Apeiron Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Sutra uvece posle sto godina pauze CKM zurka u Sargonu. Moram da odem i upoznam ekipu. Nikad nisam bila na ovakvim zurkama. Jel zna neko sta tamo mogu da ocekujem? Ja sam bio na CKM zurci pre pola godine or something... Sta mozes da ocekujes? Pa nista preterano, standardno petak vece u fancy diskoteci, mnogo ljudi, i mnogo odlicnih striptizeta + domacih ladies-a koje se otimaju za sipku ne bi li ih uhvatio CKM fotograf za onu stranu u CKMu gde stavljaju slike takvih
SIROVINA Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 redaljku na tvom dupetu. izgleda da su se na tebi već izređali!!!
Apeiron Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Шта си тамо тражио, дођавола? Kakvo je to pitanje? Da si me pitao sta sam trazio na Vital Remains koncertu, jos bih i shvatio, ali zar treba objasnjavati sta sam trazio na zurci najjaceg domaceg magazina?
RNA Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Па, оба су ми подједнако нејасна. Добро, бар на ЦКМ журци има риба, али све остало... мани ме у курац. Ја тамо не бих ни привирио.
Guest Sha Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Kad su cure u pitanju, u rubrici "Fantazija" su strane ribe. Ostale devojke su iz Srbije. Znam iz pouzdanih izvora Najaci tekst u poslednje vreme "Dizelasi-gde su i sta rade". Opis za pesmu "200 na sat" Ivana Gavrilovica: "200 na sat zvuci kao da su 2 Unlimited sreli gomilu harmonikasa koji se vracaju sa posela!" E tu sam puk'o totalno Ili komentar na Djoganijevu sliku u istom tekstu: "Izas'o sam u casopisetu!"
SixStepsOnTheMoon Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 (edited) Dobar je Ckm,ima uvjek mnogiJe zanimljivosti da se procita,malo se i odmore oci sa "cicama iz komsiluka",ima chak i zavidnih intervjua sa poznatiJem licnostima iz svijeta Muzike,Kriminala,Umjetnosti....ali nekad u nedostatku inspiracije pocinju mnogo da prdenjaju,a i nikad se ne slozim sa njihovim ocjenama,kad su u pitanju knjige,filmovi,muzika! CkM...: "Citaj kao Musko" Edited September 13, 2007 by SixStepsOnTheMoon
Tomislav Sawyer Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Kurir vs Blic? Tako ja to vidim.
kuruz Posted September 15, 2007 Author Report Posted September 15, 2007 Два последња броја сам пропустио, постали су лоши.
Grobodan Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 U oktobarskom broju ce da bude text "black metal moroni", video sam najavu. Kupuje se obavezno
WIZARD OF GORE Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Majku mu jebem to mora da se ima!!!
Night's Blood Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 CKM je ubedljivo bolji od maxima, verujte kada vam zenski to kaze
nstakic Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Ima Burzum u novom broju,clanak o black metalu,tekst 50 najgorih filmova maznut sa wikipedie,BRANKO kuvar skace po teretani.......engleski huligani,,,,,,,,,,,,,ono ,svashta
kuruz Posted September 23, 2007 Author Report Posted September 23, 2007 Добар је број, опет почех да купујем... Сад морам да нађем негде прошла два које сам пропустио.
SATAN-iz Batajnice Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Ckm je gay i sa fegete koji nemaju muda da pridju ribi. Satan has spoken.
Jabba the Hutt Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Mene je najvise odusevio dodatak za penzionere u jednom broju, "KUCNI RED 24h!!!"
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 neko mi reče da se jedna klinka iz rume slikala za ovaj najnoviji ili prethodni broj, kao i to da je za 18ti dobila od roditelja na poklon silikone?!?!?!?
Vlaja Buraz Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Šta tu ima čudno? Blago majci, blago ocu.
Night's Blood Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Klinka je iz Rume i slikala se za FHM, a da od caleta je dobila silikone od caleta za 18. rodjendan. BOLESNO!
Краљ Хаоса Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Ckm je gay i sa fegete koji nemaju muda da pridju ribi. Satan has spoken. амин neko mi reče da se jedna klinka iz rume slikala za ovaj najnoviji ili prethodni broj, kao i to da je za 18ti dobila od roditelja na poklon silikone?!?!?!? па и није баш клинка, и шта има лоше у томе што риба која је даска, а има пара, жели да поради на свом естетском изгледу?! http://forum.burek.co.yu/index.php/topic,106955.0.html
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 nek ugradi i spojlere, zbog radi aerodinamike
Apeiron Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Bio je tu osetan pad kvaliteta, ali zadnja dva (pre ovog najnovijeg) broja vratila su stvari na staro mesto, mnogo dobrih tekstova. A Maxim ne treba ni pominjati. Uzas i steta onog kvalitetnog papira.
Мајор Гашпар Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 I vise nego uzas. U poslednjem broju, sem slika Marije Karan, nisam nasao zanimljivih stvari.
Recommended Posts