darthmoog Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Vi niste normalni kada nemate temu o ovom bendu."Novi" album je pokupio jutros 9 na blabbermouthu...ja ga imam vec duze vreme i mnogo mi se svidja...Zvuk...meni se cini kao da su hteli da naprave scar symetry u black metal verziji.Prva dva albuma nemam...mada voleo bih da ih nabavim.Black uopste ne slusam ali ovo mi se mnogo svidja...takodje se na albumu pojavljuje i shane embury iz napalm deatha. Da i ovo nije pravi black metal zato sto ima mnogo uticaja grindcore-a i industriala (koje bas i nisam primetio). Quote
Josif Visarionovič Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 imam sve,ne volem ovo Quote
delay Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Domine Non Es Dignus je odličan album,brutalan i melodičan,jebe kevu. Ovo novo je sranje,baš.Malo sam se razočarao. Quote
MudriPanj Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 eschaton jebe kevu, perfekcija! Quote
DK Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 the codex necro total fucking necro to nadjite, relativno je lako. tu je vec u pitanju extreme black metal. kasnije u domine non est dignus when fire reigns from the sky man shall reap it as it has sown eschaton su malo skrenuli sa tematike, mada su i to jako dobri i agresivni albumi... medjutim, the codex necro je neshto verovatno najbrutalnije shto se moze naci u tom stilu. album chesto prelazi u buku, urlici su nehumani, tematika necro.. mislim... shto se "total fucking necro" tiche, tu su stari demo snimci i neke obrade mayhem-a. dosta dobre, ne bi se postideli ovi... zato uchinite sebi uslugu i nabavite prva dva.. ostali su dobri, ali ni prinesi brutalnosti ovih Quote
Ni! Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Imam Domine Non Est Dignus i jako mi se dopada. Quote
APOHAKC Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Imam neki album ali mi nije nesto licilo na black metal... U svakom slucaju ne svidja mi se Quote
Blathaddar Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 imam samo dimam samo domine non es dignus,nista specijalno niti za uzdiszanje u nebesa... Quote
Goxy Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 skoro sam zaboravio koliko je ovo dobar bend i nemam pojma sto mi je ovoliko trebalo da poslusam hell is empty, and all the devils are here.jebote kakav album cccc verovatno najbolji do sada Quote
oʞɾoƃ Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 I mene intrigira odavno, ali nikako da sednem i preslušam. Sad skinuh Hell Is Empty, pa ćemo čuti Quote
oʞɾoƃ Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 U jebem ti lebac da ti jebem, koja vrhčina od albuma, uopšte nisam ovako nešto očekivao. Mora da se nabavlja pod hitno. Quote
Goxy Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 pustosi i razara brate gojko. ima ga na onom mailorderu,pa ocekuj da ti posaljem neke svoje zeljice uskoro. Quote
oʞɾoƃ Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Hehe, sređeno ^^ Ne mogu da se nadivim bendu, koje otkriće. Quote
Lunar Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Hell Is Empty and All the Devils Are Here je gooooooood album. Stvarno lep album iz prvog slusanja kasnije moze malo da dosadi i da postane monoton, ali veoma dobar stvar pogotovo sam zadovoljan ovim ponekim thras helementom sto su ubacili. Mada jos uvek nisu dostigli srz onoga sto zele mislim da su sa ovim novim albumom pokazali da bend ima potencijala , nadamo se da sledeci album nece da vuce na mejnstrim Quote
oʞɾoƃ Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Ja se baš nadam da će početi sve pesme da rade sa clean refrenima, toliko zajebano zvuče. Quote
kuruz Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Hell is empty и личи на нешто, ал' далеко је то од првокласног блек мИЈетала. Quote
oʞɾoƃ Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Ja na njih i ne gledam kao na neki black, ima svega i svačega, ali su mi prvoklasan mjetal Quote
oʞɾoƃ Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 (edited) :) I AAAAAM BAAAATMAAAAAN Edited April 22, 2008 by Gojko Quote
Lunar Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 I AAAAAM BAAAATMAAAAAN XD XD XD We will injure him! XD Nego ono na kraju ona zenka sto peva Angela iz Arch Enemy-a? Quote
oʞɾoƃ Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 (edited) Da da Vidi se Sharlee D'Angelo kako svetli u pozadini Edited April 22, 2008 by Gojko Quote
Goxy Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Ja se baš nadam da će početi sve pesme da rade sa clean refrenima, toliko zajebano zvuče. pa sad vecina pesama i jesu sa clean refrenima i od svih dobrih stvari sto rade taj deo im je najbolji sta reci za refrene Shatter the Empyrean,The Final Absolution,Between Shit and Piss We Are Born,When the Lion Devours Both Dragon and Child... Ja na njih i ne gledam kao na neki black, ima svega i svačega, ali su mi prvoklasan mjetal death/black,vise death,ali kao sto rece ima svega. i jeste prvoklasan metal Quote
Lord Aggronor Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 odlican bend......sve albume obozavam ali kapiram da je Eschaton neprevazidjen..... Quote
Recommended Posts