Prisoner of Dreams Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Odlican album! A malko su tu i tamo promenili stil, prilagodili se Barlowu. Quote
DragonHeart Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 I meni se cini da je malko promijenjen stil, ali kvalitet je i dalje itekako prisutan. Matthew kao u najboljim danima, pjesme melodicne, riffovi cvrsti, a produkcija bas kakva treba. Vidjecemo sta ce dalje biti, ali cini mi se da ce ovo biti Matthew-ova prva i posljednja epizoda vezana za Pyramaze. Quote
enclave Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 (edited) Sto? kako cvrsti rifovi i tekstovi....Year of the phoenix favorit. Edited May 7, 2008 by enclave Quote
KinSlayer Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Ili sam ja jako raspolozen za ovaj album ili album kida! Year of the phoenix, naravno najjaca. Quote
DBrave Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 kako sto?!?! pa jos pre izlaska albuma je receno da Barlow napusta Pyramaze... Ovaj album je odradjen sa njim i to je to sad traze novog pevaca Quote
enclave Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 kako sto?!?! pa jos pre izlaska albuma je receno da Barlow napusta Pyramaze... Ovaj album je odradjen sa njim i to je to sad traze novog pevaca Nisam znao. Quote
Saša Grbić Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Prvi album sam slušao, drugi još nisam, skida se, a ovaj sa Metom je fenomenalan. Baš bih volio da Barlov ostane i u Pyramazeu, a čini mi se da sam negdje na radiju čuo da je izjavio da ostaje i njihov član. Quote
:matija Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 na MA samo 3 pesme: http://www.metal-archives.com/release.php?id=189875 Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Savrseno, savrseno...ja tek sada skinuo i naprzio se na album...super lezi Barlow na ovo!!!Odlican nastavak Bone Carvera, koji mi je jedan od omiljenih powera u historiji! Quote
DragonHeart Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Kad bi makar jos jedan album Matthew snimio s njima, ali od toga nece biti nista, sva je prilika. Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Il turneja...al nece, zvanicno je izasao iz benda... ...Napisali na 'spaceu "We'll miss you Matt"...ko da je umro... Quote
DragonHeart Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Kako nece, jer mozes misliti koliki publicitet je Pyramaze dobio samo zahvaljujuci njemu. Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Pa dobro, to da...mada ja sam ih slusao i pre njega, tako da mi nije toliki bum sto sam to saznao, kolko je ljudima koji su ih zbog Matta iskopali iz zemlje.. ...mada ja drzim do toga da su oni jedan od najoriginalnijih bendova, a i kvalitetnijih - sa ili bez njega! Quote
DragonHeart Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Super su i ja ih slusam od kad su izdali prvi album, nego sam mislio da su mnogo poznatiji sad od kad su snimili "Immortal", jer je za vecinu ljudi jedini magnet bio Barlow. Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Sto vise to bolje...ja ih slusam od Bone Carvera...oduvao me prvi put kada sam slusao...taman kada je vecina novih powera pocela da me smara...znaci oduvao!!! Quote
DragonHeart Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Da vidimo koga ce sad dovesti na mjesto vokala. Lance King im je extra pasovao, pa ga mozda vrate. Quote
Angelystor Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Odlichan, odlichan, odlichan album! Matu Barloe, budalo, ovde si trebao ostati! Pre svega ga je lepo chuti u relativno "novom ruhu", tj. power albumu koji je drugachiji od IE materijala, a da opet chovek tol'ko jebe keve. Naravno, zasluzna su i Pajramejz deca za songwriting, tak' da se definitivno moram podsetiti prethodna dva albuma u skorije vreme Ovo je prelep power metal., bash po meri.. Vec mi je u Top3 za ovu godinu.. Kako je samo jak refren na "Shadow Of The Beast"..kapiram da bi ova pesma jedino mogla biti bolja kada bi sa na istom smenjivali Hansi K. i Matt na stihovima, zamislite tu perverziju! :drool: Ta i "Touched By Mara" su mi glavni aduti albuma. Takodjer jebu keve: "Year Of The Phoenix", "Ghost Light", "Caramon's Poem". Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Nesto blizu PYRAMIZE-u kod nas : BLOODBOUND 11.APRILA PREDGRUPA HAMMERFALL-U ! Za one koji ne znaju URBAN BREED VOCAL Pyramize-a je vokal Bloodbound-a. Quote
azal Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 uzasan mi on vokal, upropastio Tad Morose Quote
Recommended Posts