Natasha! Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 ništa vam se ne svidja. samo zakerate za sitnice... album je pre*ebao sva izdanja 2007 ipak je bret hofman - bret hofman Quote
Sisus Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Jbg, ja sam bubnjar i meni nije sitnica ispadanje na basevima. Quote
kuruz Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 ništa vam se ne svidja. samo zakerate za sitnice... album je pre*ebao sva izdanja 2007 Не. Quote
Natasha! Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Grofe, ok. Radomire, da nije možda The Apostasy bolji? Quote
Џрк Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Ma sam materijal mi se svidja, ali mi je ovo baas upalo u usi. Quote
Natasha! Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 sad verovatno promovišu novi album pa imaju turneje, mogli bi da ih dovedu ovi organizatori... ovakvu bih postavu htela da vidim ovde bio bi spektakl godine!!!! Quote
kuruz Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Radomire, da nije možda The Apostasy bolji? Мени јесте, а појавио се и квалитетан рип Ithyphallic-а, тако ће и то вероватно звучати боље. Quote
Josif Visarionovič Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Treba Behemothu jos dosta leba da bi dostigao MC...Pogotovo sto oni nisu u osnovi imali death metal kada je bend poceo sa radom... Quote
Natasha! Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Kgb Terrier mudro zboris da, oni su bili blekeri a MC je s prvim albumom jos 1991 napravio nesto sto ce teško ko moći da napravi (mislim na takav album) Quote
Angelystor Posted July 24, 2007 Author Report Posted July 24, 2007 Jebote nahvaliste DX k'o da ste ga vi pravili...mnogo buke ni oko chega...Ten Commandments 21. veka? Give me a break. Nedodirljivi album, a ovo je "just another" MC album...ne me odusevljava vise ovakvo dm krljanje koje chuh zilion puta, pa i od MCa...bolji zvuk nego na Warkulta, a kvalitetno su i slichni... Ovo je fetus u odnosu na cjale album kakav je Apostasy. Quote
Josif Visarionovič Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Ma kakav Behemoth bre.Neko rece da su oni najbolji death metal,glupost. Quote
Angelystor Posted July 24, 2007 Author Report Posted July 24, 2007 Ne secam se da je iko to rekao, niti iko to sada kaze, so ne shiri lazi.. Ja sam samo rekao koji mi je novi album bolji. I Nile novi je daleko ispred novog MCa... Quote
Sisus Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Novi Nile je van konkurencije, ako mene pitate, ali ovo nije tema o tome. Quote
Џрк Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Sto se Behemotha tice, skinuh retail rip, i mogu reci da bolje zvuci. Sad je vec to dobar zvuk. Quote
kuruz Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Ma kakav Behemoth bre.Neko rece da su oni najbolji death metal,glupost. Ja сам рекао да је Тhe Apostasy најбољи death албум који сам чуо у животу и још увек то мислим. Quote
kuruz Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Жив био и свака ти част! Већ сам очекивао нешто у стилу "Ти си луд!" и томе слично. Quote
Sisus Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 (edited) Ja nikad u zivotu nisam tako nesto rekao ljudima kad ispred svoje tvrdnje naglase "meni". Mada se meni desavalo da me ljudi napadaju kcak i kad tako kazem, pa onda moram da naglasim. Da si cinjenicno tvrdio da je bolji, bez ijednog argumenta, usledila bi rasprava Pa nisam ja valjda sad neka baba roga na ovom forumu? Edited July 24, 2007 by Grof Drobikus Quote
kuruz Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Ма јооок, него сам навикао. Кад се сетим како ме је Наташа! напала на теми о Emperor-у због нечега што сам рекао.. Quote
Josif Visarionovič Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Ne secam se da je iko to rekao, niti iko to sada kaze, so ne shiri lazi.. Ja sam samo rekao koji mi je novi album bolji. I Nile novi je daleko ispred novog MCa... Ovaj forum ima milion tema,da sam mislio na tebe ili bilo koga imenovao bih ga.Ne secam se ko je rekao ali znam da sam na ovom forumu procitao. Quote
Angelystor Posted July 26, 2007 Author Report Posted July 26, 2007 Ja сам рекао да је Тhe Apostasy најбољи death албум који сам чуо у животу и још увек то мислим. Evo kolega ja da ti kazem, ne da si lud, al' da ga pretera, pretera. Doduse, ukusi, ajde... Quote
Nisko_Se_Mazim Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 (edited) Imam na zalost samo jedan album i to The Fine Art Of Killing ali nabavicu u skorije vreme sve Ne da je dobar,nego jebe kevu Edited August 5, 2007 by Full_Metal_Yakuza Quote
Recommended Posts