:matija Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Tad Morose je dosta bolji od njega, jbg. Quote
ErliK Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Meni je Urban ok vokal. A u Tad Moroseu je sad pevac iz Steel Attack-a... mada mislim da nece biti nista od oba benda Quote
Ајлин Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Hmmm.. "latest news" im je iz MAJA ove godine.. nadam se da rade s novim pevačem i da ne gube vreme... Quote
Necromortum Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Hmmm..Na prvom labumu peva Lance King, ako se ne varam.. A pevao je i Matt i Iced Earth-a.. A lepo sam se iznenadio kad sam cuo da je Urban upao u bend.. PYRAMAZE FTW!!!! Quote
Telcontar Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Ako je verovati Urbanu, novi album ce da kida. Quote
mikki270 Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Ovih dana slusam prvenac. Stvarno je lepo kada se vratis nekom dobrom albumu posle x godina. Neverovatno dobar album koji je eto bolji cak nego sto ga se secam. Mislim da cu ga slusati jos neko vreme pa cu redom hronoloski ostala 2. Bas me zanima kako ce mi oni sada leci. Mada sam uvek najvise voleo prvi Quote
Ајлин Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Barlow gde je pevao na Immortal, to im je po mom mišljenju najbolje ostvarenje do sada. Lance mi je malo ... corky vokal za njih, videćemo kako će ovaj šminker Urban pardon urban, da se uklopi. Quote
Night Prowler Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Klavijaturista Pyramaze-a ima novi bend, ima ovde da se cuje jedan spot i ovde jedna pesma, ali ne pise kad ce ceo album. Meni ovo bas super zvuci. Quote
Ајлин Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Глупог ли назива за бенд. Ово звучи ко оригинал (има те њихове везивне мелодије) са Фил Анзелмом на челу. Лепо, али нек се ипак он врати у бенд да натера Камејера да се скине са жене и да издају коначно нови албум. Овог пјевца само на клин вокале и мирна Бачка, може да послужи. САд видех опис на јутјубу и цркох од смеха: First video from Melodic Death/Power Metal band Structure of Inhumanity, for the song "The Ruin." 2 Quote
рогозуб Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 ovaj album sa barlou-om je odlichan.. Quote
рогозуб Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 meni se uopshte ne svidja glas ovog prvog lika.. Quote
Ајлин Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Kog prvog lika, misliš na Lanceta? Zavisi koji prvo album čuješ, svako ko je najpre čuo Immortal nije mogao da svari LAnceov vokal na prva dva albuma Quote
рогозуб Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 zapravo, slushao sam redom, imortal sam chuo poslednje. mada, pre uopshte ovog benda sam chuo ajsd rt, mozhda ima veze sa tim x) Quote
рогозуб Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 da nije bilo barloua, kad bi snimili neshto ovako http://www.youtube.com/watch?v=wquboYw-acY Quote
рогозуб Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 zavisi na shta mislish. al ovo je pyramaze tema, nemoj spamujemo. Quote
Night Prowler Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Ode Kammeyer: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=153714 Quote
Ајлин Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Ala sam ga urekla sa onim postom gore... Mada, meni ove formulacije smrde na razilazak iz različitosti ideja izgleda im je Urban pardon urban, bio katalizator. Da vidimo šta će dalje da rade ova dvojica. Ako ne budu svirali radiće samo produkciju, dede jedne. Quote
Telcontar Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 OPa konačno. Šta jbt ne peva Urban? Mater mu. Quote
Recommended Posts