Jedite Govna Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 ...zora u tvojim ocima jutro u tvom poljubcu mir u tvojim rukama povjerenje i suze u ocima uzaludna potraga za rjecima samo prisutnost stisak ruke tihi dodir stazama proslosti korake ostavljamo na brijegu drevni dvor medju zidovima zvuk starine moja ruka u tvojoj toploj ruci kula i vjetar u kosi meke podatne usne pun ljubavi tihi pogled vrijeme medju drvecem nestalo u jezeru svakodnevica se gubi u tvom zagrljaju izgubljena budna sanjam nista nije samo mi cvrkut ptica i krugovi na vodi kilometri pod nasom kocijom ostaju svijet iza nas nema buke ljudi nema tek miris tvoje koze mekoca tvojih usana kap vode niz tvoj vrat znatizeljni pogledi ne postoje u daljini izgubljeni glasovi u zamor pretvaraju se beznacajni nerazumljivi zamor vazna je samo u tvom narucju sekunda vjecnost ere tvoje blizine eoni nase stvarnosti pjesma tisine u dahu uz moj vrat spjevovi ljubavi u tvojim ocima ocaranost u trenucima stvarne odvojenosti trnci u kraljeznici vatra u krvi zamagljeni opijeni pogled ti svuda moja savrsena umjetnina ispunjenje snova mojih...
Jedite Govna Posted February 20, 2007 Author Report Posted February 20, 2007 hm... zanimljivo, ni da dozivim da se javim na svopstenu temu, no, moze i ovako... ''Moja Prica...'' i jeste jedan od ranijih pismenih radova, tacnije pisano u petom osnovne, nedugo poslje rata i dolaska u neznanu zemlju...
Ivan_Creed Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Ja mislim da je nepotrebno.... :high_five:
Jedite Govna Posted February 20, 2007 Author Report Posted February 20, 2007 nepotrebno? hvala, inace.
Ivan_Creed Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ne brini se, ja samo volim da harrasujem tebe i tvoju ekipu... :darkness_cmok: :netherreal_pain: :milk_white_neck:
Jedite Govna Posted February 21, 2007 Author Report Posted February 21, 2007 (edited) so sweet, zadnja recenica iz posta ti... Edited February 21, 2007 by Gothic-Rock
Ivan_Creed Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Odgovaras, kroz prozu, ti..... :wub: :napisacu_ti_dark_poem_mejbi_bejbi: :lingering_from_the_shadows: :TypeONegative_me_inspirise_donekle: :ba:
Jedite Govna Posted February 21, 2007 Author Report Posted February 21, 2007 pokusaj da napises nesto, bilo sta... voljela bi da procitam, da.
VOJVODA Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Jutro je, jutro je! Kad te nema bolje da se nisam ni probudila, nema mesta na jastuku koje nisam ljubila!
Wolflord Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 (edited) Jutro je, jutro je! Kad te nema bolje da se nisam ni probudila, nema mesta na jastuku koje nisam ljubila! Inace Gothic-Rock text ti je skroz dobar Edited February 22, 2007 by Wolflord
Ivan_Creed Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Jutro je, jutro je! Kad te nema bolje da se nisam ni probudila, nema mesta na jastuku koje nisam ljubila! Zeljo moja,zeeeeljo moja zeljo moooooja.... Nada Doomhammer The Cannonada RULEZ!
Jedite Govna Posted February 24, 2007 Author Report Posted February 24, 2007 remercier vous mon cher ami, Wolflord...
VOJVODA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Opa, ovde ce biti nekih nevaljalstina.
Recommended Posts