Vuk Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 (edited) brate, daj ti to na nekom diXu treba sad da pecam po TV-u, a to sux Edited May 11, 2007 by woochyna Quote
Fenris Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 gledah ja spot... i nije bogme losh... al ne volim ja taj metalcore, il shta je vecj... Quote
=sleepy= Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 evo malopre sam gledao spot... dobar ali ja sam neshto drugachije ochekivao nije ni blizu onoga shto su nam isprichali pre snimanja E U NEDELJU DA SE DODJE U DANGUBU OBAVEZNO Dzoni ti ako se ne pojavish pichku tju ti slomim Quote
Mustang Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Komšo daj ako imaš na disku spotić ... Nismo na kraj sveta ... Aj pa ako si sledeće nedelje dobar s vremenom ... ako nisi,svejedno. ... Čestitam na uspehu bro! Quote
Djommy Posted May 13, 2007 Author Report Posted May 13, 2007 Eh pa sta da kazem meni su sva ocekivanja ispunjena, a kome se ne svidja jbg. A svi zainteresovani da dobiju spot neka se jave pa da im damo to!!!!:):):) Quote
Duxa Deathroll Rising Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Eh pa sta da kazem meni su sva ocekivanja ispunjena, a kome se ne svidja jbg. A svi zainteresovani da dobiju spot neka se jave pa da im damo to!!!!:):):) Pa Dzoni ocu ja. Nema sanse da vatam spot po tv-u.Niste vi Avril Lavigne jebi ga... Quote
enclave Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Brate malopre je bio spot na Metropolisu jbg ako nisi video Quote
Possessed Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 (edited) Ljudi okachicemo sutra u toku dana spot na My Space-u i You Tube-u, pa ce svi moci da ga "pljuju" ufff , koja rima brate! Cheerz! Edited May 13, 2007 by Possessed Quote
RaBel Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 malopre sam gledao neki spot....zesce sranje...koji siptari... Quote
dunzi_baba Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 E da ljudi samo da obavestim one koji neznaju-NAS BASISTA MILOS VISE NESVIRA S NAMA! E Dzoni najebo si reko si mi da cemo posle spota svi pridobiti po minimum dve sponzorusice ali nesto ih nema! Quote
ÆSTROPHOBOS Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Hvala Dunzi geju, kakvo je ovo sranje od benda? Rekao si da vise neces praviti sranja???? Quote
рогозуб Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 (edited) jes da ne postoji bend, al kad vecj postoji tema da ne stavljam negde drugde, bash pre neki dan naidjoh na klip posle tolko vremena x) chisto da se podsetimo malo http://www.youtube.com/watch?v=Ur-_vVm4ozg Edited May 22, 2011 by рогозуб Quote
Recommended Posts