Apeiron Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Nema proklete teme, ili je ja ne videh u pretrazi... Jel' neko imao priliku da gleda DVD A Night Under the Dam? Ja nesto bolje nisam gledao odavno... Odsvirali kompletan Acoustic Verses ispod brane u Norveskoj na 8 km nadmorske visine... Fantastican nastup. Necu u detalje, ovo samo da pokrenem temu, nema smisla da je nema Quote
Solitude Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Cim su odsvirali Acoustic Verses ne moze da bude lose,nevjerovatan album.Pored njega spomenuo bih i "A Blessing in Disguise". Quote
Isis Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 konacno da neko spomene i ovaj bend...! malo je falilo da budem ubedjena da uopste i ne postoje a i za njih sam cula samo zato sto sam pratila rad Tchort-a...hm,zanima me kako zvuce njihovi albumi,s obzirom na vise nego interesantne clanove Quote
Turin Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 ne bih da kenjam previse, ali: zasto na doom forum? 8km imaju samo Himalaji, eventualno Karakorum ili nesto slicno, za Norvesku mora biti da je mnooogo manja cifra u pitanju. btw. nisam slusao poslednja dva tri albuma, sta se promenilo u zvuku od Day of Darkness... i Blessing in Disguise? Quote
Anоnymous Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Ja imam samo pesmu Light Of Day, Day Of Darkness. =) Mislim da je ovaj thread za prog ili avan forum. Quote
Apeiron Posted February 14, 2007 Author Report Posted February 14, 2007 ne bih da kenjam previse, ali: zasto na doom forum? 8km imaju samo Himalaji, eventualno Karakorum ili nesto slicno, za Norvesku mora biti da je mnooogo manja cifra u pitanju. btw. nisam slusao poslednja dva tri albuma, sta se promenilo u zvuku od Day of Darkness... i Blessing in Disguise? Eh sad, pojma nisam imao gde bih temu otvorio, a cini mi se da je pre bila ovde, pa zato... ma, to je bar lako srediti, bitno je da tema postoji. Nadmorska visina, u nekim recenzijama sam procitao taj podatak, mada vrlo verovatno da sam se zajebao (mislilo se na to koliko je udaljena lokacija od civilizacije (na DVDu pise preko 700m visine). Ne razumem se u geografiju, kako god, visoko je, i za divno cudo, ne izgleda kao da je toliko hladno Raniji albumi su OK (A Blessing in Disguise pogotovo - Lullaby in Winter ), ali Acoustic... je fantastican (plus Burden is Mine... EP, ona pesma Six Ribbons je extra, i to se nalazi na DVDu). Quote
vladream Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 light of day, day of darkness - need i say more Quote
Hamsun Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Uh, danas odslušah "Acoustic Verses" poslije dosta vremena... kako je ono DOBAR ALBUM! Quote
+AuReOlE= Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Journey To The End Of The Night i A Blessing In Disguise i naravno Light Of Day, Day Of Darkness....sta vise reci Quote
*SuNCHicA* Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 He, he, he AUreole, a odkud tebi Green Carnation Quote
+AuReOlE= Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 ...pa..dobro,ako bas moram da priznam...od tebe ..eto,zadovoljna Quote
Apeiron Posted March 1, 2007 Author Report Posted March 1, 2007 Ama ljudi, respect za ranije radove, ali nabavljajte DVD da vidite sta je kraj svemira! Quote
Bata Trokrilni Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Imam Light of Day, Day of Darkness. Odlična stvar, samo ovo je progressive metal bend. Quote
Valtiel Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Jos uvek pamtim kako sam se najezio kad sam cuo one jecaje bebe na pocetku pesme LOD,DOD. Pogotovo sto znam na sta je to Tchort-a asociralo. Genijalno. Quote
Prisoner of Dreams Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 genijalan bend, genijalan acoustic verses. jedan od najboljih i najemocionalnijih albuma godine Quote
gavrosaurus Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Хм, наишао сам на ово копајући по прог блоговима и једва је нађох јер је на овом форуму. На основу овога што чујем (а управо га слушам) нема нарочитог разлога да буде овде. Небитно. Сјајна музика, пре свега, баш онако пејзажно и интригантно. Ово је музика која инспирише за сликање, писање, вајање ... Мислим, даје неки креативни импулс. Фино. Quote
*Nienna* Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ama ljudi, respect za ranije radove, ali nabavljajte DVD da vidite sta je kraj svemira! Ovaj koncert je toliko dobar da nemam rijeci Bas sam odusevljena,prvo sto obozavam ovaj album drugo sto je sve odradjeno max dobro ! Quote
Kamaitachi Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Ovo je zaista fenomenalan bend!Ja sam slusao "Acoustic Verses" i "A Blessing In Disguise" i oba su zaista fenomenalna, zaista su vrhunski!Moram da preslusam i ostatak, nikako da nadjem vremena! Jel ima neko link za divX rip tog koncerta o kojem Apeiron (tako odusevljeno ) prica? Quote
זאבים Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 imam samo A BLESSING IN DISCUISE widi se da su fantastichni muzichari, samo not my cup o' tea mozda jednog dana i promenim misljenje [ mozda kad KONACNO cujem taj Light of day ..] Quote
Novaliis Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Light of Day.. je mnogo dobar album..tj. pesma Quote
freya Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Light of Day.. je mnogo dobar album..tj. pesma Slažem se. Quote
Buddha Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 from greencarnation.no "Tchort announce that the current line up of Green Carnation has split up. Although releasing the amazing concert DVD A night under the Dam earlier this year, the band felt drained of energy after the miserable organized USA tour put together by The End Records and their booking agent. The End Records being one of the main supporters of the band the last years, bringing hope back to Green Carnation's view on the music business, left the band with broken promises, huge debts, theft of license money and a poor organized tour draining the band for energy." Quote
Apeiron Posted August 31, 2007 Author Report Posted August 31, 2007 Uzas. DVD je fenomenalan, a nisu ni trebali u USA da idu, to bi im bilo i najbolje. Quote
Kveld Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 tako ti je to, chim pochnem da slusham neki bend, isti se raspadne.. Quote
Recommended Posts