[Nocturno] Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 (edited) Kako laze da ne zna ovo: http://www.youtube.com/watch?v=Fh1gVmc7Tvw Edited June 9, 2016 by [Nocturno] Quote
kuruz Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 e poznat mi je i taj početak, al nikad ne bih znao iz koje je pesme kakvi Mejdeni, kakvi bakrači mogli bi ovi u Budimpeštu na jesen, taman će i album da izađe dotad Quote
[Nocturno] Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 Nego, da ne budem ja kuruztroll - da se podsetimo dve najbolje AA pesme. 2 Quote
Talvi Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 da su Whitechapel snimili identičnu ovakvu obradu, maltene samo da su se potpisali ispod ove, bila bi vam sranje svima jedino refren AN fazon, ostatak pesme puca deathcore kao u zlatne dane myspace-a Quote
[Nocturno] Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 (edited) Super mi je ovo sto su svima razlicite pesme omiljene. Meni ipak nekako draza ova "novija" faza. Sve od constellation pa 'vamo. Nisam ni skontao da smo gledali jedan pored drugog skoro ceo suffocation koncert s bine dok mi brat Zombi nije skrenuo paznju Inace, bio je tu hit jedan veliki. Pricamo Dave, Zombaja i ja o Benedictionu iza bine. U tom trenutku su pored nas prosli clanovi Bring me the horizon. Nasa reakcija je bila priceless, pogledali se sva trojica, umrli od smeha i otisli na pivo. (Zombi sokic naravno), Edited June 9, 2016 by [Nocturno] Quote
azal Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 jedino refren AN fazon, ostatak pesme puca deathcore kao u zlatne dane myspace-a bukvalno cela pesma zvuci kao da bi mogla da bude sa prosla dva albuma. samo jos malo da se zaprlja sa bukom i elektronikom i to je to. ove groove riffove vec dugo furaju, ostalo deathcore nije videlo Quote
Talvi Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 ma gde nije, pa već od 0:35 pa nadalje, u glavi odmah https://youtu.be/peFZKe9j-AM?t=9s evo sačekajmo kazima kao forumskog eksperta za deathcore da potvrdi moje reči Quote
obsessed by cruelty Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 Slazem se sa svima koji su nabrojali When Fire Devours... Dodao bih jos A Metaphor For The Dead i Volenti Non Fit Injuria na prvu iz glave Quote
Kumodraski Vo Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 Najbolja stvar je FRGING TOWAAAARDS THE SUUUNSEEEEET Quote
Јарослав Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 eno kačio je ja gore, takođe mi najjača njihova stvar Quote
Kumodraski Vo Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 E i ne dirajte mi Whitechapel >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. Quote
kuruz Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 mickfeto We finially finished the new @anaalnathrakh album. I started writing when i was in a dark place, and i finished it being in yet another dark place. Im happy with the out come though. Its ended up being one of the most violent and savage albums we have done for a while. Hope you like it. Quote
Recommended Posts