Stolet Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Odličan album, mada meni trenutno nije bolji od Vanitas, da se volu odgovori, a baš sam pre koju nedelju dosta obrtao taj album. Slušaće se još ofc. Quote
HeLLsarma Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 najbolji od Constellation vrlo lako Tu negde se kolje sa Vanitas. Quote
kuruz Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 ma jok Vanitas ima light atmosferu u poređenju sa prethodnicima, ovaj se vraća na te staze crnila Quote
HeLLsarma Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Ne pricam ja o crnini nego generalno o furioznosti koju ima Anaal. Quote
Toki89 Posted October 8, 2016 Report Posted October 8, 2016 Vanitas je u svakom pogledu bio fanstastičan ,sad se skida novi Quote
kuruz Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 (edited) And You Will Beg for Our Secrets - ovakvog nasilja nije bilo od Castigation and Betrayal In Flagrante Delicto - refren! Extravaganza - ludilo na vokalima singlovi su najslabije pesme na albumu, s tim da Hold Your Children zvuči bolje nego sa YT, čuje se iza svašta Edited October 9, 2016 by Underkuruz Quote
soul wandering Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 in flagrante delicto brutalna Quote
Oak Posted October 10, 2016 Report Posted October 10, 2016 Bilo bi do jaja da izbace ceo album sa obradama. Quote
Grobodan Posted October 10, 2016 Report Posted October 10, 2016 Meni nikad nije nešto ni smetalo kod ovog benda što se ne menja jer zašto menjati činjenicu da si najbrutalniji bend na sveti krz baš originalan zvuk... ali eto ovaj album i ima neke promene blage Osnova je po meni totalno rani Anaal, znači faza do Domine Non Es Dignus, čuje se tu dosta i Mayhema koja je presvučena fantastičnom produkcijom i elektronikom koja im dobro stoji, ovaj put daleko mračnije zvuči od nekih ranijih pokušaja iako je zastupljenija. Već na prvo slušanje mi baš dobro legao i čini se da će ići tako, fascinantno da bend sa ovoliko albuma ima snage da isporučuje i dalje ovoliko dobra izdanja. Quote
Goxy Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 jest vala ubica od albuma. ne vidim neke velike promene, svega ovoga je bilo i ranije, jedino king diamond vokali su najveca zanimljivost. jbt nema slabe pesme. 1 1 Quote
Angelystor Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 Meni ovaj album kao nešto što je trebalo između "Constellation" i "Vanitas" da izađe. Iliti, kad bi "Passion" bio zanimljiviji album Ono, nekroza preovladava, ali se naginje i ka dr. pravcima. Sa tim rečenim, druga polovina albuma mi je masu bolja od prve, tj. sve interesantno i privlačno mi je od "In Flagrante Delicto" pa na dalje, i to bukvalno svaka sledeća bolja od prethodne, sas sve Šal kulminacijom. Onaj teroristički wall-of-sound na "Secrets", sumanuti "Extravaganza" vokali, apsolutno dramatične "Slave" i "Spectator", sjajne stvari... Sem neupečatljive i dežavijaste prve polovine, drugi minus mi je što su ovog puta kanda zakazali sa catchy refrenima, ispucali se malo na prošlom izgleda. Sve u svemu, ovo može i da se nazove prijatnim iznenađenjem, i da se oceni sa nekom osmicom. Quote
kuruz Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 meni ovo najbolji album u ekstremnim žanrovima ove godine Quote
oʞɾoƃ Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 Mene je baš razočarao nekako. Na prvu loptu mi je bio odličan, ali posle 5-6 slušanja mi se nekako utopio u gomilu buke. Vidim da ga mnogi porede sa ranim radovima, ali nema tu zaraznost i iskrenost. Quote
azal Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 meni je idalje super i ne bih se slozio da su podbacili sa catchy refrenima. ima ih taman koliko treba. slozio bih se da je tu negde izmedju constellation i vanitas po stilu i kvalitetu Quote
bo88gdan Posted June 16, 2017 Report Posted June 16, 2017 Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idemoooooooo Quote
obsessed by cruelty Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 Our new album has been delivered to Metal Blade and we are waiting for a release date. Should be able to give you an update soon. Should have plenty of new merch on the way also! dršte gaće Quote
kuruz Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 uh uh Mick štancuje kao nezdrav, ali prošli je sjajan i jebo ih merch više, na zvaničnom sajtu samo to i imaju Quote
obsessed by cruelty Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 ja se baš zato uzdržao od komentara "šta je ovo opet album biće sranje garant" tako sam i za prošli mislio a ispostavi se kidanje Quote
Demon Seed Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 Ja sam krenuo da ih slusam redom i smorio se nakon 5-6 komata Moguce da su dobri svi manj-vise ali je mLogo homogeno da se slusa uzastopno 1 Quote
Night Prowler Posted May 21, 2018 Report Posted May 21, 2018 Our tenth full length album ‘ A New Kind Of Horrow’ will be released on Metal Blade Records on September 28th. Quote
oʞɾoƃ Posted May 21, 2018 Report Posted May 21, 2018 Ja sam krenuo da ih slusam redom i smorio se nakon 5-6 komata Moguce da su dobri svi manj-vise ali je mLogo homogeno da se slusa uzastopno Nema to mnogo veze da li ih slušaš redom ili ne, činjenica je da od Hell Is Empty naovamo drže jednu te istu formulu. Realno uzbuđenje za novi AN album danas nije ni približno isto kao pre 10 godina. Quote
Recommended Posts