_Neverlasting_ Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Danas sam cula za ovaj bend, i super su... Pa, bar mi se cini da su super, odslusala sam tek nekoliko pesama...ehm... Ako nekog interesuje - posetite njihov sajt, ili odslusajte neke cele pesme na myspace-u... Evo i linkova : Site: www.autumn-band.com MySpace: www.myspace.com/autumnband Odslusajte Silent Madness... Quote
Jedite Govna Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 ne radi im sekcija na sajtu za download, oh'... no, pogledacu da nabavim original albume, zaista divno zvuce... svaka cast na preporuci. Quote
Dr Alex Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Hm... Ja znam za jos 2 benda pod tim imenom. Jedni su Rusi koji su svirali melanholicno doom i jako su dobi (imam 2 originala od njih ). Drugi su neki dark/etherial. Sta ovi sviraju? Quote
Jedite Govna Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Sta ovi sviraju? gothic metal... Quote
Apeiron Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Ako mislite (a pretpostavljam da da) na holandski Autumn, sasvim su OK. Mada nista o njima nisam cuo sigurno dve godine (Summer's End sam tad recenzirao, nemam pojma ni da li je izaslo nesto posle)... Quote
The Watchtower Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Nista novo, ali su potpisali za Metal Blade. Quote
_Neverlasting_ Posted February 21, 2007 Author Report Posted February 21, 2007 gothic metal... Ehm...da...ako nije gothic (poshto nisam sasvim sigurna) ne krivite mene jer se stvarno ne razumem mnogo u te pravce...eh... P.S.Ne znam kako ces nabaviti te albume ja sam probala da ih nadjem ali ih nigde nema...jbg... Kako god, ja imam nekoliko pesama pa ako nekom treba nek pishe na: [email protected] ... Cula sam da im je pevacica bila nesto tesko bolesna duze vreme pa je po ceo dan pisala pesme tako da sad imaju novih 70(!!!!!) tekstova tj. 70 novih pesama...... Inache novi album bi trebao da izadje ove jeseni Quote
Apeiron Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Novi album sasvim prijatan za slusanje, samo ne bih rekao da ovo vise ima ikakve veze sa gothic metalom. Ali dosta su dobri i posteno se razvijaju kao bend. Quote
Lunatje Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 dat is ok ook. Maar ik vind niet leuk.laat maar Quote
Valtiel Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Skydancer sa novog je super i A Minor Dance. Quote
Defunctus Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Bice predgrupa The Gathering-u u Zagrebu. Quote
Verbat Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Sranje od benda kao i The Gathering. 2 Quote
Defunctus Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Nadam se da si srecan sto si svoju mudrost podijelio s nama...ajd sad cao. Quote
Verbat Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) Sta si se ti nasao prozvanim da stanes u njihovu odbranu? Da nisi mozda clan nekog od tih bendova Veliki si ti klipan! Edited November 13, 2009 by Verbat 3 Quote
Defunctus Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) Samo ne razumem potrebu za pljuvanjem necega sto ne slusas,dodjes i samo kazes "sranje"...ajd bar da izneses obrazlozenje zasto mislis tako,pa bih mogao shvatiti. btw. minusi nisu od mene,da ne pomislis. Edited November 13, 2009 by Defunctus Quote
Verbat Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Nema veze za minuse, na to ne obracam paznju, jer je bas glupa opcija OK, tebi se svidja, meni ne, ali bitno je da volimo goticarke Quote
Grobodan Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Vidim nije propraćeno da su nedavno izdali novi album... Cold confort O njemu ovde: http://www.metal-sound.net/interviews.php?read=autumn Quote
Recommended Posts