Dita Von Teese Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 e da, čula sam za to. je l' to ono kao lik sedi na pruzi i drži TV, a na TV-u Smoki Samardžić? Kažu da je ludilo. Trčim do trafike.
Defunctus Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 e da, čula sam za to. je l' to ono kao lik sedi na pruzi i drži TV, a na TV-u Smoki Samardžić? Jeste to je. Najjace je kad kaze: Film:Kuduz Zanr:Jebem ti zivot. :)
RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Mnogo više mi se dopada ta cekaemovska politička nekorektnost i transkripcija imena.:-) Politicka korektnost je za Amere, a ovo drugo za Srbe.
_Grotesque_ Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 CKM mi je definitivno bio najjaci mainstream casopis dok nisam izvalio FHM oko Nove godine.. Mnogo slika ima za moj ukus! ALi, standardni su. TO mi se svidja. Od svakog broja znas sta da ocekujes, sto nije slucaj sa nekim drugim casopisima ovog tipa.
Simadin Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Najjaci plejerski casopis u Srbiji Gotivan mi je bio onaj "Dokona baba" dodatak sa ukrstenicom i jednosmerkom , plus anagram - fotka Zeljka Joksimovica i text: "ičketinap"
kuruz Posted March 1, 2007 Author Report Posted March 1, 2007 I saveti za mushkarce su mnogo jaki... "Da prepozna ofsajd" - zhiva istina. Pitanje u filmskom kvizu: 1) Navedi bar jedan film u kojem lik koji tumachi Mirjana Jokovic nije silovan. :) :) Tachno pogadjaju sve shto ti padne na pamet.
Wolflord Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Extra su im (pored slika riba naravno) i one rubrike "Crime Story". U svakom broju nesto ima zanimljivo, pa i neke istorijske price, saljive rubrike itd. U proslom broju sam se bas obradovao onom MURDER INC. strava sto su se toga setili i napisali nesto o tome. Inace, CKM je jedini casopis koji redovno kupujem Moram kupiti jednom i FHM da vidimo sta oni imaju da kazu i pokazu
Kokopelli Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 (edited) Dobija li se lakše kožna jakna u FHM-u? )) E da, žao mi je što više nema nijedne doktorice. Onanija je svojevremeno bila d best Edited March 1, 2007 by Kokopelli
kuruz Posted March 6, 2007 Author Report Posted March 6, 2007 @Kokopelli Je l' to u potpisu iz Kafkinog Procesa?
darthmoog Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 na koncertu supersuckersa u skc-u pre par dana bili i "operativci Alfa&Omega (njega nisam video ali se sigurno muvao negde ) i carina BC...gotivnijeg lika u zivotu nisam video...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 a, lepite strane momci svaka cast, svaka cast
Kokopelli Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 @Kokopelli Je l' to u potpisu iz Kafkinog Procesa? Misliš na Jozefa K. Nije. Ovo je Brehtova stvar.
izgnanica Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 vredi ako plate. ja mislim da to sve ide preko veze, ustvari mislim da većina tih devojaka nije odavde, nego da im samo daju naša imena. sve su to mađarice. ko da bi neko ovde dao neku veliku kintu, ai da je daju - kome?
RNA Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Ima tu logike, samo ne znam gde samo iskopaju tolike Madjarice, mamu im... Moram da se doselim u Madjarsku.
MissionVao Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 (edited) Provereno nisu nase ribe, par puta sam videla na njima skup vesh koji je bio u Berlinu da se kupi a ovde ga naravno nema Ni fotografija ni koncept iste nije domaci... Edited March 10, 2007 by Double Fire
demonica Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Ribe su domace. Garant. Ona od pre nekoliko brojeva sto je rekla da peva u crkvenom horu mi je komsinica. Samo ne verujem da je dobila neku kintu.
Dita Von Teese Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 ma da, i moja komšinica je ona iz pretprošliog broja. ti mađari su nam blizu. mislim, to je komšiluk, jelte.
RNA Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Ribe su domace. Garant. Ona od pre nekoliko brojeva sto je rekla da peva u crkvenom horu mi je komsinica. Samo ne verujem da je dobila neku kintu. Ма, да, сликала се на лепе очи и за славу.
imaginos Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 sto je najgore, moguce je da si u pravu i ako si bio ironican. ljudi su za slavu i slike radili mnogo vise od fotografija, tako da nije daleko od pameti tako nesto. ako nece ona za dzabe, ima njih 1000 koje jedva cekaju da se slikaju i "dobiju priliku". to se u narodu kaze "hoce leba bez motike", ali da ne sirimo pricu sad...
tovar Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 nije mi jasno kako takva vrsta "slave" moze pozitivno da utice na neciji zivot. ne znam cemu pruzati priliku siljokuranima da te smaraju...
darthmoog Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Nashe su ribe...ortaknija od sestre mog ortaka (video sam je 100 puta kod ortaka) se slikala u onom broju sa anom kokic...sa josh jednom devojkom u skolskim uniformama...
Recommended Posts