Dark Sonja Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Zivo Blato je hrvatski heavy metal bend - muzika je skroz ok, a txtovi su zajebancija. Ko voli Pero Defformero, trebalo bi da mu ovo bude interesantno... Pevac je Sinisa Vuco = budala iz klipa koji verujem da malo ljudi nije gledalo... Albumi: 1. Konac konca 1999 (od pesama najvise mi se dopadaju: Objede, Losh, Ne volim te, Estrada, Kurva) 2. Tales from the Balkans 2001 Slusao ko? Quote
Divlji Tigar Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Bila je tema. Samo "Zivo Blato" nije parodija na narodnjake. U pesmi "Estrada" prozivaju hrvatski estradni sljam. Clanovi: Vokal, Gitara General Vasilije Mitu (Sinisa Vuco) Bas Gitara Veseli Sir (Dean Klea Brkic) Bubnjevi Mala Planina (Mirjan Jovanovic Toso) U pripremi je novi album. Quote
Dark Sonja Posted February 11, 2007 Author Report Posted February 11, 2007 (edited) znam da nije parodija na narodnjake... napravila sam paralelu u smislu da je zajebancija i jedno i drugo... nisu slicni uopste... ako je bila tema, onda neka ovu neko izbrise... potrazila sam ali nisam nasla da postoji stara tema... stara je izbrisana ocigledno... Edited February 11, 2007 by Dark Sonja Quote
RNA Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Sasvim izvesno je nestala u Velikom brisanju, ako je uopste i bila ovde. Quote
Divlji Tigar Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Bila je na Rock/Hard rock-u. Mene zovu Pucko sto po blatu gaca od sve dece Splita najveca sam faca sve cuice male samo zamnom trce al ja ih necu mlade su nek uce Quote
Dowla Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Trazio sam po netu ovo, ali nema nista, ni zvanican sajt ni linkovi za download... Quote
Dark Sonja Posted February 25, 2007 Author Report Posted February 25, 2007 a, pa nema nigde... jedino da nadjes nekoga ko ima pa da od njega narezes... i ja sam nabavila od ortaka... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 (edited) imam ja zivo blato. sve! kurva je keva! cao sonja kako si. reci ko najbolje peva zivo blato ... Edited February 26, 2007 by K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Quote
Dark Sonja Posted February 26, 2007 Author Report Posted February 26, 2007 de si bre! zna se... STOLE I KRIKI I BOCA! trio snova! hajde, kada ce opet svirka... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 kad uvezbamo Maloljetnu Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 hahahahaha, ma jel znas sta? ti si smrad ko pola hrvata onde.... ne ne ne, objede su zenska pesma to nije lepo on je metalac, sovinista, pravi covek, a ta pesma mu se izmakla salim se, ma moze i to, a moze i nesto drugo. Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 evo i mog 100-tog posta, i to bas ovde! jos malo pa sam Lord Of Metal a to dobijes kad dobro karas, to ima da mi bude lepeza. hahahahaha Quote
Dark Sonja Posted February 26, 2007 Author Report Posted February 26, 2007 taj klip sa Vucom je savrsen... steta sto ih nema vise... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 mada, bilo bi bolje da se skinuo i pokazao bulju svima ocu da budem vuco kad porastem Quote
Dark Sonja Posted February 26, 2007 Author Report Posted February 26, 2007 evo ako nekoga zanima, valjda je ovo link : Konac Konca Quote
Dowla Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 jeste, to je link. Upravo ga skidam, 69 megabajta Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 dobro ovo skida, ali su sjebani snimci, ne znam kako!!! Quote
Demonizer Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Najtuznije od svega je sto Vuco zgrce pare na narodnjacima... Quote
Divlji Tigar Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 (edited) Pa mora covek da nesto zaradi ima cetvoro dece. Edited March 24, 2007 by Wild_Tigar Quote
Demonizer Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Pa mora covek da nesto zaradi ima cetvoro dece. ako lice na njega, bolje da proda jedno da ih ne gleda Quote
Divlji Tigar Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 (edited) Nabavio sam engleski album "Tales from bakans" Par pesama su narodnjaci an englskom, ludara. U pripremi novi album jednostavnog naziva "Pička". Edited August 30, 2007 by Divlji Tigar Quote
Apeiron Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 VUCO JE KRALJ SVIH KRALJEVA. MEGA CAR. Nisam ni znao za ovu temu, totalni respect Bas pricam sa Macolom, i kazem mu da sam sinoc sat vremena gledao njegove klipove po YouTubeu sa TV gostovanja, te izjave i ta pojava, jednostavno nedostizan lik. Albumi... Zivo Blato sam slusao jos ranije, tri pesme, i sve su prejake, Objede, Estrada i Kurva, a sa celog albuma generalno gledano jos valja pomenuti Ubij Se i Maloljetna naravno Quicksand, ona stvar Exploding Sky (Dark, Only Dark) je heavy metal razbijanje, prejako. Ostatak je OK, ali ta pesma mi nekako dominira. Klanje LJudi, taj nebulozni projekat jos nisam proverio kako treba, osim nekih klipova i par fotografija, i svakako da obecava "Rodjen sam u Splitu..." Quote
Vlaja Buraz Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Jedan od spominjanih video snimaka: http://www.youtube.com/watch?v=KWCvFdA-Z-0 I komentar (jedan od blažih): vuco je debil mrzi hrvate kreten srpski od nas zaradjuje pare seljacina ne idite na njegove koncerte Quote
Recommended Posts