Jump to content

Recommended Posts

Posted

dobar je album, totalno su upali u formulu ali ja sa time još uvek nemam ni najmanji problem tokom slušanja. "The One Thing Needful" najbolja stvar zasad

Posted

E stvarno ne znam koji im kurac bi sa tim kor brejkovim,a i malo vise su upotrebili elektronike nego sto treba.

Ima dobrih stvari,ali nekako kao da je isforsirana Vanitas fora.

Vreme je da nadju neku novu formulu.

Posted

Neubedljiv je album potpuno, prethodni su mnogo bolji. Ovde je The One Thing Needful jedina pesma koja mi se izdvaja, ostale su neki (dosadni) šablon.

Posted

Sad kad smo se svi složli da se malo ponavljaju, mora i da se prizna da je i krajnje zarazan i pitak album za slušanje. Meni bolji iz obrtanja u obrtanje.

WHAT CAN IT BEEE, IS IT A SEEEEEÑOOOOOOOOOR?

• 1 month later...
Posted

A koje su druge verzije porekla reči 'vampir'? Mislim, ti što osporavaju, imaju neku teoriju?

Neki tvrde da je reč u srpskohrvatski stigla iz makedonskog, a neki da je vampir kao reč zapravo samo dijalekatska varijanta staroslovenskog "upir".

Posted

Neki tvrde da je reč u srpskohrvatski stigla iz makedonskog, a neki da je vampir kao reč zapravo samo dijalekatska varijanta staroslovenskog "upir".

Upir je tacnije. Inace u Rumuniji ih zovi strigoji ili moroji.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Preslušah maločas When Fire...

Jebote, koliko je ovaj bend nekada imao muda.

Ista situacija, potvrđujem.