Geozee Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Do jajaaaaa bend! Stvarno vrh... Ja imam 4 albuma: 2001 - Dust To Ashes 2002 - Portrait of the Goddess 2003 - This Is Love, This Is Murderous 2006 - The Truth (po meni najbolji) Sta mislite? Quote
necko Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 kralju i ja imam iste te albume do jaja su, 11. Marta gostuju u Budimpesti sa Caliban, All Shall Perish i I Killed The Prom Queen... lepa im ona klavijaturistkinja Quote
Geozee Posted February 15, 2007 Author Report Posted February 15, 2007 Aha... to je cela diskografija ja mislim... Quote
zak Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Do jaja su, imam poslednja dva! Love Lost In A Hail Of A Gunfire je..... za anale metalcore-a! Klavijaturistkinja... pa nije lepa, vise je simpaticna, slatka ilim kakogod... Quote
Geozee Posted February 16, 2007 Author Report Posted February 16, 2007 Brate odslusaj Love In Slow Motion i Kill To Belive... te pesme su Quote
ZheX Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Kill To Belive je extra, ali mi se bend i ne svidja neshto posebno. Quote
Geozee Posted February 16, 2007 Author Report Posted February 16, 2007 Bend je vrh... a i pesma... Quote
zak Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Brate odslusaj Love In Slow Motion i Kill To Belive... te pesme su Odslusao sam, i do jaja su, imam cak i one kewl spotove sto se nastavljaju, ali su mi te dve pesme malo prozaicne u odonosu na Love Lost In A Hail Of A Gunfire koja je pesmetina. Mislim ono kao 'On and on I couldn't find the words to say I'm sorry...', a sa druge strane 'My heart belongs to you, so save me!' malo je dublje! Quote
Geozee Posted February 16, 2007 Author Report Posted February 16, 2007 Mnogo su emo! Ali nema veze! Quote
Lhabia Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Odlicni su, mada klavijature smaraju u nekim delovima...Tip ima bas "muski" vokal:) Sve u svemu...drown me in a pool of my blood... it's getting harder just to breathe... i'll suffocate you faster just so you can't see, so you can't see me sleep... Ova pesmicica, Return To Sender,Kill To Believe , Love In Slow Motion, Revenge I Seek su bas do jj! Uh, kad bi jednom samo dosli do nas! Quote
necko Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 pa evo sad u sredu su u budimpesti + caliban, all shall perish i i killed the prom queen Quote
dr NIK@ Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 stvarno do jaja bend! bend koji po mom misljenju zaista svira METAL-CORE fazon... za razliku od mnogih bendova koji se racunaju kao metalcore, oni zaista imaju core uticaja i prizvuka u svojoj muzici. kako god, meni su trenutno jedan od najboljih bendova, a za one koji pricaju da su emo (ili da su mnogo emo), ne znaju sta pricaju, tj ne znaju sta je pravi emo... to sto imaju clean u pesmama, ne znaci automstski da su emo! za prave fanove BT-a par ifnormacija... ako vec imate sve albume, potreazite jos par ovih pesama. "The Truth" kao bonus pesma sa istoimenog albuma za valjda japansko trziste (nisam siguran). 2 covera: "Rocket Queen" (Guns N Roses Cover) "Stars" (Hum Cover) i njihovu poslednju snimljenu pesmu za sada: "One Last Second", koja se nalazi na "VA - Trustkill Takeover Volume II"... toliko od mene za sada. Quote
Metal Bloodshed Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Slusao sa ih na Headbangers ballu na Mtvu i do jaja su!!! Quote
necko Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 One Last Second imam, kao i ceo Trustkill Takeover Volume II Quote
dr NIK@ Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 imam i ja ceo trustkill. to bar nije problem nabaviti. ali ako nemas "The Truth", obavezno nabavi... odlicna je pesma.... instrumental. Quote
Geozee Posted March 28, 2007 Author Report Posted March 28, 2007 Jeste li culi Hidden Bonus pesmu :) Komedija... Quote
dr NIK@ Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 hidden bonus pesmu????? sa kog albuma??? Quote
Geozee Posted March 28, 2007 Author Report Posted March 28, 2007 Dust To Ashes! :) Umro sam od smeha... Quote
necko Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 ahaha sta je bre ovo :) nisam provalio ranije joooj Quote
necko Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 ma ok to, nego stoji mi u listi onako samo bleeding through bez imena pesme i nikad mi nije palo na pamet da pustim Quote
Geozee Posted March 28, 2007 Author Report Posted March 28, 2007 (edited) Brate najjaci je pocetak... Oh Yeaaaaaah eeeeee C'mon!!! :):) LALALALALALALALA!!! :):) Edited March 28, 2007 by Geozee Quote
Recommended Posts