oʞɾoƃ Posted July 28, 2016 Report Posted July 28, 2016 Daleko. Da je Temišvar, pa još i nekako. Quote
Night Prowler Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 http://www.metalblade.com/anaalnathrakh/ The Whole of the Law Release Date: October 28, 2016 01. The Nameless Dread 02. Depravity Favours the Bold 03. Hold Your Children Close and Pray for Oblivion 04. We Will Fucking Kill You 05. ...So We Can Die Happy 06. In Flagrante Delicto 07. And You Will Beg for Our Secrets 08. Extravaganza! 09. On Being a Slave 10. The Great Spectator 11. Of Horror, and the Black Shawls 2 Quote
kuruz Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 odma preorder jebo im ja mater ne može, mora minimum 25 evra MASAKR Quote
obsessed by cruelty Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Glavni rif je malo The Burning Shadows of Silence Quote
Demon Seed Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 (edited) lepo si me navukao da kliknem Na koje rifove tačno misliš (koji ovde, a koji u Burning Shadows...)? jebote, ja ne mogu da stignem da preslušam koliko ovi izbacuju albuma I opet isti kurac muzika koju sviraju poslednjih 10 godina... Nije loše, al' i ako nekome nije još dosadilo, neće još dugo xD Edited August 17, 2016 by Demon Seed Quote
obsessed by cruelty Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 Od 0:35 na Burning (pogotovu kad ulete klavijatura i bubanj), i pocetni rif nove Anaal pesme Da, dodam, sjajan je deo od 2:04, svakako da je totalni by the book epic clean AN momenat, ali odlicno odradjen Quote
kuruz Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 pa šta drugo da sviraju nego ono što oduvek i rade jedino još elektronike da ubace, drugde nema mesta Quote
Angelystor Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 'nako pesma, i meni glavni utisak ponavljanje. Jedino ovu neku septic dramaturgiju što kao ubacili. Quote
azal Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 mislim da ne treba nista novo ocekivati od njih. intro je rip off intro-a sa Darkane - Rusted Angel poslednja 3-4 albuma ja rejtujem po tome koliko imaju refrena koji te teraju da skidas majicu Quote
Demon Seed Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 A i ti refreni su postali previše predvidivi, nisu šta su nekad bili... Prvi put kad sam čuo WHO WILL WIPE THIS BLOOD OFF US, teo sam da cepim majcu, sad već jok... Poslednji dobar mi FORGING TOWAARDS THE SUNSEEET. Ne tražim ja da ubace ramuniku, al' morali bi nešto da promene ako neće da budu dosadni. Nemam sad baš neki konkretan predlog šta da preduzmu, ali to i nije moj posao xD Menjaju oni nešto sitno od albuma do albuma kao što je ta septička dramaturgija, ali nije dovoljno da mi bude zanimljivo ovo novo. Pre ću da im slušam 00s albume, nisam ih toliko izgustirao, nego da se ložim na novi. U stvari imam prost predlog, nek počnu da izdaju album na 3 ili na 4 godine umesto na dve, pa će materijal da bude bolji, a ljudi više da se užele. 1 Quote
Demon Seed Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 Od 0:35 na Burning (pogotovu kad ulete klavijatura i bubanj), i pocetni rif nove Anaal pesme A jes bre, ja vrteo u glavi Into the Infinity of Thoughts i pitam se na koji rif misliš xD Quote
kuruz Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 samo repetitivno sva tri poslednja albuma su sjajna Quote
Berliner Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 kada bi se svi bendovi menjali i "evoluirali" to bi bilo jednako kao da svi drze isti zvuk dok ne crknu - bezlicno (sa izuzetkom velikih stilskih i kvalitativnih proboja sto je maltene vec istorijska kategorija) kad je vec tako, ako neko treba i zasluzuje da izdaje iste albume, to je za mene anaal nathrakh 1 1 Quote
Жвакић Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 Није тако лоша ствар. Иначе их не готивим, напорни су ми, али ето, ову песму могу још и да сварим. 1 1 Quote
kuruz Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 ja uopšte vidim gde to oni mogu da idu ako ne stazom koju su već probili mračnije može, ali ne može agresivnije i zato nema mesta za promene, jer bi gubljenjem brzine postali nešto što nikad nisu bili Quote
Kumodraski Vo Posted August 19, 2016 Report Posted August 19, 2016 Ni meni.. Nisam ni slusao prosli nesto nemam zelju, cekam da ubace novo nesto.. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Da bar nauce da je primene kako valja.. 1 Quote
Grobodan Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Legli bi im dubstep elementi. Meni je prosli najvise legao kad sam ga kroz sluske proturio, treba Anaalima dati sansu da sto bolje razore mozak. Quote
Antikristina Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Sad odslušala novu, ok je, sve fino, dobar refren, ali nadam se (i očekujem) da će biti boljih I jesu tri poslednja sjajna, s tim što je Vanitas ipak sjajniji Quote
kuruz Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 http://www.invisibleoranges.com/anaal-nathrakh-hold-your-children-close-and-pray-for-oblivion-song-premiere/?trackback=tsmclip Quote
Recommended Posts