Demon Seed Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 Ma nista lepse nego anal od 70 minuta. 1 Quote
Lou Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 Toooo, lutko. Elem, album sabija, ali me ne oduševljava kao, recimo, prethodni. Biće još utisaka nakon još par slušanja, za sada ga pređoh 3-4 puta. Quote
Jevrosima Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 nakon 2 slusanja ne mogu da donesem konacan sud,ali mi se opet cini da je malo ispod njihovih standarda ali opet iza sebe daleko ostavlja 95% danasnjih metal izdanja... Quote
Grobodan Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 Slažem se sa nekim generalnim mišljenjem ovde - totalno odličan album ali ispod je poslednjih par. Počinje neumitno opadanje kvaliteta ovog benda, jbg sedmi album, bilo je i vreme, ali za sada još to šljaka. Quote
Goxy Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 (edited) jedan od slabijih albuma.podbacili su u refrenima,a to mi se pre najvise dopadalo.mada onaj na paragon pariah je super. Edited April 28, 2011 by Goxy Quote
azal Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 dosta slabiji od black widow-a. oni deathcore breakdown riffovi u Ashes Screaming Silence su Quote
Lou Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 Ono što mi najviše smeta kod albuma je nedostatak zaraznosti rifova i melodija, dobar deo materijala nije naročito upečatljiv, što ga značajno odvaja od prethodnih albuma. Azal pomenu "Ashes Screaming Silence" - meni pesma nije loša zbog deathcore rifova, već zbog toga što nema materijala da ostavi utisak, pogotovo zato što je to pesma koja zatvara album (ne računam "Portrait Of The Artist"). Album počinje odlično, ali kvalitet opada ka sredini, da bi se popravio sa "Tod Huetet Uebel" i "Paragon Pariah" i završio, kao što rekoh, bez posebnog utiska ili dela koji bi jebački stavio tačku. Quote
azal Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 svakako ce se slusati jer nista drugo pametno ne izlazi Quote
Fapril ethereal Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 meni je ovo odlican album.. mada cu i ja da se malo pozalim na inventivnost,ali opet dao bih mu 8/10,jer ipak je to Anal Natrakula Quote
oʞɾoƃ Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Ista stvar kao i prošli album, 2-3 zaista dobre pesme, ostatak filler, realno. E sad, Anaal filler (oprostite na igri reči) je mnogo kvalitetniji od bilo čijeg drugog fillera, ali i dalje to nije kvalitet pokazan na Eschaton-u i Hell Is Empty. Postali su predvidiv bend, više nema onog napetog iščekivanja novog materijala jer znamo tačno šta ćemo dobiti. Quote
oʞɾoƃ Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Moguće, ne isključujem ni to. Ipak, činjenica je da je ovo najmanje raznovrstan album u odnosu na prethodni u celoj AN diskografiji. Quote
kuruz Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Ista stvar kao i prošli album, 2-3 zaista dobre pesme, ostatak filler, realno. E sad, Anaal filler (oprostite na igri reči) je mnogo kvalitetniji od bilo čijeg drugog fillera, ali i dalje to nije kvalitet pokazan na Eschaton-u i Hell Is Empty. Postali su predvidiv bend, više nema onog napetog iščekivanja novog materijala jer znamo tačno šta ćemo dobiti. Quote
Black desire Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Ne znam, meni bolji od prethodnog. Quote
Drogarito Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 (edited) analno nataknuth Edited April 29, 2011 by Drogarito Quote
Talvi Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Ako neko ide: ATTN: HUNGARY! There has been a venue change for our date in Hungary. We'll now be playing at Dürer Kert. Quote
biohazard Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 jel sam ja lose procitao ili se ovaj bend zove Anal Natrag? Quote
biohazard Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 steta, bas bi bilo fora da se tako zove. Quote
oʞɾoƃ Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Ista stvar kao i prošli album, 2-3 zaista dobre pesme, ostatak filler, realno. E sad, Anaal filler (oprostite na igri reči) je mnogo kvalitetniji od bilo čijeg drugog fillera, ali i dalje to nije kvalitet pokazan na Eschaton-u i Hell Is Empty. Postali su predvidiv bend, više nema onog napetog iščekivanja novog materijala jer znamo tačno šta ćemo dobiti. Iskoristio bih priliku da kažem sam sebi da jedem govna i jeb'o me otac što me napravi gluvog. Posle 2-3 dodatna slušanja, album mi je bar na nivou Constellation-a, ako ne i za nijansu bolji. Sa Hell Is Empty i Eschaton baš i ne može da stane rame uz rame, ali u svakom slučaju vrlo dobar album. Samo treba pustiti par puta dodatno da bi se ukačile sve nijanse, inače deluje jednolično. 8 k'o vrata. 1 Quote
Talvi Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 (edited) Ja to htedoh reći odmah ali svi skočiste da je album podbacio pa reko' da sačekam da me malo popusti početna euforija pa da vidim onda, ali meni je album takođe skroz u rangu "Constellation"-a, ali ispod dva neprevaziđena kulta. Takođe ocena negde oko osmice. Edited May 8, 2011 by Talvi Quote
Lou Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Sedam i po moj vas pipao najviše. U rangu sa prethodnim sigurno nije. Quote
Recommended Posts