necko Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 straight edge metalcore bend iz Byron Bay-a, New South Wales, Australia clanovi: Winston McCall – vokal Ben Gordon –bubnjevi Jeff Ling – gitara Luke Kilpatrick – gitara Jia O'Connor – bass izdanja: 2003 - Split with I Killed The Prom Queen 2004 - Don't Close Your Eyes EP 2005 - Killing with a Smile 2006 - Don't Close Your Eyes (Reissue) EP 2006 - Smoke Em If You Got 'Em www.parkwaydriverock.com www.myspace.com/parkwaydrive www.purevolume.com/parkwaydrive kako oni prze to nije normalno, imam ovaj EP i Killing With A Smile album koji je kompletno fenomenalan, znaci svaka pesma na albumu kida Quote
niking Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 naravno, skinuo sam ih samo zato sto su Straight Edge (i zato sto ih porede sa Still Remains, ali to manje), ali nisam bio odusevljen... mada ih nisam previse ni slusao... nemam sad vremena, ne mogu dok ucim da slusam to... Quote
necko Posted February 15, 2007 Author Report Posted February 15, 2007 nisam znao da ih porede sa Still Remains... Quote
niking Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 pa ja sam saznao za njih kad sam skidao Still Remains, komentari su bili: prvo su ih svi hvalili (i kenjali liku koji je napisao da su melodeath) onda su svi pitali sta jos ima na ovu foru i previse ljudi je reklo Parkway Drive, pa ja skinuo... imam: 2005 - Killing with a Smile 2006 - Don't Close Your Eyes (Reissue) EP mada, kad vidim ovo: 2003 - Split with I Killed The Prom Queen ne zelim da nabavljam jos nesto... (mogao bih kao protivtezu najezdi metalcore-a da otvorim AFI temu ) Quote
necko Posted February 15, 2007 Author Report Posted February 15, 2007 imam i ja to isto ne znam kakvi su i killed the prom queen, samo znam da su sada na turneji sa bleeding through, caliban i all shall perish... pa otvori afi temu, samo ne bi islo ovde... Quote
niking Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 ma mogu da budu na turnejU i sa RATM opet imaju takvo ime da zelim da mokracom gasim vatru kojom bi ih pobio... (kako ne bi? mora ovde ) Quote
necko Posted February 15, 2007 Author Report Posted February 15, 2007 hahahaha pa dobro, moze i ovde afi, sto da ne Quote
Lhabia Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Pesma "Anasasis (Xenophontis)" izaziva u meni neku cudnu emociju... pogotovu onaj pocetak. Uh, sva se najezim! Quote
dr NIK@ Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 sasvim dobro zvuce... onako macice opusteniji za slusanje... trebalo bi i ostalo da nabavim od njih, posto imam samo split sa prom queen i Killing With A Smile. Quote
Geozee Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Navukao sam se na pesmu Pandora... Savrsenstvo... Quote
necko Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 ceo album je savrsenstvo produkcija by Adam D. Quote
Hatebreeder Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 mlooooogo dobar band.... mozda chak i najbolji iz branshe... Quote
Geozee Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Nisam znao da imaju split cd sa I KILLED THE PROM QUEEN... Quote
Hatebreeder Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 iyess... dobri su oni kao i parkvej... ustvari shije ih parkvej za malo... Quote
Geozee Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Pesma "Anasasis (Xenophontis)" izaziva u meni neku cudnu emociju... pogotovu onaj pocetak. Uh, sva se najezim! Pesma je stvarno extra... ali trebalo mi je 1000 godina da je skinem... Neki bag bio... ali isplatilo se... do jaja pesma... Mada mi je najjaca A Cold Day In Hell... Quote
necko Posted June 7, 2007 Author Report Posted June 7, 2007 I Killed the Prom Queen je odlican bend [bio] ali se raspali, nisu mogli da nadju pevaca, jedan gitarista otisao u Bleeding Through... Quote
niking Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 ma... ne mogu sad da objasnjavam... imam istoriju sa tim imenom benda kul avatar Quote
Geozee Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Kao sto kaze Hatebreeder, dobri su ali malo ispod Parkwaya... Quote
ZheX Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 nema shta iako sam izbegavao, zahvatio me je virus Parkway Drive-a.Znaci zvanicno sam napaljen.Najjaca stvar Pandora! Quote
Geozee Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Kako sam znao... Meni je u pocetku bila najjaca Pandora... kad sam bolje poslusao, najjaca mi je A Cold Day In Hell... i to ubedljivo... na drugom mestu mi je It's Hard To Speak Without Tongue... a znam svaku pesmu napamet... posto ih jelte nema puno... Quote
Pisha Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Nesto se premisljam, da li su vece govno oni ili I Killed The Prom Queen... AU core niggas! Quote
Recommended Posts