Djommy Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Nova postava, novi fazon, novi spot.... Quote
Djommy Posted February 11, 2007 Author Report Posted February 11, 2007 Ajde ljudi malo pisite, da cujemo sta verni fanovi imaju da kazu. Nova postava je tu spot ce biti gotov da kraja fegruara (nadamo se), ako niste culi novu stvar THE BOTTOM, mozete je cuti na www.myspace.com/finalthoughtserbianmetalband Quote
Djommy Posted February 11, 2007 Author Report Posted February 11, 2007 Pa ne znam da li znas staru ali, nova je: Veca - vokal Dunzi - gitara Milosh - bas Dzoni - bubanj p.s. ja ne znam, osim iz vidjenja, nikoga iz stare postave. p.s.s iz stare je ostao samo Dorkin on je maltene Final Thought inace takodje gitara Pa ne znam da li znas staru ali, nova je: Veca - vokal Dunzi - gitara Milosh - bas Dzoni - bubanj p.s. ja ne znam, osim iz vidjenja, nikoga iz stare postave. p.s.s iz stare je ostao samo Dorkin on je maltene Final Thought inace takodje gitara pozz... Quote
bojankenobi Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 e pa lepo da vidim i ovaj spot !!!! nadam se da vam je dobar milosh na poziciji bass-a,on je keva lik,zato sam ga i preporucio dorkinu !!!! cuo sam pesmu skroz je cool,jos samo spot da izadje !!!!! pozzzz Quote
darthmoog Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 slusao sam vas na myspace-u...svidjate mi se...samo jedan riff mi mnogo zvuci na godsmack Quote
Djommy Posted February 12, 2007 Author Report Posted February 12, 2007 Hvala na lepim rechima, stvarno znachi Sto se tice rifa...ehhhhh jebiga, mora i to neko!!!! :muzicar Spot bi trebalo da izadje u naj skorije vreme, za recimo mesec dana bi vec trebao da bude na tv-u. Bar se iskreno nadamo. Quote
Djommy Posted February 13, 2007 Author Report Posted February 13, 2007 Hvala prijetelju, znaci !!!! Bice svirka 23.3.SKC-u svirace Final Thought, trebalo bi samo nase stvari, mozda uleti neka obrada! Quote
Djommy Posted February 13, 2007 Author Report Posted February 13, 2007 Moz da se desi, ali videcemo jos U svakom slucaju cemo se truditi da bude dobar nastup!!! Quote
Possessed Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 (edited) Opushteno si otvorio temu! Hvala Lepa! Inache to su ti novi ljudi: Veca Dunzi Milosh Dzhoni chiju sliku nemam (pichka nece da mi poshalje!!!) I vechni chlan FINAL THOUGHT-a... Dorkin Edited February 14, 2007 by Possessed Quote
Geozee Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Stvarno se dosta izmenilo... zanima me sta je sa Borom? Quote
Djommy Posted February 16, 2007 Author Report Posted February 16, 2007 Koliko sam ja upoznat sa situacijom, mislim da su rekli da vise nece da se bave muzikom. Vrlo moguce da gresim, za detalje pitaj Possesed-a on bi to trebao da zna. Cak mislim da Bora svira bubanj u nekom zajebantskom bendu Quote
ba+a. Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Koliko sam ja upoznat sa situacijom, mislim da su rekli da vise nece da se bave muzikom. ovo sigurno nije tachno Quote
ΣΟΚΙ Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 kolko znam bora je nasao novi bend...tako da se bavi ko svinja muzikom... Quote
Господин Граул Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Ove nove stvari su za pohvalu - totalno neki Black Dahlia Murder fazon. Quote
Geozee Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Molim? Moram preslusati... ako je ko Black Dahlia vi ste mi omiljeni bend... Quote
Djommy Posted February 18, 2007 Author Report Posted February 18, 2007 hvala na pohvalama ljudi. Sto se Bore i ekipe tice ja stvarno neznam sta se desava sa njima, ja samo prenosim sta mi je receno. svirka je 23.2. u skc-u bice naravno nase stvari, i po neka obrada u svakom slucaju trebalo bi da bude cela svirka ok, sutra cu da obavestim ko sve svira ne znam jos tacno. Bice i roka i heavy-a, i trash-a, za svakog po nesto, a nije 202-ojka Quote
Possessed Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Bice neshto za Hatebreedashe! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 djommy, kuce ti jede govna po kraju. do jaja. hahahaha aj pa da vidimo taj spot Quote
Geozee Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Bice neshto za Hatebreedashe! Aj ne seri... DO JAJA!!! Quote
Recommended Posts