[Nocturno] Posted June 3, 2002 Report Share Posted June 3, 2002 hehe grofice ovo zvuci kao prozivka a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted June 4, 2002 Report Share Posted June 4, 2002 Kome je ti skuvas taj se preseli na "nebeske pasnjake". a: Ne da se preseli, nego se jos i pomuci prije toga a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMON RA Posted June 4, 2002 Report Share Posted June 4, 2002 ako nezna pitu da pravi nista od toga.maxo nemoj da me zajeb....znas dobro koliko pricamo i ja i ona pa na sta bi to licilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted June 4, 2002 Report Share Posted June 4, 2002 ako nezna pitu da pravi nista od toga.maxo nemoj da me zajeb....znas dobro koliko pricamo i ja i ona pa na sta bi to licilo ma sta me briga na sta bi to licilo...ja bi se dobro nasmejala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMON RA Posted June 14, 2002 Report Share Posted June 14, 2002 ti bi se nasmejala a ja bih u ludaru zapalio. e da usput da kazm da momci iz interfectora hoce da pozovu ribe iz astarte-a na festival u banja luci,ali sam ih upozorio da bih mogao da kidnapujem neku od njih(sto cu i da uradim)ako dodju NIKAD ME NECE UHVATITI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liliths child Posted June 19, 2002 Report Share Posted June 19, 2002 Dragi moj, pazi se da te neka od njih ne secne po nezgodnom mestu. Moras biti celicne ruke i svilnog jezika da bi nesto uspeo sa tim ribama. Ovaj, mislim vlaznog jezika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMON RA Posted June 20, 2002 Report Share Posted June 20, 2002 znam ja da ti mislis da sam ja mekan,ali ali ali....znas ti dobro sta ja mislim.nemoras se brinuti snacicu se ja vec nekako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liliths child Posted June 21, 2002 Report Share Posted June 21, 2002 Pozovi me kad krenes u akciju otimanja riba da ti pomognem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMON RA Posted June 24, 2002 Report Share Posted June 24, 2002 naravno da cu te pozvati ali nisi morala javno da izjavis da imas sklonostii prema ribama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted June 24, 2002 Author Report Share Posted June 24, 2002 naravno da cu te pozvati ali nisi morala javno da izjavis da imas sklonostii prema ribama ne mora ni da kaze... to neki ovde vec znaju... *sala naravno* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMON RA Posted June 26, 2002 Report Share Posted June 26, 2002 naravno da cu te pozvati ali nisi morala javno da izjavis da imas sklonostii prema ribama ne mora ni da kaze... to neki ovde vec znaju... *sala naravno* hmmmmmm sala jeli?pa bile ste mi nesto sumnjive ono vece u venomu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 5, 2002 Report Share Posted July 5, 2002 Raso momce, samo se ti nadaj da ces pokupiti koju od njih, pored nas zivih. Nas smo trojica - njih su tri, tako da ne vidim sta ostaje za tebe Inace, devojke pored toga sto predivno izgledaju i te kako znaju i da sviraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMON RA Posted July 6, 2002 Report Share Posted July 6, 2002 e pa laki druze,znas dobro da cu sve da ucinim ako dodju.planine su blizu imacu gdje da pobjegnem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted July 6, 2002 Report Share Posted July 6, 2002 Dokle god meni ostaje Satyr, radite sa Astarte sta hocete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 7, 2002 Report Share Posted July 7, 2002 Dokle god meni ostaje Satyr, radite sa Astarte sta hocete Dogovoreno, naravno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted July 7, 2002 Report Share Posted July 7, 2002 Dokle god meni ostaje Satyr, radite sa Astarte sta hocete Dogovoreno, naravno! Savrseno! Divno je saradjivati sa vama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMON RA Posted July 16, 2002 Report Share Posted July 16, 2002 naravno da je uredu sve grofice.ja i apeiron smo se dogovorili sve.ako nepopusti sledeci put ce da spava u parku kad dodje u bgd (sala)njih ima 3 a pripravnik je zauzet tako da sam se ubacio ja he he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted July 16, 2002 Report Share Posted July 16, 2002 naravno da je uredu sve grofice.ja i apeiron smo se dogovorili sve.ako nepopusti sledeci put ce da spava u parku kad dodje u bgd (sala)njih ima 3 a pripravnik Ma nema veze, to se vi dogovorite, a meni ostaje Satyr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted August 13, 2002 Report Share Posted August 13, 2002 Simpatichne blackerke su Astarte..... Ali shto se mene tiche, lady number one is Sarah Jezebel Deva iz Cradle-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted August 17, 2002 Author Report Share Posted August 17, 2002 A da li je neko slusao njihov prvi album "Doomed Dark Years" ????? fenomenalan album.....!!!!!!! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted August 19, 2002 Report Share Posted August 19, 2002 Veruj mi da ne znam da li sam chuo taj album.. :oops: Imao sam neku kasetu sa njima (dala mi ortakinja) ali kaseta nije imala cover, ni nazive pesama, NISHTA! Ali one svejedno zvuche odlichno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted August 22, 2002 Author Report Share Posted August 22, 2002 ja sam nabavila i njihov prvi album "Doomed dark years" i poslednji "Quod Superius Sicut Inferius"... inace.. i jedan i drugi su odlicni.... ali.. pogotovo me ovaj novi odusevljava.... ima cak i jedna balada... mislim koliko to moze biti... zove se "Inflamed Paradox"...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted August 22, 2002 Report Share Posted August 22, 2002 Pa sad bash black metal i balade... hmmmm... Nekako mi to ne ide u glavu ali ajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted August 22, 2002 Author Report Share Posted August 22, 2002 Rekla sam balada...KOLIKO TO MOZE BITI (u black metalu) a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted August 22, 2002 Report Share Posted August 22, 2002 ja sam nabavila i njihov prvi album \"Doomed dark years\" i poslednji \"Quod Superius Sicut Inferius\"... inace.. i jedan i drugi su odlicni.... ali.. pogotovo me ovaj novi odusevljava.... ima cak i jedna balada... mislim koliko to moze biti... zove se \"Inflamed Paradox\"...... e nemoj mnogo da se hvalis inace ces dobiti po turu... inace kad mogu da uzmem te diskice od tebe ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts