kuruz Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 ni ovogodišnji Fukpig ne valja ništa kačili su neke slike na Mistress stranici, možda dignu taj bend iz mrtvih, ali bi baš bilo sranje da i taj eventualni novi album bude loš doduše Paul Kenney kaže da od toga nema ništa, al' videćemo Quote
HUMAN Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Ne bih da otvaram (još jednom ) pandorinu kutiju, ali ja ovaj bend nikada nisam kontao, da ne kažem baš, blagi žasu 1 Quote
oʞɾoƃ Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Idem ja sad da napišem to isto na temi svih bendova koje nikad nisam kontao. Vidimo se u decembru. Quote
Night Prowler Posted April 30, 2020 Report Posted April 30, 2020 https://foreignrnb.com/album-make-them-die-slowly-ferox-2020-zip-file/ Ovo je valjda Anaal Nathrakh samo sa likom iz Fukpig na vokalima. Quote
kuruz Posted July 28, 2020 Report Posted July 28, 2020 Mick baš spemuje, uskoro izlazi i novi Make Them Die Slowly, iako je jedan već izašao ranije ove godine Quote
Night Prowler Posted July 28, 2020 Report Posted July 28, 2020 Poslednji AN da je ceo valjao je Desideratum jbg. Quote
HeLLsarma Posted August 1, 2020 Report Posted August 1, 2020 Nije loš Ferox, zapravo zanimljivo je uklapanje Fuckpig pevača i AN zvuka. Ali brate, Mick od Passion bukvalno reciklira samog sebe, samo sto je od zadnjeg AN postalo previše očigledno. Da samo kažem da su Vanitas i The Whole Of The Law vrhunski albumi, ali su imali neke svežine u već postojećoj formi. Quote
Talvi Posted August 4, 2020 Report Posted August 4, 2020 slušam pesmu prvi put, a imam osećaj da je pedeseti Quote
kuruz Posted August 4, 2020 Report Posted August 4, 2020 (edited) isto ima nekoliko delova koji kao da su otfikareni iz starih pesama Edited August 4, 2020 by kuruz Quote
azal Posted August 4, 2020 Report Posted August 4, 2020 to moze da se kaze za polovinu pesama sa poslednjih 5 albuma nije kao da se ocekuje nesto novo od njih, samo da prangija i da te refren tera da skidas majicu 2 Quote
Talvi Posted August 4, 2020 Report Posted August 4, 2020 pa to je problem, sve me manje teraju volim ja gomilu bendova koji burgijaju jedno te isto decenijama bukvalno, ali u AN slučaju mi baš opada taj "wow" efekat, a fercerao je dosta dugo svakako 1 Quote
azal Posted August 4, 2020 Report Posted August 4, 2020 jbg ima toga, ali ova pesma mi bolja od skoro celog proslog, taj sam jedva preslusao Quote
Angelystor Posted August 4, 2020 Report Posted August 4, 2020 Dooobro, znači samo sam ja smoren ovim album coverom Pesma jes' "More Of Fire Than Blood pt.5", ali dobro me vozi. Quote
oʞɾoƃ Posted September 2, 2020 Report Posted September 2, 2020 Je l' ovo prvi put da su zvanično izbacili neke lyrics? Meni inače vrlo mlaka pesma i refren, zapravo mislim da se bend toliko istrošio da teško da će više ikad izbaciti nešto vredno pažnje. Quote
Angelystor Posted September 2, 2020 Report Posted September 2, 2020 Mene ovo bogami radi kao blesavo. Odlična. Quote
oʞɾoƃ Posted September 3, 2020 Report Posted September 3, 2020 For fans of Iron Maiden and power metal. Quote
kuruz Posted September 3, 2020 Report Posted September 3, 2020 izlgeda da je Mik napravio random generator pesama kombinuje 30-40 rifova i sekvenci iz starih pesama Quote
azal Posted September 3, 2020 Report Posted September 3, 2020 A THOUSAND COCKS ovo realno zvuci kao AN prilagodjen za metalcore fanove Quote
Angelystor Posted September 3, 2020 Report Posted September 3, 2020 Niđe veze za metalcore. Da potvrdim da me ovo radi i treznog. Usput, dobar Monty Python mention. Quote
Recommended Posts