Possessed Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Da ali i to Serbian metal band pishe na engleskom tako da.... a i onako svi srbi znaju engleski, ko da je bitno! Quote
dunzi_baba Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Ma sve jedno je! FAKEFREEDOM SVIRKA PETAK SKC Quote
Djommy Posted March 27, 2007 Author Report Posted March 27, 2007 Ma i meni je svejedno! Sve dok taj sajt lici na nesto! Aj mogli bi malo da se slikamo, pa da nakacimo neke fotke na taj sajt! I ako vec hoces sve da bude na engleskom, onda brate lepo prekucaj onaj txt koji je sad na srpskom! Jel ovako je bas,bas,bas budjavo, pola engleski pola srpski........znas mora da budemo ozbiljni!!! Quote
Djommy Posted April 2, 2007 Author Report Posted April 2, 2007 Spot ce da bude!!! Ali nikad, drkaju nas vise sa tim, jebo majku kad god pitam oni kazu bice uskoro, ali dobro...... Mora da bude, sad kad smo odradili najtezi deo posla..... Quote
Vuk Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 pogotovo ti. osecam da si mahao metlicom u prazno Quote
Djommy Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 Pa nisam mahao metlicama u prazno!!! Cak, sta vise, nisam nosio metlice na snimanje! Ipak treba da izigravamo zle metalce koji jebu mrtve krave......ili nesto tako zlo...... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 e bre dzoni. sto pre u teretanu. nemoj da brukas najmetalskiji kraj. svi ste opustili stomake, jedino ja sam u kondiciji. :) Quote
Djommy Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 Pa kad ne spavas nocima!!! Samo spamujes, gde god stignes!!! I zbog toga ni ne stizes da jedes, i zbog toga si mrsav, a ne u kondicciji!!! Quote
Vuk Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 ti bre samo trpash u guzicu bre lovatoru jedan idi i sviraj tezge Quote
Djommy Posted April 5, 2007 Author Report Posted April 5, 2007 Moras da sviras tezge kako bi se maloletnice lozile na tebe!!! A da sam lovator i nisam bas neki... Quote
Vuk Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 ne znam ja... gumene bombone, koka-kola... Quote
Djommy Posted April 6, 2007 Author Report Posted April 6, 2007 To je samo maska, da bi neke maloletnice koje dodju na tonsku pomislile.......vidi ga kako je lep, pa jos i bogat!! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 lep, bogat. hahahahaha ajde. i ti i ovaj pijani majmun ste prsli. bolje i mu bilo akustiku da uci a ti dzoni, pazi kako ti se ker ponasa u kraju Quote
Djommy Posted April 7, 2007 Author Report Posted April 7, 2007 Tisina, inace i ti ima da dobijes svoje!!!! mislim na K1nG5L0rdDemonSatanHeavy-a Quote
Djommy Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 Sram da vas bude sve do jednoga!!! Kako ste samo mogli to da mi uradite, a!!??? Quote
Possessed Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Sram da vas bude sve do jednoga!!! Kako ste samo mogli to da mi uradite, a!!??? ? Quote
Djommy Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 A sad kao ne znate o cemu pricam!!??? Dobro bice prilike da se sve objasni!!! Quote
Possessed Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Chekamo i dalje se montira! Jebena montazha. Quote
Djommy Posted April 18, 2007 Author Report Posted April 18, 2007 aaaaaaa.....koliko ja vidim spot nece biti montiran nikada!!!! U tom slucaju palimo televiziju!!! Quote
Recommended Posts