Koroviev Posted January 12, 2019 Report Posted January 12, 2019 Negde iz dubine malog mozga, ovaj kao da je u Gorefestu pjevo. Hofman nije, ali not bad. Not bad at all. Quote
HUMAN Posted January 12, 2019 Report Posted January 12, 2019 Sad me podseti da smo krajem novembra ostali bez još jednog velikana DM andergraund scene.. Umro Erik iz Deeds of Flesh-a Inače dobra ova stvar. Quote
Kumodraski Vo Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 https://www.mediafire.com/file/5judu9q9qn1pzk9/MCT13B(metalarea.org).rar/file 2 Quote
HUMAN Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Vole kad pre okači jbt Joooooooooooooj Putineeee Ja odavde skino https://deathgrind.club/26316-malevolent-creation-the-13th-beast-2019.html Quote
Koroviev Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 6 hours ago, Kumodraski Vo said: https://www.mediafire.com/file/5judu9q9qn1pzk9/MCT13B(metalarea.org).rar/file Fasciana te veselio! Quote
HUMAN Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Fasciana odradio facial po svim današnjim (vanabe) DM bendovima Long liv oldskul Long liv MALEVOLENT Quote
Сале Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Добар је албум. Нисам неки фан бенда али ово је добро. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 De znam mogu oni i dinamicnije ovako su mi izmedju kao oce kaki nece moderno ... 1 Quote
HUMAN Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 Dok ne počnu da ubacuju 70s rock elemente, dobro je.. Quote
Grobodan Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 Meni ovo monotono. Jos je Swano odradio neki cudan zvuk, bas mi sve smuljano na neki bzvz nacin. Novi lik pokusava da bude Hoffman ocigledno ali ne ide. Nisam bio neki fan ni prethodnika a on za klasu bolji. O coveru ne bih trosio reci, tuga. Respekt sto su nastavili doduse, mada zna se da je tu cokoholik bitan a ostali zamenljivi. 1 Quote
Сале Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 2 hours ago, Grobodan said: O coveru ne bih trosio reci, tuga. Па ни ранији омоти нису одисали неком Бог-зна-каквом креативношћу. Класичан малеволент омот. Quote
Talvi Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 (edited) izgleda kao da pomešaš xenomorph-a i ono čudovište iz kanalizacije iz Dosijea X Edited January 20, 2019 by Talvi Quote
Сале Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 Заборавих како изгледа то канализационо чудовиште. Ал она 13-ица баш боде очи. Боље да су метнули 666 . Quote
Сале Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 А да. Као шатро неки црв или тако нешто. Сад се сетих. Quote
HUMAN Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 3 hours ago, Talvi said: izgleda kao da pomešaš xenomorph-a i ono čudovište iz kanalizacije iz Dosijea X Hehe zanimljivo poredjenje, da nisam video omot umro bih od želje da ga vidim pošto su mi obe kreature jedne od najuspešnijih ikada (xeno zapravo i najbolja). Ok, ima neke konekcije, ali je tako loše odradjeno, više bi odgovaralo nekoj igrici. Što se tiče starih omota prva dva kult, nije loš ni Stilborn, slično kao i muzički.. Ali što se toga tiče meni ovaj medju boljim njihovim, možda i najbolji još od Will to Kill, a i nekoliko pre njega. Prošli nije bio loš, i to je dobro, obzirom da je poslednji sa Hofmanom. A ovaj novajlija se odlično uklopio, i zapravo po meni zvuči čak i bolje nego legenda.. Vidim žali se ovde i na produkciju (???), ja bih samo rekao, hvala kurcu, konačno Malev sa vrhunskim zvukom, što im je (pre)često pravilo glavni problem. E sad to što je nekome oldskul zvuk dozlogrdio, nije njihov problem, a ni moj Quote
Koroviev Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 Ništa nije bolje od albuma s Hofmanom, niti je ovaj bend imo boljega pjevača. Dead Man's Path, pa to je masakr. Quote
HUMAN Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 Što kaže onaj lik, nikada nismo imali boljeg, niti ćemo imati goreg Izele ga droge, činjenica.. Pokoj mu duši, al meni on odavno nije bio "onakav" pjevač kao s' početka devedesetih. Quote
Koroviev Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 Niko nije kao nekad što je. Nego, dajde ti pusti taj Dead Man's Path, pa da vidimo... Quote
HUMAN Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 Ma slušo sam ga (na pomenu), ne stvarno, dobar album, nema šta, al mi ovaj deluje još bolje, silovit udarac ima, paralela sa recimo In Cold Blood-om, jest malo jednolično, al udara vraški! Rifovi voze kao nekada.. Quote
Koroviev Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 Soul Razer, da ti ja kažem. NIšta protiv ovog, tako je kako je, ne mislim da je preloše. Quote
Grobodan Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 9 hours ago, HUMAN said: . E sad to što je nekome oldskul zvuk dozlogrdio, nije njihov problem, a ni moj Tvoj problem je samo sto si ljudska terasa, ali i to nema veze sa njima. Ako cemo ovakvu svirku da uzimamo u razmatranje onaj srodni projekat Create a kill brise pod rutinski s ovim albumom a generalno o old skul dm bolje da ne pricamo jer samo pominjanje imena kao npr Dead Congregation me tera da zaboravim da je ovaj album uopste izasao. Quote
Recommended Posts