null Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 (edited) Neuro brate, 'logika' ti je pomerena skroz Prichaj mi o tome... Ali eto kao shto vidite vec su ih proglasili za pozere jebiga, Shta ce njima koji kurac pro tools! Sve u svemu valjda nece oni brljaviti sa tim programom, ako kazhesh da ga i rutan koristi! Bilo bi mi sranje jedino ako bi novi album zvuchao namazan kolko to ume sa pt da bude! Edited February 9, 2007 by NeuroTripSicK Quote
Џрк Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Sacekajmo, pa cemo videti. Veruj mi, nije mi problem, ako bude sranje zvuk, pridruzujem ti se u pljuvanju Quote
RNA Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Prichaj mi o tome... Ali eto kao shto vidite vec su ih proglasili za pozere jebiga, Shta ce njima koji kurac pro tools! Sve u svemu valjda nece oni brljaviti sa tim programom, ako kazhesh da ga i rutan koristi! Bilo bi mi sranje jedino ako bi novi album zvuchao namazan kolko to ume sa pt da bude! Pa, ajde da si ih i ti ispljuvao sto im gitarista Slipknota gostuje, nego ih isproziva zbo ProTools-a. Quote
Џрк Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Haha, da. A nema razloga ni za jedno ni za drugo, znajuci da je Mick metalac u dusi plus sto ovo nije prvi put da se koristi PT u extremnom Metalu. Quote
null Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Aj metnite bolje cvikere i videcete da ih nisam uopste pljuvao samo sam rekao da im ne treba jebeni pt "The ProTools at their disposal were not used to alter the drum sounds. Dave wanted to give everyone a real feel for his power and style, without the over use of recording technology and without sounding overly mechanical" Culross je faca, pro tools je sranje! A vokal su obradili videcemo kakav ce biti u odnosu na starije radove! Quote
Grobodan Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Veteran Florida-based extreme metallers MALEVOLENT CREATION have inked a European deal with Massacre Records for the release of their new album, "Doomsday X". Due on August 24, the CD was recorded and engineered at Mercury Recording Studios in Pompano Beach, Florida by longtime friend and producer (and sometimes session member) Gus Rios, and is said to be the most diverse MALEVOLENT CREATION album recorded to date and "without a doubt their fastest!!" "Doomsday X" track listing: 01. Deliver My Enemy 02. Cauterized 03. Culture Of Doubt 04. Strength In Numbers 05. Hollowed 06. Unleash Hell 07. Dawn Of Defeat 08. Upon Their Cross 09. Bio Terror 10. Buried In A Nameless Grave 11. Prelude To Doomsday sutnuo ih NB,znaci... Quote
Natasha! Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 hoce li izaci vise ovbaj album... njega cekam najduze od svih... Quote
Lhabia Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ajde, stvarno vise... pa da se Jason posveti Divine Empire-u Quote
Angelystor Posted June 26, 2007 Author Report Posted June 26, 2007 http://www.myspace.com/daveculross ovde ima da se chuje nova pesma.. kida lobanje :rockdevil: Quote
Grobodan Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 A ja zabodoh nedavno Warkult i Will to kill originale Quote
Wrathhh Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Eve vam stranicu za skidanje albuma: http://uploaded.de/?id=gk1h25 pass:www.mediaportal.ru Quote
Natasha! Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 skidam ga aaaaaaaaaa, konacno je izasaoooooo Quote
The Watchtower Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Šteta što je transcode. Čekam retail. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Hmmmm skinuo sam novi album...Ok je mada mi se nesto ne svidja...Sta znam,ocekivao sam brze nesto... Quote
Natasha! Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 hofmanov povratak je nešto najbolje što su mogli da urade album preslušavam, i dosta je drugačiji od ostalih. a čujem i da je gitarista slipknota gostovao s jednom solazom Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Dajte neki link leba vam . Ono na majspejsu sto sam cuo mi je nesto mnogo hc u kurac. Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 http://uploaded.de/?id=gk1h25 pass:www.mediaportal.ru za sad mi se najviše svidja BIO-TERROR ako neko nadje textove na netu, nek baci link, ja ne mogu da nadjem.... Quote
kuruz Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Нема још текстова, албум у АмериКи излази 17. јула, а у остатку света 24. августа. Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 sluša, album ko luda, i sve i više mi se dopada ovo je najbolje izdanje 2007. ko nije skinuo, pogrešio je Quote
Natasha! Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 kurac! ni jedan njihov album ne moz da prismrdi The 10 Commandments Quote
kuruz Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Aма ја причам о 2007. години, али се ионако не слажем са твојом констатацијом. Quote
Recommended Posts