Jump to content

Recommended Posts

Posted

Danas sam cula za ovaj bend, i super su...

Pa, bar mi se cini da su super, odslusala sam tek nekoliko pesama...ehm...

Ako nekog interesuje - posetite njihov sajt, ili odslusajte neke cele pesme na myspace-u...

Evo i linkova :

Site: www.autumn-band.com

MySpace: www.myspace.com/autumnband

Odslusajte Silent Madness... :da::da::da:

• 2 weeks later...
Posted

Hm...

Ja znam za jos 2 benda pod tim imenom. Jedni su Rusi koji su svirali melanholicno doom i jako su dobi (imam 2 originala od njih :D ). Drugi su neki dark/etherial. Sta ovi sviraju?

Posted

Ako mislite (a pretpostavljam da da) na holandski Autumn, sasvim su OK. Mada nista o njima nisam cuo sigurno dve godine (Summer's End sam tad recenzirao, nemam pojma ni da li je izaslo nesto posle)...

Posted
  Gothic-Rock said:

gothic metal... :mrgreen:

Ehm...da...ako nije gothic (poshto nisam sasvim sigurna) ne krivite mene jer se stvarno ne razumem mnogo u te pravce...eh... :redface::redface::redface:

P.S.Ne znam kako ces nabaviti te albume ja sam probala da ih nadjem ali ih nigde nema...jbg...

Kako god, ja imam nekoliko pesama pa ako nekom treba nek pishe na: the_poisonblack@hotmail.com ...

Cula sam da im je pevacica bila nesto tesko bolesna duze vreme pa je po ceo dan pisala pesme tako da sad imaju novih 70(!!!!!) tekstova tj. 70 novih pesama...... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Inache novi album bi trebao da izadje ove jeseni ;););)

• 1 year later...
Posted

Novi album sasvim prijatan za slusanje, samo ne bih rekao da ovo vise ima ikakve veze sa gothic metalom. Ali dosta su dobri i posteno se razvijaju kao bend.

• 1 month later...
  • 6 months later...
Posted (edited)

Samo ne razumem potrebu za pljuvanjem necega sto ne slusas,dodjes i samo kazes "sranje"...ajd bar da izneses obrazlozenje zasto mislis tako,pa bih mogao shvatiti.

btw. minusi nisu od mene,da ne pomislis. :D

Edited by Defunctus
  • 2 years later...