obsessed by cruelty Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 TODOSSSS SODOSSSS HUMANOSSSS Kad bi malo bar promenili strukturu pesme, strofa refren strofa refren bridge refren akapela pa zadnji refren... I tako vec drugi album.. Quote
kuruz Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 solidna, zvuči kao kombinacija nekoliko starih fali nešto pamtljivo, biće tu samo da popuni album Quote
oʞɾoƃ Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 meni je ova pamtljivija nego bilo šta sa Desideratuma zapravo mislim da nisu imali ovako dobru pesmu poslednjih 5 godina Quote
[Nocturno] Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 bitch please Dobar je ova nova, razumem cak i jednu petinu teksta. Quote
azal Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 meni je ova pamtljivija nego bilo šta sa Desideratuma zapravo mislim da nisu imali ovako dobru pesmu poslednjih 5 godina onaj deo od 2:08 je kljucan. neocekivano optimistican zvuk. sve ostalo je standardica, ali ono, nije da nije dobro Quote
Kumodraski Vo Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 ' timestamp='1474438812' post='2930884']bitch please http://www.youtube.com/watch?v=q23j7tJTgg0 Dobar je ova nova, razumem cak i jednu petinu teksta. Ovo mu dodje ko power, bengujes uz krljacinu i cekas catchy refren.. Quote
obsessed by cruelty Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Neko je rekao jos u vreme proslog, ne secam se vise, jebes ti ovo kad tacno znas gde ce refren, nijedan deo nije neocekivan, nema sta da ti lupi samarcinu. Sve je na mestu, dobri rifovi su tu, d beat i blast su tu, epski refreni tu, tehno koketiranje tu, Vanitas jeste sablonski album, ali kakav. I to, bas primetih neki Dur u novoj, reko, te ga, inovacija Quote
obsessed by cruelty Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Uvukao mi se refren u uvo vec, klasika... Quote
Stolet Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Druga polovina pesme>>>prva polovina pesme Prva dva minuta standardno u njihovom stilu, ali onaj prelaz ubija i čini pesmu duplo boljom. Quote
oʞɾoƃ Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 i produkcija mi je baš nekako nekro, možda se tripujem Quote
Demon Seed Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 TODOSSSS SODOSSSS HUMANOSSSS Kad bi malo bar promenili strukturu pesme, strofa refren strofa refren bridge refren akapela pa zadnji refren... I tako vec drugi album.. Sve se razumemo te ga bandit Quote
obsessed by cruelty Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Nema, ce pravimo bend nekad......... Btw kakav sam nekvlt gej pozer, htedoh gore napisati "somos" Quote
Demon Seed Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Sam' da obrišeš prašinu sa bubnja Quote
Grobodan Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 http://www.mediaboom.org/459835-anaal-nathrakh-the-whole-of-the-law-2016.html Quote
kuruz Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 (edited) drugačiji od ranijih biće još utisaka Edited October 4, 2016 by Underkuruz Quote
azal Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 jebe. verovali ili ne, jeste malo raznovrsniji. kao da su se vise potrudili oko riffova. ima i nekih polu power metal melodija Extravaganza je fazon polu djent gazenje sa nekim Arcturus/Cradle of Filth vokalima. bas jebeno. mislio sam da nece moci nista novo da ubace, ali ipak Quote
kuruz Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 You Will Beg for Our Secrets rifovi dobri, ima raznih zvukova koje ranije nisu ubacivali, pesme mračnije i agresivnije nego na poslednja tri i dalje nema refrena kakve su imali zaključno sa In the Constellation nije listener-friendly kao P/V/D, baš je zajeban Quote
azal Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 e jebite me ako ovo nije King Diamond u Extravaganzi jel moguce? Quote
obsessed by cruelty Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Najjaci momenti na albumu^ Kakva albumcina, pisa po proslom najlaganije, i po Passion svakako, dosta je drugaciji od Vanitas ali po kvalitetu su mi tu negde. A bas sam mislio da ce ovo stancanje albuma na godinu dve da se zavrsi katastrofalno I opet su razbili outro, u rangu sa A Metaphor for the Dead Sa zadovoljstvom cu da pojedem sva govna sto sam isro gore na osnovu jedne pesme We Will Fucking Kill You power pesma godine 1 Quote
HeLLsarma Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Meni su definitivno ovi momenti sa klavijaturama pobedili, drugo ima jos vise hladnijih tremolo pizdarija nego inace. Nijedna mi se nije zasad izdvojila kao favorit, generalno u vecini pesama je bilo nesto zanimljivo, taman ce da se slegne ovo za koji dan. Quote
Kumodraski Vo Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Cekam novembar da opalim po blekcini, a i nema dovoljno komentara koji kazu da je dobar kao Vanitas.. Quote
Recommended Posts