Talvi Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 dobar je album, totalno su upali u formulu ali ja sa time još uvek nemam ni najmanji problem tokom slušanja. "The One Thing Needful" najbolja stvar zasad Quote
HeLLsarma Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 E stvarno ne znam koji im kurac bi sa tim kor brejkovim,a i malo vise su upotrebili elektronike nego sto treba. Ima dobrih stvari,ali nekako kao da je isforsirana Vanitas fora. Vreme je da nadju neku novu formulu. Quote
Baal Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 Neubedljiv je album potpuno, prethodni su mnogo bolji. Ovde je The One Thing Needful jedina pesma koja mi se izdvaja, ostale su neki (dosadni) šablon. Quote
Angelystor Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Sad kad smo se svi složli da se malo ponavljaju, mora i da se prizna da je i krajnje zarazan i pitak album za slušanje. Meni bolji iz obrtanja u obrtanje. WHAT CAN IT BEEE, IS IT A SEEEEEÑOOOOOOOOOR? Quote
Talvi Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 ja samo da još jednom napomenem kakva je žurka ovaj Exploder album Quote
Grobodan Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 WHAT CAN IT BEEE, IS IT A SEEEEEÑOOOOOOOOOR? E sad si mi se usrao u život, tek sad kontam Stigao original, ubijam se od albuma. Blago sam ga ocenio, vrhunski je. Da, uradio sam i intervju http://www.metal-sound.net/anaal-natrakh-in-rage-of-monstrum/ Quote
oʞɾoƃ Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 Odakle ti to da je monstrum srpska reč? Latinski je koren. Super intervju. Quote
Demon Seed Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 Pa, rekao si da te ne smara latinski. Quote
oʞɾoƃ Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 jes, mada neki i to osporavaju, ali u principu je opšteprihvaćeno kao srpska reč Quote
Demon Seed Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 (edited) A koje su druge verzije porekla reči 'vampir'? Mislim, ti što osporavaju, imaju neku teoriju? Edited December 30, 2014 by Demon Seed Quote
kuruz Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Stigao original, ubijam se od albuma. Blago sam ga ocenio, vrhunski je. pa tako aj sad ispravi onu svoju sramotnu listu Quote
oʞɾoƃ Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 A koje su druge verzije porekla reči 'vampir'? Mislim, ti što osporavaju, imaju neku teoriju? Neki tvrde da je reč u srpskohrvatski stigla iz makedonskog, a neki da je vampir kao reč zapravo samo dijalekatska varijanta staroslovenskog "upir". Quote
Demon Seed Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Pa dobro, obe priče se relativno uklapaju u ovu opšteprihvaćenu, što se mene tiče, ne mora baš da bude 110% srbska reč Quote
HeLLsarma Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Neki tvrde da je reč u srpskohrvatski stigla iz makedonskog, a neki da je vampir kao reč zapravo samo dijalekatska varijanta staroslovenskog "upir". Upir je tacnije. Inace u Rumuniji ih zovi strigoji ili moroji. Quote
oʞɾoƃ Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Preslušah maločas When Fire... Jebote, koliko je ovaj bend nekada imao muda. Quote
Lou Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Preslušah maločas When Fire... Jebote, koliko je ovaj bend nekada imao muda. Ista situacija, potvrđujem. Quote
Јарослав Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 (edited) Mick Kenney So I started messing about with a fun side project. If anyone's interested you can hear the first song here. its not metal ... https://soundcloud.com/iscariotmusic The facebook page is here https://www.facebook...99683424?ref=hl although there is nothing on it yet . . . Edited March 12, 2015 by Јарослав Quote
Recommended Posts