Jump to content

Recommended Posts

Posted

Do jajaaaaa bend! Stvarno vrh... Ja imam 4 albuma:

2001 - Dust To Ashes

2002 - Portrait of the Goddess

2003 - This Is Love, This Is Murderous

2006 - The Truth (po meni najbolji)

Sta mislite?

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kralju :D

i ja imam iste te albume

do jaja su, 11. Marta gostuju u Budimpesti sa Caliban, All Shall Perish i I Killed The Prom Queen...

lepa im ona klavijaturistkinja :D

Posted

Do jaja su, imam poslednja dva! Love Lost In A Hail Of A Gunfire je..... za anale metalcore-a!

Klavijaturistkinja... pa nije lepa, vise je simpaticna, slatka ilim kakogod...

Posted

Brate odslusaj Love In Slow Motion i Kill To Belive... te pesme su :rockdevil:

Odslusao sam, i do jaja su, imam cak i one kewl spotove sto se nastavljaju, ali su mi te dve pesme malo prozaicne u odonosu na Love Lost In A Hail Of A Gunfire koja je pesmetina.

Mislim ono kao 'On and on I couldn't find the words to say I'm sorry...', a sa druge strane 'My heart belongs to you, so save me!' malo je dublje!

• 4 weeks later...
Posted

Odlicni su, mada klavijature smaraju u nekim delovima...Tip ima bas "muski" vokal:) Sve u svemu...drown me in a pool of my blood... it's getting harder just to breathe... i'll suffocate you faster just so you can't see, so you can't see me sleep... :wub:

Ova pesmicica, Return To Sender,Kill To Believe , Love In Slow Motion, Revenge I Seek su bas do jj! Uh, kad bi jednom samo dosli do nas!

• 2 weeks later...
Posted

stvarno do jaja bend!

bend koji po mom misljenju zaista svira METAL-CORE fazon... za razliku od mnogih bendova koji se racunaju kao metalcore, oni zaista imaju core uticaja i prizvuka u svojoj muzici.

kako god, meni su trenutno jedan od najboljih bendova, a za one koji pricaju da su emo (ili da su mnogo emo), ne znaju sta pricaju, tj ne znaju sta je pravi emo... to sto imaju clean u pesmama, ne znaci automstski da su emo!

za prave fanove BT-a par ifnormacija...

ako vec imate sve albume, potreazite jos par ovih pesama.

"The Truth" kao bonus pesma sa istoimenog albuma za valjda japansko trziste (nisam siguran).

2 covera:

"Rocket Queen" (Guns N Roses Cover)

"Stars" (Hum Cover)

i njihovu poslednju snimljenu pesmu za sada: "One Last Second", koja se nalazi na "VA - Trustkill Takeover Volume II"...

toliko od mene za sada. :D