Jump to content

Recommended Posts

Posted

So... Sta mislite o ovom grckom zenskom black metal sastavu???

Po meni veoma odlican band.. samo fuck sto ne mogu sve naci od njih ovde (demo "Dancing In The Dark Lakes Of Evil" i prvi album "Doomed, Dark Years").. imam samo "Rise From Within" koji je ODLICAN biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Guest kArLo
Posted

Kad se jednom ti i ja, nekim cudom, budemo sreli, daces mi nesto od njih jer vec duze vreme nameravam da ih cujem. 8)

Posted

"]Imam ja i super su.... odlican vokal rekao bih da je musko da me nisu uputili u to...

Tacnije da te atomant nije uputio i dao ti album biggrin.gif

Meni se iskreno ne svidja...ali dobro to je moj ukus...nekako mi nema tu mracnu atmosferu koja treba da se nalazi u svakom black bendu...

Sve u svemu znam neke ljude koji su trebali da ih dovuku u Bg. ali od toga nema nista...mozda zbog samih likova koji su bili u kontaktu sa njima (Kanibal ce valjda znati o kome je rec smile.gif

Posted

Hm......... zene, to me malo nervira ali jebiga (ala sam patrijarhalan)...........

Dobra produkcija, solidan vokala ali prosecna muzika..............

Posted

Svirka je O.K. Malo ih izvlaci to sto su devojke, pa daju malo egzoticnost bendu, pa su tako dobile na populanosti...Treba obratriti paznju na njih u buducnosti, bice to dobar bend...

Posted

Sta da vam kazem kult!!! Nije prijemcljivo na prvo slusanje,ali svakim novim slusanjem otkrivas nesto novo.Voleo bih da ih cujem uzivo.

Posted

Sad ce opet da bude, opet ovaj AzzA nesto pametuje tongue.gif ali moram da kazem da mi se ne svidjaju nesto specijalno! I ja sam cuo samo "Rise From Within" (normano kad sam CD zdipio od Midnight). Ima par pesmica koje su okaj mada, stvarno prosecno... jedino eto sto je zenski bend pa se istice po tome, ali to nije dovoljno... mislim pohvale za njih, eto dokazase i one da mogu da budu deo extremnog metala! :twisted:

Usput mislim da ne bi bilo tesko da ih dovuce neko ovde s obzirom da su cice iz Grcke... valjda! :? :mrgreen:

Posted

\"]
Pa da, feminizam i hriscanstvo su moje omiljene sfere djelovanja  :)

smile.gif

Svidja mi se tvoj potpis... ja imam "malo" drugaciji... smile.gif

Hvala. Potpis nije los ako se pravilno shvati smile.gif ...vidim da je drugaciji hehe

Posted

Vidi, ja mislim da zene nemaju m*da da prave black, ok? Bilo da se radi o Astarte ili nekom drugom zenskom bendu. Ja dosad nisam cula ni jedan "zenski" black metal bend koji je vrijedan slusanja. Ako se pojavi zenski bend koji ce moci da odradi solidan sirovi black, ja cu da promijenim misljenje