kuruz Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Nemojmo preterivati. Nile jeste anihilacija samo druge vrste. Meni ne, posle AN mi se sluša samo nešto lagano, poput Gazpacho, Riverside itd. Quote
kuruz Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 (edited) You Can't Save Me, So Stop Fucking Trying pesma godine, uz Break Those Bones Whose Sinew Gave It Motion Edited October 15, 2012 by Underkuruz Quote
Kumodraski Vo Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 You Can't Save Me, So Stop Fucking Trying pesma godine, uz Break Those Bones Whose Sinew Gave It Motion A sto je Break Those Bones Whose Sinew Gave It Motion pesma godine? Ne kazem nista, samo pitam. Quote
kuruz Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 meni je Break Those... strašna pesma kad je izašla, nije mi se dopala, ali se savršeno uklopila na album, a posle sam najviše nju slušao melje od početka do kraja, a nije brza SHUUUDDER SHUUUDDER VIIIBRAAAAAATEEEE e da, mnogo mi se sviđa to što je kraj albuma urađen tako da zvuči kao da se zvuk udaljava, umesto da se stišava, kao što je na svim drugim pesmama koje imaju takav kraj nebitna sitnica, ali meni zanimljiva Quote
chess Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 ubica album, peglaju posteno i dalje i besni su ko risevi, raaargh Quote
Kumodraski Vo Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Ja Mesugu nisam slusao nikad, samo sam cuo par pesama Break Those, Bleed i jos neku sa istog albuma. I sta znam, nisu me nesto posebno zainteresovale(dobro onaj rif u Bleed jeste zlo, al opet smori posle par minuta). Naravno jednom cu da se nakanim i preslusam celu diskografiu, pa tek onda cu moci da pricam o njima. Quote
kuruz Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 ja Koloss u poslednje vreme slušam tako što pratim samo jedan instrument, koliko je to moguće jeziv album Quote
oʞɾoƃ Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Break Those, Bleed i jos neku sa istog albuma Quote
kuruz Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 hah Borko, verujem da misli na isti album na kojem je i Bleed Quote
Kumodraski Vo Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 (edited) Jbg Vanitas mi udario u glavu A i napisao sam da ih nisam slusao, mislio sam da je sve to sa istog albuma... Edited October 15, 2012 by Kumodraski Vo Quote
Јарослав Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 (edited) Иначе, кад се пробудим, увек пустим нешто лагано, док се не разбудим. Јутрос сам директ из кревета пустио нови и разбудило ме је као ништа. Edited October 15, 2012 by Јарослав Quote
Berliner Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Vanitas. Vanity. Sujeta. ma nee Quote
Lou Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Pa, fora je da pustiš nešto brzo odma', ne da odugovlačiš. Koji sam kurac pustio novi MDB, mogao sam ovo da slušam, sad ću da sačekam kraj i da isperem uši. Quote
Tamerlan Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Uh uh, biiti ce zajebano sa ovakvim biserima skupiti samo top 10 albuma na kraju godine... Quote
oʞɾoƃ Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Vanitas. Vanity. Sujeta. Ne. http://en.wikipedia.org/wiki/Vanitas Quote
Berliner Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 (edited) a vi's kakijeg eruditusa imamo odi Edited October 15, 2012 by Čarli Quote
oʞɾoƃ Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Nije te lagao, to je to značenje, ali mislim da su namerno upotrebili reč u latinskom obliku upravo da bi uputili na ovu vrstu umetnosti, tj. slike o prolaznosti života i neizbežnosti umiranja. Quote
Lou Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Čekaj: The Latin word means "vanity" and loosely translated corresponds to the meaninglessness of earthly life and the transient nature of all earthly goods and pursuits Postujemo svi u isto vreme. Quote
oʞɾoƃ Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Vanity, da, ali u smislu uzaludnosti. To značenje se očuvalo u današnjem izrazu "in vain". (Zapravo su sve ove paralele između francuskog i latinskog, engleski ih je preuzeo u gotovom obliku.) Uz onakav cover, mene je odmah uputilo na slike, ne na samu reč. Quote
Lou Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 E, to me je zanimalo, a nikada nisam proverio (poreklo izraza "in vain"). Quote
-con-struc-tor- Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 (edited) има овде (ЕДИТ мислим на нови албум. поздрав.) агресивности SYL али и момената новог девина. Saturn и Forging су ме једине мало изневериле јер имају оне melodeath моменте које сам раније осудио. драго ми је да нису све песме такве, што је Forging најављивао. али Forging до рефрена <33 почетак In the Constellation је нешто врхунско. и наредне две су добре, али кад крене четврта, ја паузирам. оно вишегласно вриштање јецање је веома ефектно и обрадовало ме кад сам чуо то и у новом Edited October 15, 2012 by -con-struc-tor- Quote
Recommended Posts