AstralliS Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Све сам убеђенији да је ово најбоље издање године. Taj rad. Quote
ProgressiveR Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Slažem se da je novi Redemption remek delo, ali verovali ili ne, mene j u ovom momentu mnogo više dotakao VOYAGER - I am the revolution ... kako mi je legao album, ne zna se Quote
Ајлин Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Meni je Voyager bled nakon UniVersa. Nekako je ... popičan previše. A i produkcija je muljava. Slušaću ga još sigurno, ali za sada Hourglass i Redemption vode. Quote
Tanya Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Uh, al je dobar album. Ovo je za mene progressiva koju sam voleo i koju volim. Ovi fusioni sa nekim extremnijim metalima i previše tehnički bendovi bez duše mi ne leže. Ovde ima i čvrstine i melodije i tehnike. Sve je upakovano umereno (bar po mojoj meri ) Ceo album drži nivo ali "Wall" mi je najjača pesma.... dođavola ne mogu da stanem da je slušam! Hehe moj covek Svaka cast, slazem se u potpunosti. Davim decka sa walls da pusta stalno iznova Najupecatljiviji pocetak Quote
In The Flesh Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Meni ipak Peel najbolja za sad. A sto se tice toga da je album godine...pa u prvih 10 sigurno. Za sad su meni Mastodon,Children of Nova,Riverside,Beardfish,Indukti i jos par koji nijesu u klasicnom prog maniru favoriti. Quote
Zoll Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Ja preslušavam album svaki dan i ne mogu da se odlučim koja mi je pesma najbolja. Sve su mi odlične, svaka na svoj način! Za sad su mi možda za nijansu ispred ostalih Peel i Walls, mada tu je i What will you say.... ma ne vredi, ako nastavim - ima sve da ih nabrojim! Kažem, sve su mi odlične na svoj način, nema šanse da se samo za 1 odlučim! Fenomenalan album! Quote
Solitude Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 (edited) Edit: Greska, post prebacen ovdje: Link to post #2180 Edited September 21, 2009 by Solitude Quote
Tanya Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Poslusacu pre svega iz respekta prema Davidu. Mnogo ga volim. Quote
Solitude Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 (edited) Uf, greskom ovo ubacih ovdje umjesto na predloge i novitete. Nista sad. Edited September 21, 2009 by Solitude Quote
In The Flesh Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Samo ga kopiraj na pravu temu,a poslije izbrisi ovaj post ovdje. Quote
Solitude Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Samo ga kopiraj na pravu temu,a poslije izbrisi ovaj post ovdje. Odradio, hvala. Quote
Zoll Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Konačno mi se jedna pesma izdvojila... mimo mojih očekivanja, to je ipak "What will you say"! Naišlo nešto, vrtim je u krug poslednjih sat vremena.... Quote
vladream Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Meni ipak Peel najbolja za sad. tema koju svira klavir preko refrena... Quote
Masha Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Konačno mi se jedna pesma izdvojila... mimo mojih očekivanja, to je ipak "What will you say"! Naišlo nešto, vrtim je u krug poslednjih sat vremena.... Hehe, slazem se! What will you say - Quote
Zoll Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Nešto brzo zamrla tema, očekivao sam više reakcija, iskreno... Ja sam se totalno navukao na ovaj album, zaista je remek delo! Svaka čast momcima, još jednom! Quote
Tanya Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Ja nemam nesto mnogo vremena za slusanje, ali mi dan ne prodje da ovo ne obrnem bar tri puta Quote
Zoll Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Haha...pa to je već 3 i po sata! I kažeš nemaš mnogo vremena za slušanje ! Quote
ErliK Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 (edited) Ma smorili su ovaj put stvarno! Ne može o albumu ni da se diskutuje niti da se podele mišljenja. Album je odličan je i "." LOL Edited October 2, 2009 by ErliK Quote
Tanya Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Haha...pa to je već 3 i po sata! I kažeš nemaš mnogo vremena za slušanje ! Pa nije mi dovoljno 4h dnevno muzike, sta znam Quote
In The Flesh Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Ma smorili su ovaj put stvarno! Ne može o albumu ni da se diskutuje niti da se podele mišljenja. Album je odličan je i "." LOL Upravo. Quote
Ayreonaut Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Odličan album. Pokušavao sam da izdvojim neku pesmu koja bi mi nekako obeležila projekat, ali ne mogu. Nijedna se ne ističe, ili bolje reći, sve se ističu! Pun pogodak! Quote
azal Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 mogu ja da izdvojim pesmu koju preskocim svaki put. onu gde labrie peva Quote
Stormlord Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 "Another Day Dies"?! Zasto, pa pesma je bas dobra?! Quote
Recommended Posts