Geozee Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Mladi brazilski Thrasheri... Da li ste culi? I sta mislite? BYWAR AT MYSPACE Eto vam link da cujete stvari! Quote
М Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Negde davno na nekom forumu, secam se, Angelistor je otvorio istu temu na kojoj sam saznao za bend, sa sajta je mogla da se skina ona Thrashers Return pesma koju josh uvek imam tu negde, i koja je odlicna stvar. Pogotovo kako ovaj pevac brzo izgovori refren. Osim te jedne pesme, nisam nista cuo od njih, jedino jos da su iz Brazila i da ih zovu Brazilski Destruction. Uzdravlje Quote
Geozee Posted February 10, 2007 Author Report Posted February 10, 2007 Svi su culi tu pesmu i svima je ona najbolja Quote
Angelystor Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Negde davno na nekom forumu, secam se, Angelistor je otvorio istu temu na kojoj sam saznao za bend, sa sajta je mogla da se skina ona Thrashers Return pesma koju josh uvek imam tu negde, i koja je odlicna stvar. Pogotovo kako ovaj pevac brzo izgovori refren. Osim te jedne pesme, nisam nista cuo od njih, jedino jos da su iz Brazila i da ih zovu Brazilski Destruction. Uzdravlje Bese to na metalserbia forumu E lepo da je barem neko chitao te thrash teme... anywayz..i ja imam samo "Invincible War", sas sve Povratak Treshera Dobar nemacko-destrukcijski thrash. Quote
М Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Matori, chitam ja to sto ti pises... ima tu puno mudologije... Da jeste bilo na Metal Srbiji, nego, sta je sa tim sajtom, izvinjavam se sto strcim sa teme... Naravno da je to jedina pesma koju su culi, jer je jedina moguca za DL, a i nisu bas nesto poznati... steta... Uzdravlje Quote
Geozee Posted February 10, 2007 Author Report Posted February 10, 2007 Ja imam i album Heretic Signs, koji je po meni bolji od iw-a. Quote
Angelystor Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 E treba to da se nabavi..(skine)... MM@ Zatvoren je forum Quote
Geozee Posted February 11, 2007 Author Report Posted February 11, 2007 Pa preko soulseeka mozes da skines bilo kakvu metaliju. Quote
Grobodan Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 imam invincible war,simpa destruction worship,a sutra od solija kupim i novi album Quote
RNA Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 I ond aih lepo sve doneses da i ja to sve natenane preslusam, posto imam samo pojedine pesme, a nikako da Brazilcu posaljem paket za razmenu da uzmem ploce. Quote
Geozee Posted February 17, 2007 Author Report Posted February 17, 2007 I ond aih lepo sve doneses da i ja to sve natenane preslusam, posto imam samo pojedine pesme, a nikako da Brazilcu posaljem paket za razmenu da uzmem ploce. Brate uzmi od Djige Bywar! Quote
RNA Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Nisam od Djige, ali sam ga nabavio. Preslusavam za koji dan, suvise sam sad zauzet. Quote
kuruz Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Izash'o novi album, Twelve Devil's Graveyards. Ima na Kerrazy-ju, sad ga skidam pa javim kakav je. Quote
Angelystor Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 "Heretic Signs" je definitivno korak napred u odnosu na "Invincible War". Ima manje Destruction worshipa..dodushe vokal josh uvek je jebitacno isti...produkcija je daleeeko bolja..u stvari ovako je savrsena, nit previse ispolirana, nit previse mutna! Tehnicki takodje su pesme jache...mnogo raznovrsnije...ima i straight-forward pesama kakve su krasile prosli, ali i zajebanijih kao sto su Hole Grail i Last Life...mlogo dobro sve u svemu. "Twin Of Icon" je predobra pesma, njihova najbolja yet, bolja od bilo koje Destruction pesme u zadnih 5-6 godina, ak ne i vishe.. a uskoro ce se slushati i novo ostvarenje..nadam se josh boljem albumu od ovog. Quote
Jabba the Hutt Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Ovo je odlican bend, pravi old school thrash! Cuo sam da imaju i split sa Violaorom(Chemical Assault- Violatorom), ali nisam uspeo da ga nabavim Thrasher's return!!! Quote
lemmy sixx Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Preslusah ovaj "Heretic Signs",i nije lose.Ok je muzika,ima dobrog rokanja,ali u globalu nista posebno. Destruction ima bar 10 boljih pesama na zadnjih par albuma od gorepomenute "Twin Of Icon". Quote
Thrash Till Death Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 to bywar! haha! old school's return!!! thrash! thrash! Quote
Mega_Deda Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Bywar - Invincible War (2002) http://www.zshare.net/download/41110381427db7/ Bywar - Heretic Signs (2003) http://www.zshare.net/download/41160020e7f5c3/ linkovi rade, skidam upravo invincible war upravo sam skapirao da ide malo sporo :/ guli ga nekih 13-14kb/s ali koga ne mrzi da ceka, nek navali Quote
lemmy sixx Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Ma ima rapidshare linkova,ja skinuo.Zshare je katastrofa,meni skidao Intruder nekih 4-5 sati.Nemojte skidati sa Zshare-a. Quote
Jabba the Hutt Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Konacno skinuh i "Heretic Signs", mogu reci da me je bas odusevio, jos jace nego ovaj prosli, zeljno cekam sledeci njihov rad Jer ima neko link gde se moze skinti onaj njihov split sa Violatorom??? Quote
RNA Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Како их је оно неко једном описао - poor man's Destruction. Quote
brutalicus Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Ja imam sve albume,band je odličan,brazilci su zakon!!! Quote
Recommended Posts