DragonHeart Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Kolege,dje se moze skinut ovaj novi album Redemption-a ? [rapidshare] Navrati do mene Quote
Zoll Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Nisam baš oduševljen ovim novim albumom... poslušao sam ga par puta i nije ostavio neki utisak... možda treba da mu dam još vremena, ali već sad sam siguran da je daleko od Fullness of time-a... Quote
overkill_vs Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Ljudi, Origins Of Ruin je fenomenalan album. Samo ga vise slusajte, ulazi u usi. Za ovih mesec i po, preslusao sam ga valjda bar 100 puta! Odlicno - opasno se priblizava remek delu Fates Warning-a - Parallels! Quote
DragonHeart Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Tako je drugar. Vidi se sto je iskusan Metalac Quote
Apeiron Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Ljudi, Origins Of Ruin je fenomenalan album. Slazem se opasno se priblizava remek delu Fates Warning-a - Parallels! Ne slazem se Super je novi Redemption album, ali bilo kakav materijal danas snimljen mora izdrzati test vremena od bar 10ak godina da bi mogao prici albumima koji su temelji kompletnih muzickih zanrova. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 ali bilo kakav materijal danas snimljen mora izdrzati test vremena od bar 10ak godina da bi mogao prici albumima koji su temelji kompletnih muzickih zanrova. slazem se ,album jednostavno mora dobiti na vremenu Quote
*Nienna* Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Novi album je odlican,ali nazalost nije bolji od 2. sto je naravno i tezak posao Quote
DragonHeart Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Ova gospoda ce biti predgrupa Dream Theater-u na USA turneji. Quote
ErliK Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 E bre ne volim tu Ameriku ali imaju par stvari koje mi se sviđaju: 1. Gorivo je džabe, 2. Njihova kola su jeftina, 3. Redemption ide na turneju sa DT-om a gde god da gostuju jeftino ti je da odeš i da ih gledaš iz razloga 1 i 2. Quote
Acid Rain Posted April 20, 2007 Author Report Posted April 20, 2007 Josh kad bi DT doshao kod nas... Pa da ih gledamo djuture! Quote
individual Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 "Hold on to your dream!" - sto bi rekao Mike Portnoy Quote
ErliK Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Tek sam sad malo našao vremena da se posvetim ovom albumu i da otkrivam njegove čari. Još jedan odličan rad i predendent za najbolji prog album godine kao i prošli:) Quote
DragonHeart Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Ovaj bend je izbacio 3 albuma i svi su bez greske. Samo neka ovako nastave Quote
chika Vlada Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 smoriJo sam se na poslu, hoću kući by the way, uskoro ću imati sva 3 albuma, xe,xe Quote
Wendigo Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Jel sam jedini kome se cini da Ray Alder u ovom bendu peva mnogo bolje nego u F.Warning-u? Quote
DragonHeart Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Tesko je reci, jer su nijanse u pitanju. Quote
Tanya Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Evo napokon odslušah Origin of Ruin i mogu reći da je odličan. Ray peva nenormalno lepo, totalno opušteno i prirodno, stvarno vokal koji mnogo volim i cenim! Moguće da ovde i bolje zvuči nego u F.W. Definitivno bend koji želim da slušam i uživo Quote
overkill_vs Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 (edited) Evo napokon odslušah Origin of Ruin i mogu reći da je odličan. Ray peva nenormalno lepo, totalno opušteno i prirodno, stvarno vokal koji mnogo volim i cenim! Moguće da ovde i bolje zvuči nego u F.W. Definitivno bend koji želim da slušam i uživo Eh komsinice pricam ja to odavno Edited June 9, 2007 by overkill_vs Quote
DragonHeart Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Los Angeles based prog-metallers REDEMPTION, which features leader/guitarist/songwriter Nicolas van Dyk and vocal legend Ray Alder of FATES WARNING, have issued the following update: "Three weeks from yesterday (July 3rd) we play our first show in support of DREAM THEATER on this summer's tour, and we are in the middle of rehearsals which are going very well indeed! Also, yesterday we shot the band portions of our upcoming video for 'Bleed Me Dry' with the director Marcos Efron, who has done videos for a number of established and new artists and is making waves in the short films circuit. We're doing the conceptual part of the video next weekend, and look forward to getting it up for you all to see as soon as possible. Lastly, we will be having an open rehearsal somewhere in Los Angeles a few days before the first show of the tour... more information as the date draws near." Quote
enclave Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Tesko da cemo mi videti REDEMPTION u Srbiji. Quote
DragonHeart Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Mozda kao predgrupu, ali solo koncert gotovo nemoguce. Quote
Grobodan Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Nabavih ja nedavno Origins i Fullness... Ne znam koji je bolji. Quote
Recommended Posts