Kumodraski Vo Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Meni su ove dve pesme bile pravo osveženje, pravo silovanje bubne opne. i da, sry što se nisam predstavio ili nešto tako, jbg kad sam seljak 1 Quote
Vassiet Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 meni itcobw najlosiji ubedljivo prosli je nekako bio osvezenje i da, sry što se nisam predstavio ili nešto tako, jbg kad sam seljak ma ko nas jebe!!! Quote
-con-struc-tor- Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Forging добра, нарочито они почетни фазони, али ми после звучало комерцијално мелодично, као неки тзв. melodeath бенд. нешто горе и злобније и узвишеније сам очекивао. Constellation? радо слушам прве три песме (насловну, I Am the Wrath of Gods and the Desolation of the Earth Music и More of Fire Than Blood) Quote
Kumodraski Vo Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 meni itcobw najlosiji ubedljivo prosli je nekako bio osvezenje ma ko nas jebe!!! Nemo tako, pa rekoh sry Što se tiče naj albuma ja ću doneti odluku tek kad preslusam celu diskografuju, al za sada ITC mi je favorit. Quote
oʞɾoƃ Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 naj album nije album nego EP i nikad neće snimiti ništa bolje od toga Quote
azal Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Forging добра, нарочито они почетни фазони, али ми после звучало комерцијално мелодично, као неки тзв. melodeath бенд. нешто горе и злобније и узвишеније сам очекивао. pamtljivo = komercijalno Quote
Black desire Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 komercijalno = homoseksualno. Quote
Kumodraski Vo Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 homoseksualno ≠ Anaal Nathrakh Quote
-con-struc-tor- Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 (edited) naj album nije album nego EP i nikad neće snimiti ništa bolje od toga Never Fucking Again ми је једна од омиљених њихових ствари. није типичан хит вероватно, али има оне делове који су заразни а нису јефтини ни плачљиви Edited October 3, 2012 by -con-struc-tor- Quote
oʞɾoƃ Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Meni bukvalno nema loše sekunde na tom izdanju, ne znam koja mi je bolja pesma od koje. Onaj završetak Genesis Of The Antichrist, pa bolesna atmosfera na Atavism, pa jezivi refren na naslovnoj... Uh. Quote
Talvi Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 (edited) DOBRO JUTRO, DOBRI LJUDI http://www.mediaboom...nitas-2012.html Ne skidajte sa ifolder-a, neki idiot je tu okačio "The Codex Necro", Deposit izgleda valja. edit: vaistinu valja, nije fejk nikakav. Edited October 14, 2012 by Talvi Quote
kuruz Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 лсдхасдксгдкјсгдјксгдјксдфњњ коначно јебем им мајку само 192 да л' чекати сутра да неко окачи 320 Quote
Talvi Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Kakvo čekanje bre, mene super vozi i ovako Quote
kuruz Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 ко га јебе, ионако ниједан албум годинама нисам ишчекивао као овај сутра да окачиш линк за 320 Quote
Џрк Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 sacekaj jos koji mesec sa slusanjem ovog albuma, tek si se oporavio Quote
kuruz Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 што, због омота? какви су ово семплови у Todos Somos Humanos? Quote
Talvi Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Meni se sviđa ta elektronika, dodaje agresivnosti. Preslušah dvaput, zornjak samo takav. Quote
Recommended Posts