrazim fotke pa cu da vam saljem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted May 22, 2002 Author Report Share Posted May 22, 2002 \"]voleo bih da vidim kako izgledaju... sad cu da potrazim fotke pa cu da vam saljem... hmmmm... ODLICNO IZGLEDAJU.... imam ja par slika iz nekih novina... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted May 22, 2002 Report Share Posted May 22, 2002 Ajde sceniraj pa nabaci na forum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted May 26, 2002 Report Share Posted May 26, 2002 Zene (i Dani Filth) ne treba da se petljaju sa blackom, zato sto to uvijek ispadne ispod prosjeka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted May 26, 2002 Report Share Posted May 26, 2002 ??? Da neznam da si zensko rekao bih da si veliki feminista!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted May 26, 2002 Report Share Posted May 26, 2002 Pa da, feminizam i hriscanstvo su moje omiljene sfere djelovanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted May 26, 2002 Report Share Posted May 26, 2002 Pa da, feminizam i hriscanstvo su moje omiljene sfere djelovanja Svidja mi se tvoj potpis... ja imam "malo" drugaciji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted May 27, 2002 Report Share Posted May 27, 2002 \"]Pa da, feminizam i hriscanstvo su moje omiljene sfere djelovanja Svidja mi se tvoj potpis... ja imam "malo" drugaciji... Hvala. Potpis nije los ako se pravilno shvati ...vidim da je drugaciji hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted May 28, 2002 Report Share Posted May 28, 2002 Nego... nisi rekla sta imas protiv nasih komsinica Grkinja... u stvari zamisli sledecu situaciju... YU zenski black metal bend.... sta bi onda pricala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted May 28, 2002 Report Share Posted May 28, 2002 Vidi, ja mislim da zene nemaju m*da da prave black, ok? Bilo da se radi o Astarte ili nekom drugom zenskom bendu. Ja dosad nisam cula ni jedan "zenski" black metal bend koji je vrijedan slusanja. Ako se pojavi zenski bend koji ce moci da odradi solidan sirovi black, ja cu da promijenim misljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts