Jellybelly Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Seti se Seti se Crvena kapa na njenoj glavi Jedne večeri jednog januara Seti se Njene tužne oči negde u daljini I pahulje snega na njenim obrvama Kao da ničega nema i neće biti Ali ovo nije Brest i lađe ne idu za Usan Rat je glupost a skloni smo glupostima Kiša pada po ubogim krovovima po njoj po meni A grad u kome živimo je od gvožđa čelika i krvi Gde je sada moja Barbara i to veče jednog januara Na trgovima i ulicama ima puno Barbara I gledam ih u oči ali znam nijedna nije moja Otkucaji sata Odjekuju otkucaji sata To možda nekome lupa srce u grudima Nekome ko nije video Da su nam juče ukrali mesec Odjekuju otkucaji sata Možda se nečije usne nežno ljube I pogledom se možda neko oprašta Od ovog sveta Odjekuju otkucaji sata U ovom trenutku neko se rađa A neko umire Odrastanje Reci mi Kako miriše smrt Nikada više nećemo biti deca Ta naivna deca koja se igraju u blatu I ne znaju šta je smrt Nikada nećemo biti iskreni Jer lažemo sebe svakoga dana Da nikada neće svanuti dan poslednji Mi mirišemo na smrt Zagrizli smo jabuku I pojeli je Bili smo radoznali Zato više nikada nećemo biti deca
шмизла Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 prva pesma je prelepa, prelepa, prelepa... :( i druga je odlicna, treca ima dobru ideju ali malo slabije odradjena... opet, nije losa, daleko od toga. svaka ti cast. sve si bolji i bolji! i ne znam zasto ih postujes ovde... bah... :no:
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Jeste!Prva je odlicchnaaaa Druga je takodje okej, a ni treca nije losha Svidja mi se shto su kratke, a efektne!
little_wing Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 (edited) Mi mirišemo na smrt owo je stih block outa, prilichno poznat onome ko ih slusha. Edited February 22, 2007 by little_wing
Ketty Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 (edited) Heh,Prever-prva mi se strasno dopada,ipak sam ja zaljubljenik u 'Barbaru' i jos po neke. Druga je takodje jako dobra,treca dosta slaba(dobra je zamisao,ali kao da nisu prave rechi,neveshto pomalo). Imas lepa razmisljanja. little_wing-ne kontam kakve veze ima to sto se poklapaju stihovi.Ideja je POTPUNO drugacija. Edited February 24, 2007 by Ketty
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 PAzi ok su razmisljanja al ovo je samo to nije pesma...
шмизла Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 PAzi ok su razmisljanja al ovo je samo to nije pesma... ne znam na osnovu cega to zakljucujes? ovo su pesme, i to tri divne pesme... a to sto se taj stih poklapa... boze... mogu samo zamisliti koliko pesnika (pisaca) ima identican stih u nekom svom delu!
Ketty Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 PAzi ok su razmisljanja al ovo je samo to nije pesma... Pa sta je za tebe pesma??Sve sto se rimuje???
NAVY Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Ma OK su ti pesme Fillen, mozda cu se pridruziti ekipi, al ja to mogu mnogo bolje i ti to znas!
Recommended Posts